Filme de neratat în luna octombrie 2024 în cinematografe

Care sunt noutățile cinematografice pe care abia așteptăm să le vedem luna aceasta la cinema? Ți-am pregătit o mică selecție.

Iată ce filme poți vedea în luna octombrie 2024 în cinematografe.

The Apprentice

Filmul urmărește „pactul faustic” al fostului președinte american Donald Trump cu influentul avocat de dreapta Roy Cohn (Jeremy Strong). În anii ’70 – ’80, Trump încearcă să își creeze un imperiu imobiliar pe baza proprietăților tatălui său, Fred Trump, înainte de intrarea sa în scena politică. Avocatul vede în Trump protejatul perfect: cineva cu ambiție brută, foame de succes și dorința de a face orice pentru a câștiga. Rolul lui Donald Trump este interpretat de Sebastian Stan, iar Maria Bakalova pe cel ai Ivanei Trump.

Premiera: 18 octombrie

Joker: Folie à Deux

„Joker: Delir în doi” îl găsește pe Arthur Fleck instituționalizat în Arkham, unde așteaptă să fie judecat pentru crimele comise ca Joker. În timp ce orbitează între cele două personalități ale sale, Arthur își întâlnește marea lui iubire și descoperă muzica, aflată mereu în interiorul său. Joaquin Phoenix și Lady Gaga interpretează rolurile principale, iar alături de ei mai joacă Brendan Gleeson, Catherine Keener și Zazie Beetz.

Premiera: 4 octombrie

Trei kilometri până la capătul lumii

Adi este un adolescent de 17 ani, dintr-un sat din Delta Dunării, care, prin eforturile părinților săi, învață la Tulcea. Venit acasă în vacanța de vară, Adi se simte bine alături de familia sa și de prietena lui cea mai bună, Ilinca. Atunci când familia este confruntată violent cu un adevăr pe care nu îl pot nici ințelege, nici accepta, dragostea necondiționată pe care Adi ar trebui să o primească de la părinții săi dispare brusc, iar lui Adi îi rămâne o singură soluție. Laura Vasiliu, Adrian Titieni, Bogdan Dumitrache, Ingrid Berescu, Ciprian Chiujdea fac parte din distribuție.

Premiera: 11 octombrie

We Live in Time

Atunci când Almut (Florence Pugh) și Tobias (Andrew Garfield) se întâlnesc pentru prima oară, viețile lor se schimbă pentru totdeauna. Se îndrăgostesc, își crează un cămin și își întemeiază o familie, dar un adevăr crunt iese la iveală, tulburându-le realitatea. Pornesc într-o călătorie în care, luptându-se cu timpul rămas, învață să prețuiască fiecare moment din drumul neconvențional pe care povestea lor de dragoste îl scrie.

Premiera: 18 octombrie

Goodrich

O comedie cu accente dramatice, pe care nu trebuie să o ratezi. Goodrich spune povestea unui tată (Michael Keaton) care cere ajutorul fiicei sale adulte (Mila Kunis) pentru a-și crește tinerele gemenele după ce a doua sa soție îl părăsește.

Premiera: 25 octombrie

Venom: The Last Dance

Tom Hardy revine în rolul lui Venom, unul dintre cele mai mari și mai complexe personaje Marvel, pentru ultimul film din trilogie. Eddie și Venom sunt pe fugă. Vânați de ambele lumi, cei doi sunt obligați să ia o decizie dificilă care va trage cortina peste ultimul dans al lui Venom și Eddie. Juno Temple, Chiwetel Ejiofor mai fac parte din distribuție.

Premiera: 25 octombrie

Candidatul perfect

Costică (Nicu Banea) șomer și fără prea multe țeluri în viață, sătul să tot fie luat de prost, candidează la prezidențiale ca să fure locul de parcare al vecinului, fără să știe că este manipulat de partid, care, în secret, vrea să piardă alegerile ca să poată fura statul în continuare. Cătălina Grama, Matei Dima, Andi Vasluianu Iulian Postelnicu Alex Bogdan fac parte din distribuție.

Premiera: 25 octombrie

Retreat Vama Veche

Eva (Ada Condeescu), o psiholoagă specializată în terapia de cuplu, urmează să se mărite și cele mai bune prietene (Adela Popescu și Laura Cosoi)  îi organizează petrecerea burlăcițelor la un retreat discret de tantra-yoga din Vama Veche. Ceea ce ele nu știu este că patronii acestui local sunt fostul iubit al Evei și soția lui însărcinată. Iar asta nu e tot: în urma unui accident, adevărații instructori de yoga vor fi înlocuiți cu un pescar, un bucătar și cu un dascăl din localitate. De aici, este clar că nimic nu va mai merge conform planului! Peripețiile și haosul pun stăpânire pe litoral din 18 octombrie, în comedia românească Retreat Vama Veche.

Premiera: 18 octombrie

Smile 2

Unul dintre cele mai de succes filme horror ale ultimilor ani revine cu o continuare menită a te ține cu sufletul la gură. Pregătită să pornească într-un turneu mondial, vedeta Skye Riley începe să trăiască întâmplări din ce în ce mai bizare și înfricoșătoare. Copleșită de ororile care se intensifică, dar și de presiunea celebrității, Skye va fi nevoită să-și înfrunte trecutul.

Premiera: 18 octombrie

Citește și:
Cele mai scumpe filme care au fost făcute, dar nu au fost lansate niciodată

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle