Filme și seriale noi de văzut în luna aprilie 2024 pe Netflix

În luna aprilie ai ce să urmărești pe Netflix, așa că venim în ajutorul tău cu o listă de filme și seriale noi pe care nu trebuie să le ratezi.

Iată ce filme și seriale noi nu trebuie să ratezi luna aceasta pe Netflix.

Ripley

La începutul anilor ’60, în New York, escrocul Tom Ripley este angajat de un bogătaș să călătorească în Italia pentru a încerca să-l convingă pe fiul său vagabond să se întoarcă acasă. Acceptarea slujbei de către Tom este primul pas spre o viață marcată de înșelăciune, fraudă și crimă. Miniserialul dramatic se bazează pe romanele de succes ale Patriciei Highsmith, în care personajul principal este Tom Ripley. Andrew Scott îl întruchipează pe Tom Ripley, Dakota Fanning este Marge Sherwood, iar Johnny Flynn interpretează rolul lui Dickie Greenleaf. Din distribuție mai fac parte: Eliot Sumner, Maurizio Lombardi, Margherita Buy, John Malkovich, Kenneth Lonergan și Ann Cusack.

Premiera: 4 aprilie

Scoop

Inspirat de evenimente reale, filmul Scoop este o relatare din interior a activității jurnalistice tenace, care a dus la obținerea unui interviu cutremurător – infama apariție a prințului Andrew la BBC Newsnight. De la tensiunea negocierilor cu Palatul Buckingham ale producătorului Sam McAlister și până la confruntarea foarte precisă a lui Emily Maitlis cu prințul, Scoop ne poartă prin această poveste alături de femeile care nu s-au dat în lături de la nimic pentru a o dezvălui. Pentru a obține un interviu atât de important, trebuie să fii cu adevărat îndrăzneț. Billie Piper, Gillian Anderson, Rufus Sewell, Keeley Hawes și Romola Garai fac parte din distribuție.

Premiera: 5 aprilie

Rebel Moon — Part Two: The Scargiver

Rebel Moon — Partea a doua: The Scargiver continuă saga epică a Korei și a războinicilor supraviețuitori, în timp ce se pregătesc să sacrifice totul luptând alături de bravii locuitori ai Veldt, apărând acest sat cândva liniștit, care a devenit casa celor ce au pierdut lupta împotriva forțelor Planetei Mamă. În ajunul acestei bătălii, războinicii trebuie să se confrunte cu adevăratul lor trecut, fiecare dezvăluind ce îi mână cu adevărat în luptă. Pe măsură ce întreaga forță a regatului se abate asupra rebelilor, se creează legături de nezdruncinat, apar eroi și se nasc legende. Din distribuție fac parte Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein, Michiel Huisman, Doona Bae, Ray Fisher, cu Charlie Hunnam și Anthony Hopkins ca vocea lui „Jimmy”.

Premiera: 19 aprilie

Crime Scene Berlin: Nightlife Killer

În 2012, o serie de crime oribile cutremură scena petrecerilor berlineze. Autorul a fost prins doar după ce una dintre țintele sale a supraviețuit. Un documentar de neratat!

Premiera: 3 aprilie

Files of the Unexplained

Întâlniri stranii, dispariții bizare, evenimente inexplicabile și multe alte fenomene ciudate sunt explorate în acest documentar tulburător de investigație.

Premiera: 3 aprilie

Rodeio Rock

Un rocker aspirant este forțat să țină locul unui faimos interpret sertanejo cu care seamănă. Să își piardă propria identitate sau să își urmeze inima?

Premiera: 3 aprilie

Crooks

O monedă valoroasă agită bandele rivale din Europa, făcând ca un spărgător de seifuri retras din activitate să facă echipă cu un gangster mărunt pentru un ultim jaf.

Premiera: 4 aprilie

Parasyte: The Grey

Niște paraziți neidentificați preiau violent controlul asupra gazdelor umane și capătă putere, iar omenirea trebuie să lupte împotriva acestei amenințări crescânde.

Premiera: 5 aprilie

The Antisocial Network: Memes to Mayhem

De la farse la teorii ale conspirației devenite virale, acest documentar dezvăluie cum un site anonim a devenit un centru al haosului în lumea reală.

Premiera: 5 aprilie

Anthracite: Secrets of the Sect

Un caz vechi este redeschis atunci când un reporter dispare. Căutările o conduc pe fiica sa, detectiv pe internet, într-un oraș de munte bântuit de secrete și de moarte.

Premiera: 10 aprilie

The Hijacking of Flight 601

După ce un avion este deturnat, două stewardese trebuie să-și păcălească atacatorii prin negocieri intense atât în aer, cât și la sol. Bazat pe evenimente reale.

Premiera: 10 aprilie

Unlocked: A Jail Experiment

Într-un centru de detenție din Arkansas, un șerif pune în aplicare un experiment social radical pentru a le acorda mai multă libertate de acțiune bărbaților încarcerați.

Premiera: 10 aprilie

As the Crow Flies – Sezonul 3

O figură familiară pășește în fața camerei de filmat, vechi alianțe se rup și altele noi se formează, iar regulile după care sunt prezentate știrile se schimbă.

Premiera: 11 aprilie

Baby Reindeer

Un comedian aflat în dificultate face un act de omenie față de o femeie vulnerabilă, iar aceasta dezvoltă o obsesie care amenință să le distrugă viețile amândurora.

Premiera: 11 aprilie

Love, Divided

Valentina este o tânără pianistă care o ia de la capăt. Vecinul ei David este un inventator care urăște gălăgia. Iar un perete subțire ajută să se înfiripe iubirea lor.

Premiera: 12 aprilie

Our Living World

Acest uluitor serial despre natură narat de Cate Blanchett explorează inteligența, ingeniozitatea și legăturile dintre formele de viață de pe planeta noastră.

Premiera: 17 aprilie

Deliver Me

Adolescenții Billy și Dogge sunt recrutați de o bandă locală și se confruntă cu o lume violentă de care nu se prea pot proteja pentru că sunt prea tineri.

Premiera: 24 aprilie

Honeymoonish

Doi tineri căsătoriți aflați în luna de miere descoperă că sunt diferiți din aproape toate punctele de vedere. Oare contrariile se atrag?

Premiera: 29 aprilie

Fiasco

Dezastrul lovește platoul de filmare al unui regizor debutant, dar o echipă de filmare din culise surprinde totul: incidente, șantaje și sabotaje.

Premiera: 30 aprilie

Citește și:
Filme de neratat în luna aprilie 2024 în cinematografe

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle