Filme și seriale de neratat în luna aprilie 2024 pe SkyShowtime

SkyShowtime reunește cel mai bun divertisment, de la cele mai mari studiouri și cei mai buni creatori de povești din lume

Oferind mii de ore de divertisment de calitate pentru întreaga familie, SkyShowtime găzduiește o selecție largă a celor mai așteptate seriale și filme din lume. Iată ce poți viziona în luna aprilie 2024.

Boat Story – sezonul 1

Când doi necunoscuți lefteri, Janet (Daisy Haggard – Back to Life, Breeders) și Samuel (Paterson Joseph – Vigil, Noughts & Crosses) găsesc o captură de cocaină pe o barcă naufragiată, sunt convinși că a dat norocul peste ei. După ce se hotărăsc să vândă drogurile și să-și împartă banii între ei, cei doi se trezesc în fața unor încurcături cu poliția, asasini mascați și un gangster la costum, cunoscut sub numele de „Croitorul” (Tcheky Karyo – Baptiste, The Missing).

Episoadele 1-2 sunt disponibile pentru vizionare din 5 aprilie, cu noi episoade adăugate săptămânal

Star Trek: Discovery – sezonul 5

Sezonul cinci și ultimul din Star Trek: Discovery îi prezintă pe Căpitanul Burnham și echipa U.S.S. Discovery în timp ce descoperă un mister care îi va trimite într-o aventură epică prin galaxie, în căutarea unei forțe străvechi, a cărei existență a fost ascunsă în mod deliberat, timp de secole. Dar mai sunt și alții plecați la vânătoare…inamici periculoși, disperați să pună mâna pe trofeu doar pentru ei și sunt dispuși să facă orice pentru a-l obține.

Sezonul 5 este disponibil pentru vizionare din 5 aprilie, cu noi episoade adăugate săptămânal. Sezoanele 1-4 sunt disponibile acum pentru vizionare.

Mary & George – sezonul 1

Mary & George este inspirat din incredibila poveste reală a lui Mary Villiers (Julianne Moore), care l-a crescut pe atrăgătorul și carismaticul său fiu, George (Nicholas Galitzine), cu scopul ca acesta să-l seducă pe regele James I și să devină puternicul său amant. Punând la cale intrigi scandaloase, cei doi și-au croit un drum care a pornit cu modestie, până când au devenit cele mai bogate, cu cele mai multe titluri și mai influente persoane din istoria curții engleze. Iar când Anglia s-a aflat sub amenințarea unei invazii spaniole și a frământărilor sociale interne, miza a fost și mai mare. Mary & George este o psihodramă istorică extrem de curajoasă despre o mamă și fiul său imoral care au complotat, sedus și chiar ucis pentru a cuceri curtea Angliei și patul regelui James I.

Noi episoade sunt adăugate săptămânal, iar finalul sezonului va fi difuzat pe 19 aprilie

Ted – Sezonul 1

Bazat pe blockbusterul de succes și pe continuarea purtând semnătura lui Seth MacFarlane, creatorul Family Guy, despre un îndrăgit ursuleț de pluș care prinde viață ca urmare a unei dorințe din copilărie, Ted este un serial de comedie de jumătate de oră, hazliu și insolent, care spune povestea lui John Bennett, un adolescent din Boston și a celui mai bun prieten al lui, obraznicul ursuleț de pluș Ted. Acțiunea are loc în anii ’90, după ce momentul său de glorie a trecut, când Ted este nevoit să se înscrie la liceu alături de cel mai bun prieten al său, John, experimentând plusurile și minusurile vieții de adolescent… când afumat, când conștient.

Episoadele 1-4 sunt disponibile pentru vizionare acum, episoadele 5-7 vor fi disponibile din 11 aprilie

Apples Never Fall – sezonul 1

Având la bază romanul care s-a clasat în topul vânzărilor New York Times, scris de Liane Moriarty, Apples Never Fall spune povestea familiei Delaney, în aparență perfectă. Foștii antrenori de tenis Stan (Sam Neill) și Joy (Annette Bening) și-au vândut afacerea de succes, o școală de tenis, și sunt gata să se bucure de anii liniștiți de pensie. Abia așteaptă să petreacă timp cu cei patru copii ai lor ajunși la maturitate (Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, Essie Randles), dar totul se schimbă când o tânără rănită le bate la ușă, aducând cu ea un entuziasm de care le era dor. Dar când Joy dispare brusc, copiii ei sunt nevoiți să reevalueze pretinsa căsătorie perfectă a părinților lor, iar cele mai întunecate secrete ale familiei încep să iasă la iveală.

Episoadele 1-3 disponibile pentru vizionare din 23 aprilie, cu noi episoade adăugate săptămânal

A Gentleman in Moscow (Un gentleman la Moscova) – sezonul 1

În serialul Un gentleman la Moscova, Ewan McGregor (franciza Star Wars, Halston, Trainspotting) joacă rolul contelui Alexander Rostov care, în urma Revoluției Ruse, constată că trecutul său aristocratic îl plasează de partea „greșită” a istoriei. Cruțat de la execuție, el este obligat de un tribunal sovietic să locuiască în mansarda opulentului Hotel Metropol și amenințat cu moartea dacă va mai ieși vreodată afară. Pe măsură ce anii trec și unele dintre cele mai zbuciumate episoade din istoria Rusiei au loc în fața hotelului, situația precară a lui Rostov îi oferă acces spre o lume mult mai mare, cea a descoperirilor emoționale. În timp ce își clădește o viață nouă închis între zidurile hotelului, Rostov descoperă adevărata valoare a prieteniei, a familiei și a iubirii.

Episoadele 1-3 disponibile pentru vizionare din 18 aprilie, cu noi episoade adăugate săptămânal

Sexy Beast – Sezonul 1

James McArdle (Mare of Easttown, Angels in America) joacă rolul lui Gal Dove, iar Emun Elliott (The Rig, The Gold) îl interpretează pe Don Logan – cei mai buni prieteni și hoți din provincie care duc o viață prosperă în estul Londrei anilor ’90. Sarah Greene (Bad Sisters, Normal People) o interpretează pe Deedee Harrison, o vedetă fascinantă din filme pentru adulți, al cărei obiectiv de a-și controla propriul destin, dar și povestea de dragoste cu Gal Dove, o pun în pericol. Stephen Moyer (Shots Fired, True Blood) este Teddy Bass, un personaj viclean și periculos, în ascensiune în lumea mafiotă, care îi atrage pe Gal și Don în rețeaua sa de criminali, iar Tamsin Greig (Episodes, Friday Night Dinner) este Cecilia, formidabila soră mai mare al lui Don, care suferă de posesivitate patologică.

Episoadele 1-4 disponibile pentru vizionare acum, episoadele 5-8 vor fi disponibile din 25 aprilie

My Big Fat Greek Wedding 3

După două succese de box office, franciza My Big Fat Greek Wedding se întoarce cu un al treilea film mult așteptat, care promite o nuntă grecească și mai mare. Cunoscuții actori Nia Vardalos, John Corbett, Elena Kampouris, Andrea Martin și Lainie Kazan sunt gata să-și reia rolurile.

Disponibil din 8 aprilie

Citește și:
Actori care n-au interpretat, până acum, roluri principale în filme

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle