Filme și seriale noi de văzut în luna august 2024 pe Netflix

În luna august ai ce să urmărești pe Netflix, așa că venim în ajutorul tău cu o listă de filme și seriale noi pe care nu trebuie să le ratezi.

Iată ce filme și seriale noi nu trebuie să ratezi luna aceasta pe Netflix.

The Umbrella Academy – Sezonul 4

Frații Hargreeves s-au împrăștiat care încotro după confruntarea explozivă de la Hotel Oblivion, care a dus la o resetare completă a liniei lor temporale. Deposedați de puteri, sunt lăsați să se descurce singuri, fiecare dintre ei trebuind să se adapteze, cu mai mult sau mai puțin succes, la o nouă normalitate. Cu toate acestea, capcanele noilor realități cu care se confruntă se dovedesc greu de ignorat pentru mult timp. Tatăl lor, Reginald, viu și nevătămat, a ieșit din umbră și a intrat în atenția publicului, supraveghind un imperiu de afaceri puternic și nefast. O asociație misterioasă, intitulată Paznicii, organizează întâlniri clandestine, crezând că realitatea în care trăiesc membrii săi este o minciună și că urmează o mare confruntare. În timp ce aceste noi forțe ciudate conspiră în jurul lor, cei de la Umbrella Academy trebuie să se reunească pentru ultima oară ca să îndrepte în sfârșit lucrurile, riscând să tulbure pacea șubredă pentru care au îndurat atât de multe. Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Ritu Arya, Colm Feore, Nick Offerman, Megan Mullally, David Cross fac parte din distribuție.

Premiera: 8 august

Emily in Paris – Sezonul 4, Partea 1

Viața lui Emily în Paris poate fi dramatică, dar ea este pregătită să facă alegeri îndrăznețe pentru a obține tot ce își dorește de la orașul și bărbatul visurilor ei. În urma evenimentelor dramatice petrecute la nunta nereușită a lui Camille și Gabriel, Emily este indecisă: nutrește sentimente puternice pentru doi bărbați, însă Gabriel așteaptă un copil cu fosta sa iubită, iar cele mai mari temeri ale lui Alfie în privința ei și a lui Gabriel s-au adeverit. La serviciu, Sylvie este nevoită să se confrunte cu o dilemă spinoasă din trecut pentru a-și salva căsnicia, iar echipa Agence Grateau este afectată de restructurări de personal. Mindy și trupa sa se pregătesc pentru Eurovision, dar când fondurile devin insuficiente, sunt nevoiți să facă economii. Emily și Gabriel colaborează pentru a obține steaua Michelin, iar atracția dintre cei doi este incontestabilă. Însă două mari secrete sunt pe cale să le spulbere toate visurile. Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno Gouery, William Abadie, Lucien Laviscount fac parte din distribuție.

Premiera: Partea 1 din 15 august, partea 2 va avea premiera pe 12 septembrie

The Union

Mike (Mark Wahlberg), un muncitor în construcții din Jersey, bine ancorat în realitate se trezește aruncat în lumea superspionilor și a agenților secreți când iubita lui din liceu, Roxanne (Halle Berry), îl recrutează pentru o misiune cu miză mare a serviciilor secrete ale SUA.

Premiera: 16 august

A Good Girl’s Guide to Murder

La cinci ani după uciderea unei fete de 17 ani dintr-un orășel liniștit din Anglia, o studentă decide să descopere adevărul și să expună criminalul.

Premiera: 1 august

Mon Laferte, te amo

Artista chiliană Mon Laferte își descrie viața în Mexic: turneul internațional, cum se simte ca mamă și cele mai profunde răni din viața ei.

Premiera: 1 august

Unstable – Sezonul 2

Ellis își împinge fiul reticent să preia frâiele companiei sale de biotehnologie, în timp ce succesul acesteia atrage oameni noi, dar și rivalități.

Premiera: 1 august

Modern Masters: SS Rajamouli

Acest documentar captivant explică succesul fulminant al regizorului S.S. Rajamouli, cu ajutorul unor interviuri cu familia și cu prieteni celebri.

Premiera: 2 august

Rebel Moon — Part One: Director’s Cut

Expansiv, extrem, exploziv. Un străin misterios de pe o lună pașnică adună o trupă de războinici în filmul lui Zack Snyder „Rebel Moon – Capitolul 1: Potirul sângelui”.

Premiera: 2 august

Rebel Moon — Part Two: Director’s Cut

Rebelii de pe o lună îndepărtată au o misiune imposibilă în „Rebel Moon – Capitolul 2: Blestemul iertării”, parte a epopeii SF regizate de Zack Snyder.

Premiera: 2 august

Lolo and the Kid

Un escroc și copilul pe care l-a luat de suflet păcălesc în mod obișnuit bogătași, dar o ocazie unică în viață ar putea pune capăt legăturii lor.

Premiera: 7 august

Secret World of Sound with David Attenborough

În acest serial documentar captivant, narat de Sir David Attenborough, tehnologia audio avansată captează sunete din natură cum nu le-ai mai auzit până acum.

Premiera: 7 august

Inside the Mind of a Dog

Pornește într-o călătorie uluitoare în lumea câinilor cu acest documentar care aduce informații științifice și emoționale despre iubiții noștri prieteni.

Premiera: 9 august

Daughters

Patru fete se pregătesc pentru un dans special tată-fiică împreună cu tații lor aflați la închisoare, ca parte a unui program unic de dezvoltare a relațiilor paternale în cadrul unui penitenciar din Washington, D.C., SUA.

Premiera: 14 august

Worst Ex Ever

De la trădări înfricoșătoare la comploturi criminale, acest serial documentar despre crime reale disecă partea întunecată a iubirii prin poveștile martorilor oculari.

Premiera: 14 august

Untold: The Murder of Air McNair

Documentarul urmărește ascensiunea lui Steve McNair, legendarul quarterback din NFL și detaliile frapante ale uciderii lui din 2009.

Premiera: 20 august

Back to 15: Back to 18

Anita e dusă în anul 2009 de o distorsiune pe fotoblog și trebuie să se descurce cu viața universitară. Apoi, își dă seama că nu e singura călătoare în timp.

Premiera: 21 august

Nice Girls

Deși au metode complet diferite, o polițistă răzbunătoare și o detectivă germană fac echipă pentru a salva Nisa de la dezastru, într-un film despre camaraderia feminină.

Premiera: 21 august

Wyatt Earp and The Cowboy War

Lupta legendară dintre Wyatt Earp și Ike Clanton este reconstituită în această dramă-documentar dură despre schimbul de focuri care a definit o epocă.

Premiera: 21 august

Baby Fever – Sezonul 2

Specialista în fertilitate Nana încearcă să împace viața de mamă singură cu încrengătura complicată de minciuni pe care a creat-o, dar trecutul o ajunge din urmă.

Premiera: 22 august

Incoming

Prima lor săptămână de liceu. Cea mai mare petrecere a anului. Patru adolescenți au în față o noapte de haos și dezmăț. Se va lăsa cu greșeli…

Premiera: 23 august

Untamed Royals

Un grup de adolescenți bogați comit tot felul de infracțiuni, de la unele mărunte la comploturi periculoase, care au consecințe haotice, dar nu pentru ei.

Premiera: 28 august

Breathless

O echipă medicală pasionată este dedicată salvării vieților pacienților dintr-un spital public, unde tensiunile și romantismul ridică pulsul personalului.

Premiera: 30 august

The Deliverance

Luptând cu proprii demoni și sperând să o ia de la capăt, Ebony, o mama singură, se mută cu copiii într-o casă nouă, dar descoperă că aceasta este locuită de ceva rău.

Premiera: 30 august

Citește și:
Topul celor mai bine plătiți actori de la Hollywood

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle