Filme și seriale de neratat în luna noiembrie 2023 pe SkyShowtime

SkyShowtime reunește cel mai bun divertisment, de la cele mai mari studiouri și cei mai buni creatori de povești din lume.

Oferind mii de ore de divertisment de calitate pentru întreaga familie, serviciul găzduiește o selecție largă a celor mai așteptate seriale și filme din lume. Iată ce poți viziona în luna noiembrie.

Frasier

Cu Kelsey Grammer în rolul principal și ca producător executiv, noul serial îl prezintă pe Frasier Crane (Grammer) în următorul capitol al vieții sale, după întoarcerea în Boston, Massachusetts, având noi provocări de înfruntat, noi relații de format și câteva visuri mai vechi de îndeplinit, în sfârșit. Frasier se întoarce! Pe lângă Grammer, în noul serial joacă Jack Cutmore-Scott în rolul fiului lui Frasier, Freddy; Nicholas Lyndhurst în rolul lui Alan, vechiul coleg de facultate al lui Frasier, devenit profesor universitar; Toks Olagundoye în rolul Oliviei, colega lui Alan și șefa departamentului de psihologie al universității; Jess Salgueiro ca Eve, colega de cameră a lui Freddy; și Anders Keith ca nepotul lui Frasier, David.

Episoadele 1-2, disponibile din 3 noiembrie, ulterior noi episoade vor fi adăugate săptămânal.

Fellow Travelers

Creat de Ron Nyswaner (Philadelphia, Homeland), nominalizat la premiul Oscar, bazat pe romanul lui Thomas Mallon, Fellow Travelers este în același timp o puternică poveste de dragoste și un thriller politic, care prezintă iubirea nestatornică dintre doi bărbați foarte diferiți. Matt Bomer joacă rolul carismaticului Hawkins Fuller, care își susține o carieră de culise în politică. Hawkins îl întâlnește pe Tim Laughlin (Jonathan Bailey), un tânăr plin de idealism. Cei doi încep o poveste de dragoste, în timp ce Joseph McCarthy și Roy Cohn declară război împotriva nonconformiștilor și devianților sexuali, dând startul uneia dintre cele mai întunecate perioade din istoria americană a secolului XX.

Episodul 1 va fi disponibil din 19 noiembrie, ulterior noi episoade vor fi adăugate săptămânal.

The Super Mario Bros. Movie

De la studioul recunoscut pentru succese de animație precum Despicable Me și Sing, cu câștigătoarea Globului de Aur, Anya-Taylor Joy, și maeștrii comediei, Chris Pratt și Charlie Day, sosește cea mai nouă aventură amuzantă bazată pe franciza globală de jocuri video Nintendo, despre Mario, un instalator cu mustăți și fratele său deșirat, Luigi, care încearcă să o salveze pe Prințesa Peach de răufăcătorul Bowser.

Disponibil din 5 noiembrie

Renfield

În această poveste modernă cu monștri joacă Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road, franciza X-Men) în rolul lui Renfield, asistentul chinuit al celui mai narcisist șef din istorie, Dracula (câștigătorul premiului Oscar, Nicolas Cage). Renfield este nevoit să-i procure stăpânului său victimele și să-i îndeplinească toate poruncile, oricât de înjositoare ar fi. Dar acum, după secole de servitute, Renfield este gata să vadă dacă poate trăi în afara umbrei Prințului Întunericului. Dacă ar putea să-și dea seama cum să pună capăt codependenței.

Disponibil din 19 noiembrie

Infinity Pool

Alexander Skarsgård, câștigătorul premiului Emmy, joacă alături de Cleopatra Coleman rolul unui cuplu care se bucură de vacanța perfectă pe o plajă virgină, relaxați la soare și înconjurați de un personal de excepție. Îndrumați de seducătoarea și misterioasa Gabi (Mia Goth), cei doi se aventurează în afara stațiunii, unde are loc un accident tragic care îi pune în situația de a înfrunta o politică de toleranță zero la infracționalitate: fie vei fi executat, fie, dacă ești suficient de bogat încât să-ți permiți, poți să te vezi murind.

Disponibil din 27 noiembrie

Dreamland

Dreamland este o dramă emoționantă despre secrete, minciuni, iubiri și aspirații într-o familie cu patru surori. Amplasat în orașul britanic Margate de la malul mării, serialul este o comedie neagră care explorează relațiile feminine multigeneraționale. Trish (Agyeman), sora cea mare, este însărcinată pentru a treia oară, iar cele două surori ale ei, Clare (Gabby Best) și Leila (Aimee-Ffion Edwards), se strâng în jurul său împreună cu mama (Frances Barber) și bunica lor (Sheila Reid). Dar când cealaltă soră a lor, Mel (Allen), reapare în mod neașteptat, întoarcerea ei amenință să destabilizeze întreaga familie.

Episodul 1 va fi disponibil din 21 noiembrie, ulterior noi episoade vor fi adăugate săptămânal.

Yellowjackets

În egală măsură poveste de supraviețuire, horror psihologic și dramă despre maturizare, Yellowjackets prezintă întâmplările unor fete din echipa de fotbal a unui liceu, care devin supraviețuitoarele (ne)fericite ale unui accident de avion din îndepărtatul și sălbaticul nord. Serialul prezintă decăderea lor de la un colectiv complicat, dar coagulat, la grupuri sălbăticite, urmărind în același timp viețile pe care au încercat să le refacă după aproape 25 de ani, demonstrând că trecutul nu a fost niciodată cu adevărat uitat și că ceea ce a început în pustietate nu este nici pe departe terminat.

Noi episoade vor fi adăugate săptămânal.

Codename: Annika

Detectivul finlandez Emma Haka, aflată încă în perioada de instruire privind munca sub acoperire, este trimisă într-o misiune în lumea coruptă a comerțului cu arte plastice din Stockholm. Astfel, liniștita și chibzuita Emma devine ciudata și pătimașa Annika Stormare, cu scopul de a se apropia de dealerul de artă Rasmus Ståhlgren, suspect într-un dosar împotriva lui Blanko, un infractor intangibil care spală bani. Pe măsură ce ancheta o duce pe Emma mai adânc în lumea interlopă, începe să se estompeze granița dintre ea și Annika – ce a fost cândva în viață și a lăsat în urma sa o rețea încurcată de mistere. Pentru a rămâne pe urmele lui Blanko, Emma trebuie să ia niște decizii care ar putea schimba pentru totdeauna viața ei și a celor dragi –și să încerce să nu se piardă în acest proces.

Episodul final este disponibil din 4 noiembrie

Fleeting Lies

Cu o lună înainte de nunta sa și de numirea în funcția de director al companiei, Lucía (Elena Anaya) este trădată de Santi (Quim Gutiérrez), rivalul ei în lupta pentru promovare. Din această cauză, Lucía este acuzată de spionaj industrial și concediată fără drept de apel. Dintr-o dată, viața și viitorul Luciei iau o întorsătură bruscă spre incertitudine, iar ea se confruntă cu o dilemă majoră: cum să le spună iubitului ei Basilio (Hugo Silva) și copiilor acestuia că întreaga sa carieră s-a dat peste cap, și mai rău, că nu va mai primi salariul de care depinde întreaga familie.

Noi episoade vor fi adăugate săptămânal.

Poker Face

Poker Face este un serial de 10 episoade în genul „misterul săptămânii”, în care personajul principal este Charlie (Natasha Lyonne), care are capacitatea extraordinară de a depista când cineva minte. Pornind la drum cu mașina ei Plymouth Barracuda, la fiecare oprire întâlnește o nouă distribuție de personaje și crime ciudate pe care nu se poate abține să nu le rezolve. Serialul este creat, scris, regizat și produs executiv de Rian Johnson, multiplu nominalizat la Premiile Academiei Americane de Film, scriitor, regizor și producător al filmelor de succes Knives Out. Alături de Lyonne, în miniserialul de zece episoade mai joacă Adrian Brody, Benjamin Bratt, Joseph Gordon-Levitt, Simon Helberg și Ellen Barkin.

Noi episoade vor fi adăugate săptămânal.

Special Ops: Lioness

Realizat de Taylor Sheridan, nominalizat la Premiile Oscar, Special Ops: Lioness se bazează pe un program din viața reală și o prezintă pe Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira), o tânără din divizia pușcașilor marini, dură, dar pasionată, care este recrutată de echipa Lioness Engagement pentru a ajuta la distrugerea unei organizații teroriste din interior. Zoe Saldaña o interpretează pe Joe, șefa programului Lioness, însărcinată cu antrenarea, gestionarea și conducerea agenților ei sub acoperire. În serial mai joacă Michael Kelly, Morgan Freeman și Nicole Kidman.

Noi episoade vor fi adăugate săptămânal.

The Family Stallone

După ce a interpretat unele dintre cele mai legendare personaje din istoria cinematografiei, Sylvester Stallone, de trei ori nominalizat la Premiile Oscar, permite accesul camerelor în intimitatea căminului său, unde joacă cel mai important rol al vieții sale: cel de părinte. Noul serial în care apare Stallone, alături de cele trei fiice și soția sa, oferă o perspectivă unică asupra uneia dintre cele mai faimoase familii de la Hollywood.

Noi episoade vor fi adăugate săptămânal.

Citește și:
Filme de neratat în luna noiembrie 2023 în cinematografe

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle