Filme de neratat în luna noiembrie 2023 în cinematografe

Care sunt noutățile cinematografice pe care abia așteptăm să le vedem luna aceasta la cinema? Ți-am pregătit o mică selecție.

Iată ce filme poți vedea în luna noiembrie 2023 în cinematografe.

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes

Rachel Zegler, Tom Blyth, Hunter Schafer, Viola Davis, Peter Dinklage sunt actorii pe care îi vei regăsi în rolurile principale din acest film mult așteptat. Cu mulți ani înainte să devină președintele tiran al Panem-ului, Coriolanus Snow, de 18 ani, este ultima speranță a unei familii cândva puternice, dar căzute în dizgrație în Capitolul de după război. Cum cea de-a zecea ediție a Jocurilor Foamei se apropie repede, tânărul Snow este alarmat atunci când i se dă sarcina să fie mentorul tinerei Lucy Gray Baird, tributul modestului District 12. Totuși, atunci când Lucy Gray captivează atenția întregului Panem cântând, curajoasă, în timpul ceremoniei, Snow simte că are o șansă. Unindu-și instinctele pentru spectacol și simțul politic înnăscut, Snow și Lucy concurează contra timp pentru a supraviețui.

Premiera: 17 noiembrie

The Marvels

Îți era dor de un film cu supereroi? În The Marvels avem trei protagoniste pe care fanii abia așteptau să le vadă împreună pe marile ecrane. După ce puterile lor se împletesc în urma unui eveniment misterios, Carol Danvers, Kamala Khan și Monica Rambeau sunt obligate să coopereze pentru a salva universul. Brie Larson, Teyonah Parris, Iman Vellani, Samuel L. Jackson interpretează rolurile principale.

Premiera: 10 noiembrie

Napoleon

Ridley Scott propune o poveste originală despre apariția și parcursul legendarului Napoleon Bonaparte. Filmul expune modul crud în care generalul Napoleon pune mâna pe tronul Franței, întreaga lui carieră fiind analizată din unghiul lui Josephine, soția și marea lui dragoste. Joaquin Phoenix, Vanessa Kirby, Ben Miles, Tahar Rahim interpretează rolurile principale din acest film biografic de excepție.

Premiera: 24 noiembrie

Jeanne du Barry

Johnny Depp, Maïwenn, Pierre Richard, Melvil Poupaud aduc pe marile ecrane fascinanta poveste a ultimei amante a regelui Franței, Jeanne du Barry, a cărei poveste de dragoste cu regelui Ludovic al XV-lea a scandalizat curtea. Jeanne Vaubernier, fiica unei familii sărace, își folosește frumusețea și inteligența pentru a-și depăși condiția socială. Prin intermediul iubitului ei, Contele du Barry, și a Ducelui de Richelieu, Jeanne este prezentată regelui Ludovic al XV-lea. Inevitabilul se întâmplă și Regele se îndrăgostește de ea, descoperind pofta de viață. Jeanne devine favorita oficială, iar scandalul la curte nu întârzie să apară.

Premiera: 10 noiembrie

The Marsh King’s Daughter

Viața aparent normală a Helenei (Daisy Ridley) ascunde un adevăr sumbru: tatăl ei, Jacob (Ben Mendelsohn), cu care a rupt legătura, este infamul rege al mlaștinilor, care le-a ținut pe ea și pe mama ei captive în sălbăticie ani de zile. Când Jacob evadează din închisoare, Helena trebuie să se confrunte cu trecutul și să găsească puterea de a-l învinge pe omul care a învățat-o tot ce știe despre supraviețuirea în sălbăticie.

Premiera: 3 noiembrie

Freelance

Un fost agent al forțelor speciale acceptă să se ocupe de siguranța unei jurnaliste în timp ce intervievează un dictator, dar, când o lovitură de stat militară izbucnește în mijlocul interviului, sunt nevoiți să se adăpostească în junglă și să lupte pentru supraviețuire. Rolurile principale din acest film de acțiune cu accente comice sunt interpretate de John Cena, Alice Eve, Alison Brie, Christian Slater, Marton Csokas.

Premiera: 3 noiembrie

Anatomie d’une chute

În ultimul an, Sandra, o scriitoare de origine germană, soțul ei francez, Samuel, și fiul lor de unsprezece ani, Daniel, au trăit o viață retrasă într-un oraș îndepărtat din Alpii francezi. Când Samuel este găsit mort în zăpadă, lângă cabana unde locuiau, poliția se întreabă dacă s-a sinucis sau… a fost ucis. Moartea lui Samuel este suspicioasă, conturând ipoteza unei crime. În mijlocul acestor incertudini, Sandra devine principalul suspect. Procesul se transformă treptat nu doar într-o investigație a circumstanțelor morții lui Samuel, ci și într-o tulburătoare călătorie psihologică în profunzimile relației conflictuale dintre Sandra și Samuel. Un thriller complex, cu Sandra Hüller, Swann Arlaud, Samuel Theis, Milo Machado Graner în rolurile principale.

Premiera: 3 noiembrie

21 Rubies

Nina (Corina Moise) este o tânără procuroare, care, împreună cu iubitul ei, Yuri (Anthony Delon), regizor de film, lucrează la dezvoltarea unui scenariu, inspirat dintr-o poveste de familie. Tensiunile politice de la sfârșitul anului 2022 o aduc pe Nina în atenția publică, numele ei fiind vehiculat pentru poziția de Procuror General al României. Numirea în această funcție depinde, însă, de Mickey Mandovanis (Mickey Rourke), Secretar de Stat al Guvernului american, și de Nicoletta Delalachiessa (Elisabetta Pellini), reprezentanta Comisiei Europene. Întâlnirile cu aceștia se transformă într-un veritabil examen, care, dublat de căutările artistice și de relația amoroasă cu Yuri, îi dezvăluie Ninei chipul societății în care trăiește

Premiera: 3 noiembrie

It Lives Inside

Sam, o adolescentă nord-americană cu origini indiene, trăiește într-un cartier idilic alături de mama ei conservatoare și de tatăl ei asimilat. Insecuritățile ei culturale cresc din cauza prietenei ei înstrăinate, Tamira, care în mod misterios poartă mereu cu ea un borcan de sticlă gol. Într-un moment de furie, Sam sparge borcanul și eliberează o forță demonică indiană străveche care o răpește pe Tamira. Sam calcă pe urmele monstrului în încercarea de a-și recupera prietena, însă entitatea demonică se infiltrează în mintea ei, distorsionându-i realitatea cu viziuni înfricoșătoare.

Premiera: 3 noiembrie

MMXX

Filmul regizat de Cristi Puiu MMXX prezintă patru scurte momente în timp care surprind rătăcirile unor suflete blocate la răscrucea istoriei. Oana Pfifer, o tânără terapeută, vizibil distrasă din motive necunoscute, se strecoară puțin câte puțin în plasa chestionarului pe care clienta sa ar trebui să îl completeze. Mihai Dumitru, fratele ei mai mic, îngrijorat de pregătirile pentru aniversarea sa și fără să-și dea seama cât de nepotrivite sunt pretențiile sale, se trezește prins într-o poveste mult mai mare decât poate duce. Septimiu Pfifer, soțul Oanei, îngrijorat de starea de sănătate în legătură cu o posibilă contaminare cu SARS COV 2, ascultă o poveste stranie în care a fost prins colegul său de la ambulanță în urmă cu mult timp, în așteptarea următorului apel de urgență. Narcis Pătrănescu, inspector la brigada de crimă organizată, tulburat de moartea recentă a unuia dintre colegii săi, se trezește prins într-o poveste întunecată în timp ce interoga o tânără.

Premiera: 10 noiembrie

Citește și:
Filme și seriale noi de văzut în luna noiembrie 2023 pe Netflix

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle