Filme de neratat în luna martie 2024 în cinematografe

Care sunt noutățile cinematografice pe care abia așteptăm să le vedem luna aceasta la cinema? Ți-am pregătit o mică selecție.

Iată ce filme poți vedea în luna martie 2024 în cinematografe.

Dune: Part Two

Dune: Partea II explorează călătoria mitică a lui Paul Atreides în timp ce se asociază cu Chani și Fremen pentru a pune la cale răzbunarea împotriva conspiratorilor care i-au distrus familia. În fața alegerii între dragostea vieții sale și soarta universului, el se străduiește să prevină un viitor teribil ce doar el îl poate vedea. Villeneuve a regizat filmul după un scenariu pe care l-a scris împreună cu Jon Spaihts, bazat pe romanul lui Herbert. Filmul îi are în distribuție pe Rebecca Ferguson, Timothée Chalamet, Zendaya, Stellan Skarsgård, Javier Bardem și mulți alți actori de renume.

Premiera: 1 martie

The Iron Claw

Povestea adevărată a inseparabililor frați Von Erich, care au făcut istorie în lumea intens competitivă a wrestling-ului profesionist la începutul anilor ’80. Trecând prin tragedii și victorii, mereu sub umbra tatălui și antrenorului lor dominator, frații au căutat să devină legende adevărate pe cea mai mare scenă a sportului. Conduși de patriarhul familiei, luptătorul Fritz Von Erich, cinci dintre cei șase fii ai săi i-au călcat pe urme și au devenit luptători, dar faima și succesul a dus la moartea a patru dintre ei. Viața lor în afara ringului a devenit la fel de faimoasă ca și cea profesională, iar filmul se va concentra pe ceea ce mulți au numit „Blestemul Von Erich”. Zac Efron, Jeremy Allen White, Harris Dickinson, Maura Tierney, Holt McCallany fac parte din distribuție.

Premiera: 8 martie

Club Zero

Acest thriller dramatic, regizat de Jessica Hausner, o are în rolul principal pe Mia Wasikowska. Ea este domnișoara Novak, care se alătură personalului unui internat internațional pentru a preda un curs de alimentație conștientă. Ea spune elevilor și nu numai că a mânca mai puțin este sănătos. Ceilalți profesori observă cu întârziere ce se întâmplă, iar până părinții distrași încep să se prindă, Club Zero este deja o realitate.

Premiera: 8 martie

Arthur the King

Un film emoționant, plin de aventuri care de care mai interesante. Pelicula regizată de Simon Cellan Jones îi are în distribuție pe Mark Wahlberg, Nathalie Emmanuel, Simu Liu . Filmul spune povestea unui aventurier (Mark Wahlberg) care îl adoptă pe Arthur, un câine maidanez, și pornește cu el într-o cursă extremă de anduranță.

Premiera: 29 martie

Godzilla x Kong: The New Empire

Bătălia legendară continuă! Monsterverse urmărește confruntarea explozivă din „Godzilla vs. Kong” cu o aventură complet nouă care îi surprinde pe atotputernicul Kong și pe înfricoșătorul Godzilla în fața unei amenințări de proporții, amenințând însăși existența lor și a întregii omeniri. Pelicula explorează noi aspecte ale originilor acestor titani, precum și misterele Insulei Skull, în timp ce dezvăluie bătălia mitică ce a ajutat la formarea acestor ființe extraordinare și le-a legat de omenire pentru totdeauna.

Premiera: 29 martie

Băieții buni ajung în Rai

Acolo unde nu mai e trafic, doar o plajă pustie și posibilitatea unui nou început, iubirea poate completa peisajul unei eternități liniștite. „Băieții buni ajung în Rai”, al treilea lungmetraj al regizorului Radu Potcoavă, propune o întâlnire cu o poveste inedită și o scurtă pauză pentru a uita de grijile vieții cotidiene, cu actorii Bogdan Dumitrache, Cosmina Stratan și Șerban Pavlu în distribuție. Dan (Bogdan Dumitrache) moare într-un accident de mașină. Ajunge în Paradis, o plajă pustie unde vremea e mereu caldă, iar berea mereu rece. Curând, însă, Dan află că nu e singur în acest loc. Laura (Cosmina Stratan), fata de care era îndrăgostit în liceu, e și ea aici. Vor reuși, în sfârșit, cei doi să fie împreună?

Premiera: 22 martie

Kung Fu Panda 4

Jack Black, Jackie Chan, Dustin Hoffman, Bryan Cranston, Awkwafina, Viola Davis își împrumută din nou vocile simpaticelor personaje din franciza de mare succes Kung Fu Panda. Urmărește-l pe Po, ursul panda a cărui dragoste pentru artele marțiale este egalată doar de pofta sa de mâncare, în aventurile sale pline de umor și acțiune în China antică.

Premiera: 15 martie

Immaculate

Ce zici de un film horror? Cu celebra Sydney Sweeney în rolul principal? Ea este Cecilia, o femeie devotată complet bisericii, care este primită cu căldură la o mănăstire strălucitoare din peisajul mirific al Italiei rurale. Însă tânăra călugăriță începe treptat să înțeleagă că noua ei casă ascunde secrete întunecate și înfiorătoare.

Premiera: 22 martie

Citește și:
Filme care au eșuat din cauza unei promovări neinspirate

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle