Filme din anii 2000 pe care n-ar trebui să le ratezi

În cazul în care ești în căutarea unui strop de nostalgie, poți începe cu filmele acestea din anii 2000.

Cu atât de multe lansări de filme care ne înconjoară, uneori uităm de producțiile mai vechi, dar care au farmecul lor. Din acest motiv, vei citi în continuare despre filme din anii 2000 pe care e posibil să nu le fi văzut până acum și care s-ar putea să te încânte. 

1. Hard Ball

Keanu Reeves a interpretat rolul unui dependent de jocuri de noroc, pe nume Conor O’Neill, care are dificultăți în a-și plăti datoriile. Varianta care i se pune la dispoziție este aceea de a fi antrenor la o echipă de baseball din Chicago Little League. Dependența de jocuri de noroc încă îl urmărește, însă echipa îi oferă o urmă de speranță. 

2. Return to Me

Bonnie Hunt a regizat filmul Return to Me, despre un bărbat care se lasă convins să se ducă la o întâlnire la un an de la dispariția soției sale. O cunoaște pe Grace, care a trecut recent printr-un transplant de inimă. Dar, ea este chiar persoana care a primit inima care a fost a regretatei sale soții. 

3. Dragonfly

Kevin Costner îl interpretează pe Joe Darrow, un medic care încă suferă după ce soția lui și-a pierdut viața într-un accident în Amazon. Dar, el găsește o cale prin care încă să mențină legătura cu soția lui, și anume prin experiențele aproape de moarte ale pacienților săi. 

4. View from the Top

Gwyneth Paltrow o joacă pe Donna Jensen care visează să lucreze pentru Royalty Air. Totuși, ce schimbă macazul în drumul ei e chiar Christine, prietena ei, care a comis un furt. Astfel, Donna se vede în fața unei decizii de viață importantă care îi va dicta pe mai departe parcursul în cariera de însoțitoare de bord. 

5. You Kill Me

Un asasin este prins atunci când consumă alcool la muncă și e trimis în San Francisco pentru a-și rezolva această problemă. Se împrietenește cu Laurel, pe care o întâlnește la o casă de pompe funebre. El crede că prietenia cu Laurel îi va fi de folos mai târziu și că va fi ajutat de ea atunci când va vrea să-și regleze conturi mai vechi. 

6. Sunshine Cleaning

În filmul Sunshine Cleaning, care le are drept protagoniste pe Emily Blunt și Amy Adams, Rose are nevoie de bani pentru a plăti cursurile de la școala privată la care merge fiul ei. Așa că ea și sora ei, Norah, decid să pună bazele unei companii de curățenie care e specializată în riscuri biologice, numită Sunshine Cleaners.

7. Ghost Town

Pincus este un bărbat care moare în mod brusc, dar, surprinzător, după câteva minute reînvie. Însă, realizează că poate să vadă… fantome. În toată această poveste mai intervine și Frank, care e convins de faptul că Pincus vrea să o împiedice pe Gwen să se căsătorească cu cine nu trebuie. 

8. House of D

David Duchovny și-a făcut debutul în regie cu filmul House of D, în care artistul Tom Warshaw, care trăiește în Paris, pornește pe un drum al descoperirii de sine și află, cu ocazia asta, lucruri interesante despre el, trecutul și familia lui. Ceea ce îi declanșează această dorință aprigă de a-și chestiona viața are legătură cu aniversarea fiului său, care a împlinit 13 ani.

9. D.E.B.S.

Amy, Max, Janet și Dominique fac parte dintr-o academie paramilitară secretă de agenți numită D.E.B.S. Cele patru tinere au și o misiune importantă și pornesc pe urmele criminalei Lucy Diamond. Totuși, planul lor se complică fundamental pentru că Amy începe să se îndrăgostească pe Lucy.

10. Camp

În filmul Camp, Bert este un compozitor care nu are parte de succesul mult visat la Broadway. Ajuns într-o tabără de vară artistică alături de mai mulți tineri, își dă seama că poate produce un proiect inedit împreună cu adolescenții care se află într-o perioadă a explorărilor personale, eșecurilor amoroase și a căutării pasiunilor. 

Citește și:
10 filme care au un final complet neașteptat și te vor surprinde cu adevărat

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle