Filme și seriale de neratat în luna iunie 2024 pe SkyShowtime

SkyShowtime reunește cel mai bun divertisment, de la cele mai mari studiouri și cei mai buni creatori de povești din lume.

Oferind mii de ore de divertisment de calitate pentru întreaga familie, SkyShowtime găzduiește o selecție largă a celor mai așteptate seriale și filme din lume. Iată ce poți viziona în luna iunie 2024.

Mayor of Kingstown – sezonul 3

Mayor of Kingstown spune povestea familiei McLusky, oameni cu putere din Kingstown, Michigan, unde singura industrie înfloritoare este închisoarea. Serialul abordează teme precum rasismul sistemic, corupția și inegalitatea, oferind o perspectivă de ansamblu asupra încercării de a aduce ordine și dreptate într-un oraș în care acestea lipsesc.

Noi episoade disponibile din 6 iunie

The Tattooist of Auschwitz (Tatuatorul de la Auschwitz) – sezonul 1

Serialul din șase părți, bazat pe romanul bestseller internațional The Tattooist of Auschwitz de Heather Morris, este inspirat din povestea reală a lui Lali și Gita Sokolov, care s-au cunoscut în timp ce erau prizonieri în lagărul de concentrare Auschwitz, în timpul Holocaustului. La scurt timp după sosire, Lali a fost distribuit la Tatuatori, însărcinat să imprime numerele de identificare pe brațele colegilor prizonieri. Într-o zi, o întâlnește pe Gita (Anna Próchniak), în timp ce îi tatua numărul de încarcerare pe braț. Se îndrăgostesc la prima vedere și astfel începe povestea lor curajoasă, memorabilă și emoționantă.

Toate episoadele vor fi disponibile din 7 iunie

PAW Patrol – sezonul 10B

PAW Patrol este un serial de acțiune și aventură pentru preșcolari, generat pe calculator (CG), cu un grup de șase cățeluși eroici, conduși de Ryder, un băiețel de 10 ani, priceput la tehnologie. Având la dispoziție o combinție unică de abilități de rezolvare a problemelor, vehicule cool și umor gestual, PAW Patrol lucrează împreună pentru a proteja comunitatea din Adventure Bay. De la Marshall, cățelul pompier, până la Chase, detectivul grupului și la Skye, care zboară cu elicopterul ei, fiecare cățeluș oferă echipei personalitate și abilități unice, plecând de la importanța muncii în echipă și a spiritului civic. Cu toții poartă pe spate PupPacks speciale, care îi ajută să se ocupe de orice – de la eliberarea unor pisici până la salvarea unui tren dintr-o avalanșă de pietre! Și oricât de mare ar fi aventura, PAW Patrol are întotdeauna timp pentru jocuri, râsete și masaje la urechi oferite de Ryder.

Noi episoade disponibile din 14 iunie

Concordia – sezonul 1

Concordia este orașul viitorului: construit pe supraveghere și colectare de date – nu în scopuri nefaste de autoservire, ci pentru binele tuturor cetățenilor societății. Scopul conducătorilor săi este de a crea o societate mai liberă, mai dreaptă și mai umană. Ajunsă la cea de-a 20-a aniversare, Concordia este un succes incontestabil, dar totul se schimbă când o serie de catastrofe lovesc orașul: prima crimă și un hack al inteligenței artificiale impenetrabile a orașului – compromițând însăși baza, dar și posibilitatea de extindere. Ancheta orașului devine rapid o cursă contra cronometru pentru a remedia hack-ul, a rezolva crima și a realiza extinderea, iar echipa se trezește în curând în fața unui secret profund tulburător care amenință să distrugă tot ce au realizat creatorii săi… Având în rolurile principale pe Ruth Bradley (Ted Lasso), Nanna Blondell (Văduva Neagră) și Hugo Becker (Leonardo), Concordia este regizat de Barbara Eder (Barbarians) cu Frank Doelger (Game of Thrones) ca Showrunner.

Noi episoade disponibile săptămânal, iar finalul sezonului va fi difuzat pe 6 iunie

Air Force One Down

Aflat la prima sa misiune la bordul Air Force One, un cadet al Serviciului Secret are parte de testul suprem atunci când teroriștii deturnează avionul, cu intenția de a periclita semnarea unui tratat important privind energia. În timp ce sunt în joc atât viața președintelui, cât și o criză globală, curajul și abilitățile sale sunt împinse la limită, într-o luptă necruțătoare care ar putea schimba cursul istoriei.

Disponibil din 1 iunie

Încă două lozuri

Sile, Dinel și Pompiliu reușesc să mineze cyptomonede în valoare de 6 milioane de euro pe care le stochează pe un stick USB. Dinel reușește performanța de a pierde stickul foarte repede, așa că cei trei pornesc în căutarea lui.

Disponibil din 7 iunie

Milli Vanilli

De la ascensiunea lor fulgerătoare, până la prăbușirea în ochii publicului, acest documentar captivant prezintă circumstanțele neștiute ale cunoscutului duo pop Milli Vanilli și scandalul din anii ’90 privind sincronizarea buzelor.

Disponibil din 1 iunie

Trolls Band Together

După două filme despre prietenie adevărată și flirturi neîncetate, Poppy și Branch sunt, în sfârșit, oficial un cuplu (#broppy)! Pe măsură ce devin mai apropiați, Poppy descoperă că Branch are un trecut ascuns. Pe vremuri, a făcut parte din trupa ei preferată de băieți, BroZone, împreună cu cei patru frați ai săi: Floyd, John Dory, Spruce și Clay. BroZone s-a desființat pe când Branch era încă mic, la fel ca și familia sa, iar Branch nu și-a revăzut frații de atunci. Dar când Floyd, fratele lui Branch, este răpit pentru talentele sale muzicale de către un cuplu de răufăcători, Velvet și Furnir, Branch și Poppy pornesc într-o călătorie sfâșietoare și emoționantă pentru a-i reuni pe ceilalți frați și pentru a-l salva pe Floyd de la o soartă mai rea decât anonimatul în lumea culturii pop.

Disponibil din 14 iunie

Citește și:
10 celebrități despre care nu știai că au companii care au produs filme apreciate de public

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle