Filme și seriale de neratat în luna martie 2024 pe SkyShowtime

SkyShowtime reunește cel mai bun divertisment, de la cele mai mari studiouri și cei mai buni creatori de povești din lume

Oferind mii de ore de divertisment de calitate pentru întreaga familie, SkyShowtime găzduiește o selecție largă a celor mai așteptate seriale și filme din lume. Iată ce poți viziona în luna martie 2024.

Sexy Beast – Sezonul 1

James McArdle (Mare of Easttown, Angels in America) joacă rolul lui Gal Dove, iar Emun Elliott (The Rig, The Gold) îl interpretează pe Don Logan – cei mai buni prieteni și hoți din provincie care duc o viață prosperă în estul Londrei anilor ’90. Sarah Greene (Bad Sisters, Normal People) o interpretează pe Deedee Harrison, o vedetă fascinantă din filme pentru adulți, al cărei obiectiv de a-și controla propriul destin, dar și povestea de dragoste cu Gal Dove, o pun în pericol. Stephen Moyer (Shots Fired, True Blood) este Teddy Bass, un personaj viclean și periculos, în ascensiune în lumea mafiotă, care îi atrage pe Gal și Don în rețeaua sa de criminali, iar Tamsin Greig (Episodes, Friday Night Dinner) este Cecilia, formidabila soră mai mare al lui Don, care suferă de posesivitate patologică.

Episoadele 1-4 disponibile pentru vizionare din 7 martie, episoadele 5-8 vor fi disponibile din 25 aprilie

Mary & George – sezonul 1

Mary & George este inspirat din incredibila poveste reală a lui Mary Villiers (Julianne Moore), care l-a crescut pe atrăgătorul și carismaticul său fiu, George (Nicholas Galitzine), cu scopul ca acesta să-l seducă pe regele James I și să devină puternicul său amant. Punând la cale intrigi scandaloase, cei doi și-au croit un drum care a pornit cu modestie, până când au devenit cele mai bogate, cu cele mai multe titluri și mai influente persoane din istoria curții engleze. Iar când Anglia s-a aflat sub amenințarea unei invazii spaniole și a frământărilor sociale interne, miza a fost și mai mare. Mary & George este o psihodramă istorică extrem de curajoasă despre o mamă și fiul său imoral care au complotat, sedus și chiar ucis pentru a cuceri curtea Angliei și patul regelui James I.

Disponibil din 8 martie, cu noi episoade adăugate săptămânal

The Envoys (Los Enviados) – sezonul 2

În al doilea sezon, preoții Pedro Salinas (Méndez) și Simón Antequera (Silvestre) pătrund într-o rețea de mistere și crime dintr-o mănăstire din Galicia. Trei călugărițe oarbe depun mărturie despre un presupus miracol și astfel lupta dintre minciună și credință escaladează. În timp ce preoții își aprofundează cercetările, tragedia lovește odată cu dispariția bruscă a gazdei lor, Joaquin. Prinși acum într-o dublă investigație, preoții nu se confruntă doar cu un adevăr mistic, ci și cu unul mult mai lumesc. Pe măsură ce bătălia dintre înșelăciune și credință escaladează, sezonul promite să ofere o fuziune electrizantă de mister, crimă și senzații tari.

Toate episoadele sunt disponibile din 15 martie

HALO – Sezonul 2

De la creatorul și producătorul executiv David Wiener (Brave New World), serialul are loc în universul care a debutat în 2001, odată cu lansarea primului joc HALO pentru Xbox. Adaptarea cinematografică prezintă un conflict epic din secolul al XXVI-lea între umanitate și o amenințare extraterestră cunoscută sub numele de Convenant. Serialul HALO reunește povești profund personale cu acțiune, aventură și o imagine fantastică asupra viitorului.

Episoade noi disponibile săptămânal

Ted – Sezonul 1

Bazat pe blockbusterul de succes și pe continuarea purtând semnătura lui Seth MacFarlane, creatorul Family Guy, despre un îndrăgit ursuleț de pluș care prinde viață ca urmare a unei dorințe din copilărie, Ted este un serial de comedie de jumătate de oră, hazliu și insolent, care spune povestea lui John Bennett, un adolescent din Boston și a celui mai bun prieten al lui, obraznicul ursuleț de pluș Ted. Acțiunea are loc în anii ’90, după ce momentul său de glorie a trecut, când Ted este nevoit să se înscrie la liceu alături de cel mai bun prieten al său, John, experimentând plusurile și minusurile vieții de adolescent… când afumat, când conștient.

Episoadele 1-4 disponibile pentru vizionare, episoadele 5-7 vor fi disponibile din 11 aprilie

The Lovers – Sezonul 1

O poveste de dragoste despre doi oameni care par a fi cu totul nepotriviți unul pentru celălalt – dar dacă, de fapt, ar fi cu totul potriviți? Janet (Roisin Gallagher) este o angajată într-un supermarket din Belfast, foarte vorbăreață și amuzantă, căreia nu prea îi pasă de nimic, nici măcar de viața ei. Seamus (Johnny Flynn) este un stimat jurnalist de radio, ancorat în politică, care aparent duce o viață perfectă în Londra, alături de iubita sa celebră. Când Seamus intră în lumea lui Janet (la propriu, sărind gardul casei și ajungând în curtea ei), cei doi intră instantaneu în conflict. Ulterior se simt atrași unul de celălalt și, în curând, devine tot mai clar faptul că se îndrăgostesc.

Episoade noi disponibile săptămânal

The Woman in the Wall – Sezonul 1

The Woman in the Wall prezintă povestea unuia dintre cele mai șocante scandaluri din Irlanda – instituțiile brutale cunoscute sub numele de The Magdalene Laundries. Lorna Brady (Ruth Wilson) este o femeie din Kilkinure, un mic oraș fictiv, care se trezește într-o dimineață cu un cadavru în casă. Speriată, Lorna nu știe cine este femeia moartă și nici nu știe dacă ea însăși ar putea fi responsabilă pentru aparenta crimă… Asta pentru că Lorna suferă, de mult timp, de crize extreme de somnambulism, care s-au manifestat din perioada în care a fost încarcerată în mânăstirea Kilkinure.

Episoade noi disponibile săptămânal

Champions

Woody Harrelson (Zombieland) joacă în povestea unei călătorii amuzante și emoționante a unui fost antrenor de baschet din liga secundă, căruia, după o serie de ghinioane, instanța îi cere să antreneze o echipă Special Olympics. Chiar dacă, inițial, este sceptic cu privire la potențialul echipei, el realizează rapid că aceasta poate ajunge mai departe decât și-au imaginat vreodată. Bazat pe filmul spaniol Campeones, câștigător al premiului Goya în 2018, această adaptare este realizată de regizorul de comedie Bobby Farrelly (Dumb & Dumber).

Disponibil în exclusivitate pe Skyshowtime din 15 martie

Oppenheimer

Emblematicul cineast Christopher Nolan (The Dark Knight Trilogy, Interstellar, Tenet și Inception) a realizat prima sa dramă biografică, despre rolul fizicianului genial J. Robert Oppenheimer în crearea bombei atomice și despre paradoxul cutremurător generat de descoperirea sa: acela de a pune în pericol lumea pentru a o salva. Cu Cillian Murphy în rolul legendarului om de știință, această poveste memorabilă beneficiază de o distribuție extraordinară de vedete precum Robert Downey Jr., Matt Damon, Emily Blunt, Josh Hartnett, Florence Pugh, Josh Peck și Rami Malek, câștigător al premiului Oscar.

Disponibil în exclusivitate pe Skyshowtime din 21 martie

Please Don’t Destroy: The Treasure of Foggy Mountain

Remarcabilii comici din Saturday Night Live, Martin Herlihy, John Higgins și Ben Marshall – bine-cunoscuți sub numele trioului de comedie Please Don’t Destroy – au scris scenariul și au jucat în Please Don’t Destroy: The Treasure of Foggy Mountain. Produsă de Judd Apatow și narată de John Goodman, comedia îi prezintă pe cei mai buni prieteni din copilărie, Ben, Martin și John, care pornesc într-o aventură în sălbăticie pentru a găsi o comoară prețioasă pierdută. Însă călătoria lor nu este deloc simplă, iar pe parcurs dau peste niște urși fără păr, întâlnesc câțiva pădurari băgăcioși (Meg Stalter și X Mayo) și un lider ipocrit al unui cult (Bowen Yang). Vedeta comediei Conan O’Brien îl joacă pe tatăl lui Ben.

Disponibil în exclusivitate pe Skyshowtime din 24 martie

Strays

Se spune că cel mai bun prieten al omului este câinele, dar ce se întâmplă dacă omul este un ticălos? În cazul acesta, ar fi timpul pentru o dulce răzbunare, în stil câinesc. Un câine abandonat face echipă cu alți câini fără stăpân pentru a se răzbuna pe proprietarul ticălos care l-a părăsit, în această comedie animată produsă de Phil Lord și Chris Miller, duetul câștigător al Premiului Oscar (Spider-Man: Into the Spider-Verse). Cu o distribuție plină de vedete, inclusiv Will Ferrell, Jamie Foxx, Will Forte, Randall Park și Isla Fisher.

Disponibil în exclusivitate pe Skyshowtime din 24 martie

Citește și:
10 filme interesante despre procesul de descoperire de sine

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle