Filme de neratat în luna septembrie 2023 în cinematografe

Care sunt noutățile cinematografice pe care abia așteptăm să le vedem luna aceasta la cinema? Ți-am pregătit o mică selecție.

Iată ce filme poți vedea în luna septembrie 2023 în cinematografe.

A Haunting in Venice

Acest al treilea lungmetraj din noua serie de filme cu Hercule Poirot este bazat pe romanul „Hallowe’en Party”, de Agatha Christie. În Veneția de după cel de-al Doilea Război Mondial, Poirot, acum pensionat și trăind în propriul exil, participă cu reticență la o ședință de spiritism. Dar când unul dintre invitați este ucis, demascarea criminalului care în sarcina lui. Din distribuție fac parte Kelly Reilly, Kenneth Branagh, Michelle Yeoh, Jamie Dornan, Tina Fey.

Premiera: 15 septembrie

My Big Fat Greek Wedding 3

Alăturați-vă familiei Portokalos care pornește către o reuniune de familie în Grecia pentru o călătorie înduioșătoare și amuzantă, plină de dragoste și răsturnări de situație. Elena Kampouris, John Corbett, Nia Vardalos, Andrea Martin, Lainie Kazan fac parte din distribuția acestei comedii de neratat.

Premiera: 8 septembrie

Master Gardener

Meticulosul horticultor Narvel Roth (Joel Edgerton) se îngrijește cu devotament de mai mult decât de luxuriantele Gracewood Gardens și a creat un sanctuar idilic pentru exigenta sa angajatoare, doamna Haverhill (Sigourney Weaver). Dar când Maya, strănepoata doamnei Haverhill, sosește în căutare de ucenicie, viața perfect cultivată a lui Narvel începe să se destrame, scoțând la iveală secrete dintr-un trecut violent.

Premiera: 8 septembrie

The Creator

The Creator este un thriller post-apocaliptic a căruit acțiune se desfășoară într-un viitor afectat de războiul dintre oameni și inteligența artificială. Din distribuție fac parte Gemma Chan, Allison Janney, John David Washington, Ralph Ineson, Ken Watanabe.

Premiera: 29 septembrie

Expend4bles

Eroii de sacrificiu se așază, din nou, în formație de luptă. Reunindu-se cu echipa de mercenari de elită, lui Jason Statham și Sylvester Stallone li se alătură Curtis „50 Cent” Jackson, Megan Fox și Andy Garcia. Înarmați până în dinți, echipa Expendables, ultima linie de apărare a lumii, se confruntă cu un traficant de arme periculos care conduce o uriașă armată privată.

Premiera: 22 septembrie

After Everything

After Everything îi găsește pe Tessa și Hardin trăind vieți separate după ce Hardin a publicat cartea sa revelatoare fără știrea ei. Singur în Anglia, Hardin se refugiază în băutură și alte obiceiuri nocive dar realizează că singura modalitate de a merge mai departe – și de a avea o nouă șansă cu Tessa – este să îndrepte greșelile din trecutul său. Pornește către Portugalia pentru a o vizita pe Natalie, o femeie pe care a tratat-o cândva îngrozitor. Petrecându-și timpul cu Natalie și realizând că aceasta a trecut peste și și-a continuat viața, Hardin reușește, în sfârșit, să se ierte pe sine și să-și imagineze un viitor luminos alături de femeia pe care o iubește. Pot cei doi, după ce au trecut prin atâtea, să se ierte unul pe celălalt și să își ia angajamentul suprem?

Premiera: 15 septembrie

First Snow of Summer

Cu ocazia zilei sale de naștere, Alexander (10 ani) îi promite bunicii lui că nu se va îndrăgosti niciodată, pentru ca nu cumva să aibă soarta tatălui său. Câțiva ani mai târziu, Alexander o întâlnește pe frumoasa Caro, care deține un mic magazin de pălării la metrou. Deși Alexander a reușit să se ferească de iubire până în acel moment, jurământul lui autoimpus își va găsi finalul și acesta va începe o călătorie dulce amăruie pe parcursul căreia va preschimba vara în iarnă și va înțelege că dragostea nu este despre a câștiga, ci despre a-ți asuma riscuri.

Premiera: 1 septembrie

Arsenie. Viața de apoi

Documentarul lui Alexandru Solomon ne poartă pe urmele lui Arsenie Boca împreună cu douăzeci de pelerini aleși în urma unui casting. Povestit prin ochii credincioșilor, observați de un regizor necredincios, acest road movie surprinde realitatea puterii socio-economice a Bisericii într-o lume care nu mai are de ales decât să creadă în miracole.

Premiera: 1 septembrie

The Equalizer 3

Robert McCall se simte ca acasă în sudul Italiei, dar descoperă că prietenii săi se află sub controlul mafiei locale. Când încep să apară victime, McCall știe ce trebuie să facă: să-și protejeze prietenii și să înfrunte mafia. Denzel Washington, Dakota Fanning, David Denman, Sonia Ben Ammar fac parte din distribuția acestui film de acțiune.

Premiera: 1 septembrie

Citește și:
10 filme pline de pasiune și senzualitate, pe care chiar merită să le vizionezi

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle