Filme și seriale noi de văzut în luna februarie 2024 pe Netflix

În luna februarie ai ce să urmărești pe Netflix, așa că venim în ajutorul tău cu o listă de filme și seriale noi pe care nu trebuie să le ratezi.

Iată ce filme și seriale noi nu trebuie să ratezi luna aceasta pe Netflix.

Players

Vreme de ani de zile, Mack (Gina Rodriguez), o jurnalistă sportivă din New York, și-a perfecționat tacticile de agățat împreună cu Adam (Damon Wayans Jr.), cel mai bun prieten al ei, și gașca lor. Deși le-a adus nenumărate aventuri de-o noapte, respectarea „manualului” lor vine cu un set strict de reguli de bază, dintre care cea mai importantă este că nu poți să îți construiești o relație pornită dintr-un joc. Când Mack se îndrăgostește pe neașteptate de cea mai recentă țintă a ei, fermecătorul corespondent de război Nick (Tom Ellis), începe să regândească întregul joc. Cum liniile dintre muncă, distracție, prietenie și iubire încep să devină neclare, Mack este nevoită să învețe ce înseamnă să treacă de la simpla acumulare de puncte la păstrarea lor.

Premiera: 14 februarie

Avatar: The Last Airbender

Apă. Pământ. Foc. Aer. Cândva, cele patru națiuni trăiau în armonie, cu avatarul, stăpânul celor patru elemente, păstrător al păcii între ele. Totul s-a schimbat când Națiunea Focului i-a atacat și i-a nimicit pe Nomazii Aerului, primul pas în încercarea războinicilor focului de a cuceri lumea. Cum ciclul curent de încarnare a avatarului nu s-a petrecut încă, nori sumbri pun stăpânire asupra lumii. Dar asemeni unui licăr de lumină ce răzbate prin tenebre, speranța se arată când tânărul Aang (Gordon Cormier), ultimul supraviețuitor al neamului lui, se trezește la viață pentru a-și ocupa locul cuvenit de următor avatar. Însoțit de noii săi prieteni, frații Sokka (Ian Ousley) și Katara (Kiawentiio), membri ai Tribului Apelor din Sud, Aang pornește într-o misiune fantastică, plină de acțiune, pentru a salva lumea și a pune capăt masacrului încrâncenat al Stăpânului Focului, Lordul Ozai (Daniel Dae Kim). Dar cum prințul moștenitor Zuko (Dallas Liu) este hotărât să îi captureze, sarcina lor nu va fi deloc ușoară. Vor avea nevoie de sprijinul numeroșilor aliați și al personajelor colorate cu care se întâlnesc pe parcurs. Avatar: Ultimul războinic al aerului este un serial adaptare live-action a îndrăgitului serial de animație Nickelodeon premiat.

Premiera: 22 februarie

Formula 1: Drive to Survive: Sezonul 6

Piloții, managerii și proprietarii de echipă trăiesc la cote maxime, atât pe circuit, cât și în afara lui în timpul unui sezon de Formula 1 intens disputat. Documentarul este produs de James Gay-Rees (Amy, Senna) și Paul Martin (Diego Maradona).

Premiera: 23 februarie

Let’s Talk About CHU

Vloggerița part-time Chu Ai vorbește sincer despre sex pe canalul său. Dar în viața reală, acest subiect i se pare mult mai complicat.

Premiera: 2 februarie

Orion and the Dark

Un băiat cu o imaginație bogată își înfruntă fricile într-o aventură prin noapte cu noul său prieten, o creatură gigantică și zâmbitoare pe nume Întunericul.

Premiera: 2 februarie

Raël: The Alien Prophet

Prin interviuri cu adepți, critici și însuși Raël, acest serial documentar urmărește modul în care o religie a OZN-urilor a degenerat într-o sectă controversată.

Premiera: 7 februarie

One Day

După ce petrec noaptea absolvirii împreună, Emma și Dexter merg fiecare pe drumul său, dar viețile lor rămân întrepătrunse. Mini-seria este bazată pe romanul semnat de David Nicholls.

Premiera: 8 februarie

A Killer Paradox

După un omor accidental care duce la o altă crimă, un student obișnuit se trezește prins într-o urmărire nesfârșită de-a șoarecele și pisica cu un detectiv viclean.

Premiera: 9 februarie

Ashes

De la o fantezie palpitantă la o relație periculoasă, o femeie căsătorită își vede viața distrusă după ce începe să citească un roman nepublicat.

Premiera: 9 februarie

Lover, Stalker, Killer

Un documentar tulburător în care un mecanic cunoaște o femeie pe internet care face pentru el o obsesie amoroasă dusă la un extrem letal.

Premiera: 9 februarie

A Soweto Love Story

Disperată să-i vadă însurați pe cei trei fii ai săi burlaci, o mamă promite casa primului care se va căsători, declanșând o cursă spre altar.

Premiera: 14 februarie

The Heartbreak Agency

Ca să scrie un articol, un jurnalist sceptic participă ezitant la o terapie pentru inimi frânte, dar ajunge să-și deschidă sufletul în fața fermecătoarei sale terapeute.

Premiera: 14 februarie

House of Ninjas

La ani după ce au lăsat în urmă viețile de ninja, membrii unei familii disfuncționale reîncep misiuni din umbră pentru a elimina pericolele de la orizont.

Premiera: 15 februarie

Comedy Chaos

După ce este dat afară din propria companie, un bărbat păgubos trebuie să se împartă între căsnicia lui fragilă și clubul său de comedie lipsit de succes.

Premiera: 16 februarie

Einstein and the Bomb

Ce s-a întâmplat după ce Einstein a fugit din Germania nazistă? Folosind filmări de arhivă și cuvintele fizicianului, documentarul explorează mintea unui geniu chinuit.

Premiera: 16 februarie

The Abyss

În timp ce orașul suedez Kiruna se scufundă, Frigga se împarte între familie și slujba ei de șef al securității la cea mai mare mină subterană din lume.

Premiera: 16 februarie

Through My Window: Looking at You

Raquel și Ares nu se pot da uitării unul pe celălalt, chiar dacă între timp au și alte întâlniri romantice. Se vor reuni oare în ultimul capitol al trilogiei?

Premiera: 23 februarie

American Conspiracy: The Octopus Murders

Jurnalistul Danny Casolaro investiga conspirația politică a secolului când a fost găsit mort în cada unui hotel din Virginia de Vest în circumstanțe misterioase.

Premiera: 28 februarie

The Mire: Millennium

La sfârșitul anilor ’90, poliția investighează o crimă locală, un schelet găsit în pădurea Gronty și o serie de răpiri înfiorătoare.

Premiera: 28 februarie

Citește și:
Actori care au încercat să iasă de sub umbra personajelor iconice pe care le-au interpretat

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle