Filme și seriale noi de văzut în luna ianuarie 2024 pe Netflix

În luna ianuarie ai ce să urmărești pe Netflix, așa că venim în ajutorul tău cu o listă de filme și seriale noi pe care nu trebuie să le ratezi.

Iată ce filme și seriale noi nu trebuie să ratezi luna aceasta pe Netflix.

Society of the Snow

În 1972, zborul 571 al Forțelor Aeriene din Uruguay, închiriat pentru a transporta o echipă de rugby în Chile, se prăbușește pe un ghețar din inima Anzilor. Doar 29 dintre cei 45 de pasageri au supraviețuit accidentului catastrofal. Regăsindu-se într-unul dintre cele mai dure medii din lume, ei se văd nevoiți să recurgă la măsuri extreme pentru a supraviețui.

Premiera: 4 ianuarie

Lift

O echipă internațională de hoți, condusă de Cyrus Whitaker (Kevin Hart), se grăbește să fure 500 de milioane de dolari în aur dintr-un avion de pasageri care zboară la o altitudine de 12 mii de metri. Din distribuție mai fac parte Gugu Mbatha-Raw, Vincent D’Onofrio, Jean Reno și Sam Worthington.

Premiera: 12 ianuarie

GRISELDA

GRISELDA este inspirat din viața priceputei și ambițioasei Griselda Blanco din Columbia, care a creat unul dintre cele mai profitabile carteluri din istorie. În anii 1970 – 1980, în Miami, Blanco deținea o combinație letală de cruzime nebănuită și șarm, care au ajutat-o să penduleze cu grație între afaceri și familie și să devină cunoscută drept „Nașa”. Cu Sofía Vergara în rol principal, care deține și funcția de producător executiv, miniserialul dramatic GRISELDA a fost creat de Eric Newman, care a fost și realizatorul serialelor NARCOS și NARCOS: MEXIC. Lui i se alătură Andrés Baiz, care semnează regia tuturor celor șase episoade și care, anterior, a regizat serialul NARCOS.

Premiera: 25 ianuarie

Bitconned

Documentarul polițist bazat pe fapte reale urmărește trei indivizi care își finanțează viețile luxoase prin milioane de la investitorii de pe piața criptomonedelor.

Premiera: 1 ianuarie

You Are What You Eat: A Twin Experiment

Gemeni identici își schimbă dietele și stilurile de viață timp de opt săptămâni într-un experiment științific unic, care explorează impactul alimentelor asupra corpului.

Premiera: 1 ianuarie

Good Grief

Un artist care își jelește soțul scriitor își duce cei mai buni prieteni într-o excursie la Paris, unde ies la iveală secrete urâte și adevăruri dure.

Premiera: 5 ianuarie

Break Point – Sezonul 2

Cei mai buni tenismeni ai lumii revin pe teren și țintesc încă o dată spre glorie într-un nou și istovitor sezon de mare șlem.

Premiera: 10 ianuarie

End of the line

Ivan, un șofer clandestin, încearcă să facă față sfârșitului căsniciei lui și provocărilor zilnice cu umor, în acest serial de comedie excentric, cu public.

Premiera: 17 ianuarie

Sixty Minutes

Un luptător de arte marțiale mixte își face inamici periculoși atunci când renunță la un meci pentru a ajunge la ziua de naștere a fetei sale, disperat să nu piardă custodia.

Premiera: 19 ianuarie

Captivating the King

Captivating the King este povestea crudă de iubire dintre regele Lee In, prins în lupte regale și politice, și Kang Hee Soo, seducătoarea care ajunge să fie sedusă.

Premiera: 20 ianuarie

Queer Eye – Sezonul 8

Cei cinci fabuloși se întorc în New Orleans să dea culoare vieților eroilor lor, cu transformări pline de emoție.

Premiera: 24 ianuarie

Alexander the Great

Combinând interviuri ale experților și reconstituiri captivante, documentarul dramatic explorează viața lui Alexandru cel Mare până la cucerirea Imperiului Persan.

Premiera: 31 ianuarie

WIL

Doi tineri polițiști au de ales între a colabora și a se alătura rezistenței în Anversul ocupat de naziști în Al Doilea Război Mondial.

Premiera: 31 ianuarie

Citește și:
10 actori care au adus succes unor filme datorită interpretării lor de excepție

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle