Filme fantasy interesante cu și despre adolescenți, pe care să le urmărești

În aceste filme vei explora povești fantastice în care protagoniști vor fi adolescenți.

Filmele fantasy îți oferă oportunitatea de a întâlni și descoperi creaturi și povești la care n-ai avea acces prin alt mod. Câteva astfel de pelicule au inclus în acțiunea lor și adolescenți, fiind tocmai elementul care te îndeamnă să le urmărești parcursul cu atenție în aceste contexte. 

1. See You Yesterday

Adolescenta CJ Walker e ajutată de prietenul ei cel mai bun, Sebastian, la crearea unei invenții care face posibilă întoarcerea în timp. CJ Walker are și un scop, și anume acela de a-l salva pe fratele ei, Calvin, înainte să fie omorât de un ofițer de poliție. În această călătorie e nevoită să se împace cu toate consecințele care apar în urma călătoriei în timp

2. Nightbooks

Cu o distribuție formată din Krysten Ritter, Lidya Jewett, Jess Brown și Winslow Fegley, în filmul Nightbooks Alex este cel care trebuie să împărtășească diverse povești înfricoșătoare în fiecare seară pentru a nu rămâne prins, alături de prietena lui cea nouă, Yasmin, în locuința unei vrăjitoare. 

3. Artemis Fowl

O poveste interesantă vei găsi și în filmul Artemis Fowl, regizat de Kenneth Branagh. Pelicula surprinde un tânăr în vârstă de 12 ani, care are abilități neobișnuite. Ce face el este să fie pe urmele unei societăți necunoscute de zâne, dorindu-și, de fapt, să îl găsească pe tatăl lui care a dispărut. 

4. Super 8

JJ Abrams a scris și regizat filmul Super 8, în care joacă Elle Fanning, Kyle Chandler, Joel Courtney și AJ Michalka. În peliculă câțiva prieteni își propun să afle adevărul din spatele unor evenimente care nu își găsesc explicația, după ce au văzut un accident de tren chiar în orașul lor. 

5. The Giver

Filmul The Giver, regizat de Phillip Noyce, arată o comunitate aparent perfectă, fără suferințe sau probleme, unde un tânăr este cel ales să învețe de la un bărbat mai în vârstă despre adevărata durere a lumii reale, în timp ce omenirea a fost lipsită de emoții și amintiri. Iar de aici pornește o luptă împotriva sistemului. Din distribuția peliculei The Giver fac parte Brenton Thwaites, Odeya Rush, Meryl Streep, Jeff Bridges și Katie Holmes.

6. Percy Jackson: Sea Of Monsters

În filmul Percy Jackson: Sea of Monsters joacă Alexandra Daddario, Logan Lerman, Brandon T. Jackson și Nathan Fillion. Percy Jackson, care e fiul lui Poseidon, pleacă într-o călătorie importantă împreună cu prietenii săi, în Marea Monștrilor, pentru a încerca din răsputeri să găsească Lâna de Aur, în mâinile căreia se află salvarea lumii. 

7. Bumblebee

Bumblebee își găsește evadarea într-un depozit de vechituri, amplasat într-un oraș izolat din California. Tânăra Charlie, care va împlini în curând 18 ani, îl găsește pe Bumblebee, în drumul ei către a afla care este rostul ei pe această lume. 

8. Little

Filmul Little propune o poveste simpatică în care o femeie se transformă în versiunea ei mai tânără. Totul se întâmplă într-un punct tensionat al vieții ei, atunci când multiplele responsabilități pe care le are în calitate de adultă parcă nu își mai găsesc rezolvarea. 

9. The Darkest Minds

În filmul The Darkest Minds, lansat în 2018, câțiva adolescenți care capătă abilități enigmatice ajung să fie considerați o amenințare de forțele guvernamentale. Ruby, care are 16 ani, reușește să scape și alături de alți fugari vor pune bazele unui grup care va lupta cu acele forțe guvernamentale. 

10. Ender’s Game

Gavin Hood a regizat Ender’s Game, un film despre un tânăr, pe numele său Ender Wiggin, care ajunge să fie recrutat de către Armata Internațională. Scopul este acela de a urma o pregătire intensă pentru a face față unei invazii extraterestre care va ataca Pământul. 

Citește și:
Filme controversate, care au fost premiate deși au stârnit reacții dure

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle