Filme și seriale noi de văzut în luna iulie 2023 pe Netflix

În luna iulie ai ce să urmărești pe Netflix, așa că venim în ajutorul tău cu o listă de filme și seriale noi pe care nu trebuie să le ratezi.

Iată ce filme și seriale noi nu trebuie să ratezi luna aceasta pe Netflix.

Bird Box Barcelona

De la producătorii fenomenului internațional Bird Box: Orbește, sosește Bird Box: Orbește: Barcelona, o extensie a universului care a captivat publicul în 2018. După ce o forță misterioasă decimează populația lumii, Sebastian este nevoit să-și înceapă propria călătorie pentru supraviețuire pe străzile părăsite ale Barcelonei. Dar, în timp ce formează o alianță dificilă cu alți supraviețuitori și cu toții încearcă să scape din oraș, o amenințare neașteptată și încă și mai sinistră își face simțită prezența. Mario Casas, Georgina Campbell, Alejandra Howard, Naila Schuberth, Diego Calva Hernández, Patrick Criado, Lola Dueñas, Gonzalo de Castro, Michelle Jenner, Leonardo Sbaraglia fac parte din distribuție.

Premiera: 14 iulie

They Cloned Tyrone

În acest mister polițist captivant, o serie de evenimente ciudate aruncă un trio inedit în calea unei conspirații guvernamentale infame. Rolurile principale sunt interpretate de John Boyega, Teyonah Parris, Jamie Foxx, iar din distribuție mai fac parte David Alan Grier, J. Alphonse Nicholson și Kiefer Sutherland.

Premiera: 21 iulie

The Witcher – Sezonul 3, Volumul 2

În timp ce regii, elfii și demonii Continentului luptă pentru a o captura, Geralt (Henry Cavill) o ascunde pe Ciri, hotărât să-și protejeze familia proaspăt reunită împotriva celor care amenință să o distrugă. Încredințată cu puterile magice ale lui Ciri, Yennefer îi conduce la fortăreața Aretuza, unde speră să descopere mai multe despre puterile neexploatate ale fetei; în schimb, ei descoperă că au aterizat într-un câmp de luptă al corupției politice, magiei neagre și a trădării. Trebuie să riposteze, să pună totul în joc sau riscă să se piardă unul pe celălalt pentru totdeauna.

Premiera: 27 iulie

UNKNOWN

UNKNOWN este un serial documentar cu patru părți, care spune povești captivante despre explorarea unor uluitoare teritorii necunoscute. În fiecare săptămână va fi lansat câte un nou episod, fiecare dintre acestea urmând să depășească limitele cunoașterii, să se aventureze în zone încă neexplorate și să dezlege misterele lumii în care trăim cu ajutorul poveștilor unor oameni remarcabili și ale unor locuri care, până acum, nu au mai fost surprinse de camerele de filmat. De la scoaterea la lumină a celui vechi cimitir din lume la folosirea inteligenței artificiale în conflictele armate, vei avea parte de o expediție captivantă, care îți va lărgi orizonturile și îți va trezi spiritul de aventură.

Premiera: 3 iulie (episoade săptămânale)

The King Who Never Was

Acest serial documentar aruncă lumină asupra uciderii unui adolescent german în 1978 și include mărturii ale surorii sale și ale familiei regale implicate în caz.

Premiera: 4 iulie

WHAM!

Prin interviuri și imagini de arhivă, George Michael și Andrew Ridgeley retrăiesc momente-cheie din perioada Wham!, din anii ’70 până în anii ’80, perioada lor de glorie.

Premiera: 5 iulie

Gold Brick

Hotărât să regleze conturile și să profite de pe urma slujbei sale ingrate, un muncitor plănuiește să vândă parfumuri de lux chiar de sub nasul angajatorului său.

Premiera: 6 iulie

The Out-Laws

Cu numai câteva zile înainte de nuntă, banca la care lucrează Owen este jefuită, iar toate indiciile par să sugereze că autorii jafului sunt chiar viitorii lui socri. Din distribuție fac parte Pierce Brosnan, Nina Dobrev, Ellen Barkin și Adam Devine.

Premiera: 7 iulie

Survival of the Thickest

După o despărțire urâtă, stilista Mavis Beaumont profită de ocazie și o ia de la început în viață și în dragoste, căutându-și fericirea după propriile reguli.

Premiera: 13 iulie

The Deepest Breath

Uniți de pasiunea pentru scufundările libere, o campioană și recordmenă și un scafandru specializat în misiuni de siguranță riscă totul pentru a intra în istorie. Un documentar de neratat!

Premiera: 19 iulie

Sweet Magnolias – Sezonul 3

După scandalul de la Sullivan’s, Magnoliile suferă deziluzii și depun eforturi, iar dramele de familie le pun relațiile la încercare.

Premiera: 20 iulie

Missing: The Lucie Blackman Case

După ce britanica de 21 de ani Lucie Blackman dispare din Tokyo pe 1 iulie 2000, este declanșată o anchetă internațională și o îndelungată luptă pentru dreptate.

Premiera: 26 iulie

Happiness For Beginners

Proaspăt divorțată și sperând să învețe din nou să trăiască și să iubească, Helen, care urăște să riște, participă la „aventura vieții ei” alături de un grup necunoscuți. Din distribuție fac parte Luke Grimes și Ellie Kemper.

Premiera: 27 iulie

The Lady of Silence: The Mataviejitas Murders

Între 1998 și 2005, în Ciudad de México, au fost ucise aproape 50 de femei în vârstă, iar acest lucru a dus la urmărirea și la prinderea celui mai neașteptat suspect.

Premiera: 27 iulie

How to Become a Cult Leader

Sub forma unui ghid pentru recrutarea de discipoli devotați, acest serial documentar descrie ironic felul în care au devenit celebri șase cunoscuți lideri de secte.

Premiera: 28 iulie

Citește și:
10 seriale de neratat care vorbesc despre suferință și momentele dificile din viață

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle