Filme de neratat în luna iunie 2024 în cinematografe

Care sunt noutățile cinematografice pe care abia așteptăm să le vedem luna aceasta la cinema? Ți-am pregătit o mică selecție.

Iată ce filme poți vedea în luna iunie 2024 în cinematografe.

Mothers’ Instinct

Alice și Celine (Jessica Chastain și Anne Hathaway) duc vieți tradiționale. Au soți de succes și fii de aceeași vârstă. Armonia perfectă a vieții este brusc spulberată după un accident tragic. Vinovăția, suspiciunea și paranoia se combină pentru a destrăma legătura celor două surori. O dramă care te va ține cu sufletul la gură!

Premiera: 21 iunie

A Quiet Place: Day One

Peliculele din seria A Quiet Place s-au bucurat de un real succes în rândul publicului, având numeroase laude și din partea criticilor de film. Lupita Nyong’o joacă în prequel-ul thrillerului post-apocaliptic din 2018, în timp ce se confruntă cu zorii invaziei extraterestre din New York. Din distribuție mai fac parte Joseph Quinn, Djimon Hounsou, Alex Wolff.

Premiera: 28 iunie

Inside Out 2

Una dintre cele mai apreciate animații a ultimelor ani revine cu nouă aventuri .Urmărește-o în Inside Out 2 pe Riley care, acum adolescentă, are de cunoscut noi emoții. Amy Poehler, Phyllis Smith, Lewis Black, Tony Hale, Liza Lapira, Maya Hawke își împrumută vocile personajelor din acest film adorabil.

Premiera: 14 iunie

The Watchers

Acțiunea o urmărește pe Mina, o artistă de 28 de ani, care se rătăcește într-o uriașă pădure virgină din vestul Irlandei. După ce, într-un final, Mina găsește adăpost, realizează că este blocată cu alți trei necunoscuți într-un loc în care sunt urmăriți și hărțuiți în fiecare noapte de creaturi misterioase. Din distribuția acestui film cu accente horror fac parte Dakota Fanning, Georgina Campbell, Olwen Fouere, Alistair Brammer.

Premiera: 7 iunie

Bad Boys: Ride or Die

Băieții răi preferați ai lumii se întorc cu amestecul lor legendar de acțiune pe muchie de cuțit și comedie scandaloasă, dar de data aceasta cu o întorsătură: cei mai buni doi detectivi din Miami sunt acum pe fugă. Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens interpretează rolurile principale.

Premiera: 7 iunie

The Bikeriders

În urma unei întâlniri întâmplătoare, încăpățânata Kathy este atrasă de Benny, membru al clubului de motocicliști Midwestern Vandals. Pe măsură ce clubul se transformă într-o periculoasă lume subterană a violenței, Benny trebuie să aleagă între Kathy și loialitatea sa față de club. Austin Butler, Jodie Comer, Tom Hardy fac parte din distribuție.

Premiera: 21 iunie

Bastarden

Mads Mikkelsen, Gustav Lindh, Amanda Collin, Kristine Kujath Thorp fac parte din distribuția acestui film biografic. Pelicula spune povestea lui Ludvig Kahlen, care și-a urmărit visul de-o viață: să obțină avere și onoare pe pământurile pe care le-a avut în stăpânire.

Premiera: 28 iunie

Noaptea lui Vlad

Filip Alexandru Munteanu, George Burcea, Giulia Anghelescu, Monica Bîrlădeanu, Daniel Nuță fac parte din distribuția acestui nou film românesc. Supereroi adevărați prind viață pentru ca Vlad (Filip Alexandru Munteanu) să descifreze un mister care îl poartă într-o călătorie prin 2000 de ani de istorie a românilor. Fiul muzeografei Raluca, „preferatul” paznicului Nea Bebe, Vlad are parte de o întâlnire magică: Alexandru Ioan Cuza se întrupează în galeria imersivă a eroilor românilor și-l poartă pe Vlad într-o călătorie în care băiatul îi descoperă pe Sfântul Andrei, Decebal, Dragoș, Iancu de Hunedoara, Vlad Țepeș, Ștefan cel Mare, Mihai Viteazul, Constantin Brâncoveanu, Regina Maria, în momente cheie care le-au marcat destinul.

Premiera: 7 iunie

DogMan

Povestea incredibilă a unui copil încercat de viață, care își va găsi salvarea prin dragostea câinilor. O dramă impresionantă, cu Caleb Landry Jones, Jonica T. Gibbs în rolurile principale.

Premiera: 14 iunie

Les gardiennes de la planète

O balenă cu cocoașă eșuează pe un țărm îndepărtat. În timp ce luptă să-și salveze viața, descoperim povestea acestor creaturi extraordinare, locuitoare ale oceanelor lumii, cu abilități remarcabile și vieți sociale bogate. Documentarul lui Jean-Albert Lièvre ne poartă într-o călătorie de descoperire a unor teritorii neexplorate și a societatății puțin cunoscute a balenelor, esențiale pentru ecosistemul planetei noastre de mai bine de 50 de milioane de ani.

Premiera: 7 iunie

Citește și:
Cele mai controversate filme cu adolescenți din istoria cinematografiei

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle