Filme de neratat în luna mai 2024 în cinematografe

Care sunt noutățile cinematografice pe care abia așteptăm să le vedem luna aceasta la cinema? Ți-am pregătit o mică selecție.

Iată ce filme poți vedea în luna mai 2024 în cinematografe.

Furiosa: A Mad Max Saga

În timp ce omenirea e pe cale de dispariție, tânăra Furiosa (Anya Taylor-Joy) este răpită din sânul familiei și cade pradă unei bande nemiloase, condusă de Warlord Dementus (Chris Hemsworth). Gonind în viteză prin deșert, ei dau peste o așezare subordonată lui Immortan Joe. În timp ce acești doi tirani se luptă pentru putere, Furiosa trebuie să supraviețuiască multor provocări pentru a putea ajunge înapoi acasă.

Premiera: 24 mai

How to Have Sex

Pentru a sărbători sfârșitul liceului, trei adolescente britanice merg împreună pentru prima dată în vacanță în Creta. Este vara tuturor exceselor: băutură, clubbing și cuplat. Ar trebui să fie cea mai cool vară din viața lor. În timp ce dansează pe străzile însorite din Malia, cele trei adolescente descoperă compexitățile sexului, consimțământului și autodescoperirii. Mia McKenna-Bruce, Shaun Thomas, Lara Peake, Samuel Bottomley, Enva Lewis interpretează rolurile principale din această dramă.

Premiera: 17 mai

Boy Kills World

Bill Skarsgård joacă rolul lui „Boy”, care jură să se răzbune după ce familia sa este ucisă de Hilda Van Der Koy (Framke Janssen), matriarha dementă a unei dinastii post-apocaliptice corupte care l-a lăsat pe Boy orfan, surd și fără voce. Condus de vocea sa interioară, una pe care a cooptat-o din jocul său video preferat din copilărie, Boy se antrenează cu un șaman misterios pentru a deveni un instrument al morții și este eliberat în ajunul sacrificării anuale a disidenților. Urmează un adevărat haos, în timp ce Boy provoacă un carnagiu cu ajutorul artelor marțiale. În timp ce încearcă să se orienteze în acest tărâm delirant, Boy se alătură unui grup de rezistență disperat, certându-se în același timp cu aparenta fantomă a surioarei sale rebele.

Premiera: 10 mai

IF

Pelicula spune povestea unei fetițe care, îń urma unei experiențe dificile, începe să vadă prietenii imaginari lăsați în urmă de copiii care între timp au crescut. Ryan Reynolds, John Krasinski, Phoebe Waller-Bridge, Emily Blunt, Matt Damon fac parte din distribuția acestei comedii cu accente fantastice.

Premiera: 31 mai

Kingdom of the Planet of the Apes

La mulți ani după domnia lui Caesar, o tânără maimuță pornește într-o călătorie care îl va face să se îndoiasă de tot ceea ce a fost învățat despre trecut și să facă alegeri care vor defini viitorul maimuțelor și al oamenilor deopotrivă. Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague fac parte din distribuția acestui film.

Premiera: 10 mai

Munch: Love, Ghosts and Lady Vampires

Societatea modernă are o datorie enormă față de pictorul Edvard Munch, de la Andy Warhol la Ingmar Bergman, de la Marina Abramovic la Jasper Jones. Picturile sale au devenit simboluri, dar și un memento al tragediilor din secolul XX. Un documentar fascinant!

Premiera: 10 mai

The Strangers: Chapter 1

Un cuplu tânăr traversează țara cu mașina spre un nou început; din nefericire, nu au de ales decât să facă popas într-o cabană izolată din Oregon unde vor îndura o noapte de teroare în fața a trei necunoscuți mascați. Din distribuția acestui film horror fac parte Gabriel Basso, Rachel Shenton, Madelaine Petsch, Richard Brake, Ella Bruccoleri.

Premiera: 17 mai

The Garfield Movie

Garfield, faimosul motan de interior, care urăște zilele de luni și iubește lasagna, pornește într-o aventură nebună în aer liber! După o reuniune neașteptată cu tatăl său, ciufulitul motan Vic, care trăiește pe stradă, Garfield și amicul său canin Odie renunță la viața confortabilă de animale de companie pentru a se alătura lui Vic într-un jaf cu mize mari. Hannah Waddingham, Samuel L. Jackson, Nicholas Hoult, Chris Pratt și-au împrumutat vocile personajelor din această animație amuzantă.

Premiera: 24 mai

Citește și:
Celebrități care au păstrat secretul cu privire la momentele importante din viața lor

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle