Filme de neratat în luna februarie 2024 în cinematografe

Care sunt noutățile cinematografice pe care abia așteptăm să le vedem luna aceasta la cinema? Ți-am pregătit o mică selecție.

Iată ce filme poți vedea în luna februarie 2024 în cinematografe.

Argylle

Henry Cavill, Dua Lipa, Samuel L. Jackson, John Cena, Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell fac parte din distribuția acestui film de acțiune mult așteptat de fani. Argylle (Henry Cavill), spion de talie mondială care suferă de amnezie, este manipulat să creadă ca e de fapt un romancier de succes, autor de cărți cu spioni. Pe măsură ce începe sa-și recapete amintirile și abilitățile, bărbatul pornește pe calea răzbunării împotriva organizației obscure pentru care a lucrat.

Premiera: 2 februarie

Poor Things

Poor Things, regizat de Yorgos Lanthimos, cunoscut pentru Homarul și Uciderea cerbului sacru, spune povestea extraordinară a tinerei Bella Baxter, care este readusă la viață de genialul și nonconformistul doctor Godwin Baxter. Pelicula, cu Willem Dafoe, Mark Ruffalo, Emma Stone în distribuție, are deja numeroase premii câștigate, dar și 11 nominalizări la Oscar 2024.

Premiera: 9 februarie

Bob Marley: One Love

Bob Marley: One Love celebrează viața și muzica unei legende care a inspirat generații întregi prin mesajul său de dragoste și unitate. Pentru prima dată pe marele ecran, descoperiți povestea puternică a lui Bob Marley despre depășirea adversității, pășind în culisele din spatele muzicii sale revoluționare. Filmul este realizat în parteneriat cu familia Marley și îi are ca protagoniști pe Kingsley Ben-Adir în rolul legendarului muzician și pe Lashana Lynch în rolul soției lui, Rita.

Premiera: 16 februarie

Madame Web

Sydney Sweeney, Emma Roberts, Adam Scott, Dakota Johnson, Isabela Merced fac parte din distribuția acestui film SF de acțiune. Pelicula pune povestea tinerei Cassandra Web, un paramedic din Manhattan, care are puterea clarviziunii. Forțată să se confrunte cu adevăruri dureroase din propriul trecut, ea leagă o prietenie cu trei tinere cu un viitor strălucit în față… Trebuie, însă, să supraviețuiască prezentului.

Premiera: 16 februarie

The Taste of Things

Eugenie, o bucătăreasă fără egal, a lucrat pentru celebrul gurmand Dodin în ultimii 20 de ani. Odată cu trecerea timpului, practica gastronomiei și admirația reciprocă s-au transformat într-o relație romantică. Legătura dintre ei dă naștere unor feluri de mâncare, unul mai delicios decât altul, care îi surprind până și pe cei mai iluștri bucătari ai lumii. Însă lui Eugenie îi place libertatea și nu și-a dorit niciodată să se căsătorească cu Dodin. De aceea, el decide să facă ceva ce nu a mai făcut până acum: să gătească pentru ea. Juliette Binoche, Benoît Magimel, Jean-Marc Roulot fac parte din distribuție.

Premiera: 23 februarie

The Peasants

Sfârșitul sec. XIX, un sat dezbinat de bârfe, certuri și lupte pentru pământ. Frumoasa Jagna, o tânără de 19 ani, un spirit liber ce iese din tiparele comunității, devine centrul atenției în momentul în care familia o obligă să se căsătorească cu Boryna, un moșier văduv, influent și bogat. Dar Jagna este îndrăgostită de Antek, fiul lui Boryna, și pentru a trăi această iubire tânăra va încălca toate regulile și standardele sociale ale vremii. O animație specială, ce nu trebuie ratată!

Premiera: 23 februarie

Autumn and the Black Jaguar

Copilăria petrecută în pădurea amazoniană i-a oferit lui Autumn cea mai rară prietenie – un pui de jaguar pierdut pe care îl descoperă, pe nume Hope. Când un eveniment tragic o obligă pe Autumn să o părăsească pe Hope pentru New York, ea visează ani de zile să se întoarcă în pădurea tropicală și la prietena ei. În vârstă de 14 ani, și după ce s-a obișnuit cu viața de oraș, Autumn descoperă că satul copilăriei sale este amenințat de traficanții de animale și decide că trebuie să se întoarcă în Amazon, la iubitul ei jaguar pentru a-l salva din mâinile celor care încearcă să distrugă pădurea tropicală și animalele sălbatice.

Premiera: 9 februarie

Chien et chat

Monica este posesoarea unei pisici-influencer pe nume Diva. Jack este un hoț care a furat un rubin imens și neprețuit, dar rubinul a fost înghițit din greșeală de către Chichi, un câine vagabond. Printr-un lanț nefericit de împrejurări, Monica și Jack se trezesc despărțiți de animalele lor de companie care zboară spre o locație necunoscută… Între Montreal și New York, o călătorie nebunească începe pentru ambele duo-uri care nu au nimic în comun. Pe de o parte, oameni care au pierdut urma animalelor lor prețioase, de cealaltă parte, animalele de companie lăsate să se descurce singure…

Premiera: 23 februarie

Citește și:
10 vedete care au impresionat cu aparițiile lor costisitoare de pe covorul roșu

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle