Filme de neratat în luna iulie 2024 în cinematografe

Care sunt noutățile cinematografice pe care abia așteptăm să le vedem luna aceasta la cinema? Ți-am pregătit o mică selecție.

Iată ce filme poți vedea în luna iulie 2024 în cinematografe.

Deadpool & Wolverine

Ryan Reynolds își reia rolul titular în cel de-al treilea capitol al francizei, în care se va reîntâlni cu Wolverine, personajul X-Men interpretat de Hugh Jackman. Va schimba iresponsabilul Deadpool istoria Universului Cinematic Marvel? Așteaptă-te la numeroase scene de acțiune, dar și momente care vor stârni hohote de râs.

Premiera: 26 iulie

Fly Me to the Moon

Având pe fundal evenimentele extraordinare care au dus la misiunea NASA de a trimite oameni pe Lună, comedia romantică regizată de Greg Berlanti prezintă relația turbulentă dintre Kelly Jones (Scarlett Johansson), o foarte talentată specialistă în vânzări, și Cole Davis (Channing Tatum), directorul responsabil cu lansarea misiunii. Când președintele SUA subliniază că întregul proiect este prea important pentru a se pune problema unui eșec, Jones primește sarcina de-a regiza o aselenizare falsă în cazul în care misiunea reală eșuează.

Premiera: 12 iulie

Twisters

Daisy Edgar-Jones joacă rolul lui Kate Cooper, o fostă vânătoare de furtuni care a rămas marcată de o tornadă devastatoare cu care s-a întâlnit în timpul anilor de facultate, care acum studiază tiparele furtunilor în New York. Ea este atrasă înapoi în câmpiile deschise de prietenul ei, Javi, pentru a testa a un sistem de urmărire a tornadelor inovator. Acolo, ea se întâlnește cu Tyler Owens (Powell), fermecătorul și nesăbuitul superstar pe rețelele de socializare care se bucură să poată posta aventura urmăririi furtunii împreună cu echipajul lui la fel de imprudent, pe modelul cu cât mai periculos, cu atât mai bine. Pe măsură ce sezonul furtunilor se intensifică, se declanșează  fenomene terifiante nemaivăzute până acum, iar Kate, Tyler și echipele lor concurente se regăsesc direct pe căile furtunilor ce converg peste centrul Oklahomei în lupta vieții lor.

Premiera: 12 iulie

Love Lies Bleeding

Acțiunea filmului are loc la finalul anilor ’80 și prezintă povestea lui Lou (interpretată de Kristen Stewart) care administrează o sală de sport într-un mic oraș rural din Nevada. Acolo o întâlnește pe Jackie (Katy M. O’Brien), o culturistă frumoasă și ambițioasă, aflată în trecere prin oraș, în drumul spre Las Vegas, orașul visurilor împlinite. Între cele două se naște o poveste de dragoste tumultoasă și electrică, însă relația lor dă naștere la o serie de crime și violențe, fiind prinse în rețeaua familiei criminale a lui Lou. Un thriller marca Rose Glass, cunoscută fanilor thrillerului psihologic pentru Saint Maud.

Premiera: 5 iulie

Despicable Me 4

Gru, Lucy, Margo, Edith și Agnes primesc un nou membru în familie, pe Gru Jr., al cărui scop pare acela de a-și chinui tatăl. Când Gru are de înfruntat un nou dușman în persoana lui Maxime Le Mal și a prietenei sale Valentina, familia este nevoită să-și ia tălpășița. Un film animat de neratat!

Premiera: 5 iulie

Les Indésirables

Într-un orășel din suburbiile Parisului, Pierre, un tânăr pediatru, este ales noul primar, după ce predecesorul său moare pe neaşteptate. Hotărât să continue cu orice preţ planul de reamenajare al orașului și de reabilitare al cartierelor sociale, el vrea distrugerea clădirii 5. În partea cealaltă, Haby, o tânără foarte implicată în viața comunității, locuieşte în blocul amenințat și este gata de orice pentru a împiedica primăria să o izgonească din cartierul unde a crescut.

Premiera: 19 iulie

Noah’s Ark

Acest adorabil film de animație urmărește doi șoricei, pe Vini, un poet carismatic, dar foarte timid, și pe Tito, un chitarist talentat și fermecător. Când vin ploile, doar un mascul și o femelă din fiecare specie au voie să urce pe Arca lui Noe. Cu ajutorul unui gândac ingenios și al norocului, Vini și Tito se strecoară pe Arcă și, împreună, evită o confruntare între carnivorele de pe corăbii și consumatorii de plante.

Premiera: 19 iulie

The Exorcism

„Exorcism: Mântuirea” îl are în rolul principal pe Russell Crowe ca Anthony Miller, un actor chinuit, ale cărui păcate îl posedă în timp ce filmează un horror supranatural. Aflată pe aceleași platouri de filmare, fiica lui, Lee (Ryan Simpkins), observă comportamentul lui ciudat și înțelege că ceva sinistru a pus stăpânire pe el.

Premiera: 5 iulie

Citește și:
10 filme care au o poveste captivantă și nu te vor plictisi

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle