Filme de neratat în luna decembrie în cinematografe

Care sunt noutățile cinematografice pe care abia așteptăm să le vedem luna aceasta la cinema? Ți-am pregătit o mică selecție.

Iată ce filme poți vedea în luna decembrie în cinematografe.

The Matrix Resurrections

Deși va trebui să mai așteptăm câteva luni bune pentru următorul film din seria John Wick, vom avea ocazia să îl vedem pe Keanu Reeves pe ecrane la finalul acestui an în mult așteptatul The Matrix 4. Va fi extrem de interesant de văzut cum decurg lucrurile, mai ales că au trecut aproape 20 de ani de la precedentul film din seria Matrix, iar scenele de acțiune ne vor ține garantat cu sufletul la gură.

Premiera: 24 decembrie 2021

Spider-Man: No Way Home

Pentru prima dată în istoria cinematografică a lui Spider-Man, acesta este demascat și nu mai găsește nicio variantă de a-și separa viața normală de presiunile și riscurile care vin la pachet cu ceea ce înseamnă a fi un supererou. El se vede nevoit să îi ceară ajutorul lui Doctor Strange, însă lucrurile devin și mai periculoase decât se aștepta, forțându-l să descopere ce înseamnă cu adevărat a fi Spider-Man. Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch și Marisa Tomei fac parte din distribuție.

Premiera: 17 decembrie 2021

Spencer

Mult așteptatul film biografic regizat de Pablo Larraín, Spencer, în care Kristen Stewart strălucește în rolul Prințesei Diana, ajunge și pe marile ecrane din România. Filmul se concentrează asupra unui moment aparte: un Crăciun la Sandringham, alături de întreaga familie regală, în 1991, când căsătoria dintre Charles și Diana se răcise deja de mult.

Premiera: 17 decembrie 2021

Ghostbusters: Afterlife

Paul Rudd, Carrie Coons, Finn Wolfhard și Mckenna Grace sunt protagoniștii celui mai recent film din franciza Ghostbusters, iar lor li se adaugă și starurile din filmul original: Dan Aykroyd, Bill Murray, Ernie Hudson, Sigourney Weaver și Annie Potts. Filmul spune povestea unei mame și a celor doi copii ai săi care se mută într-un orășel liniștit, dar la scurt timp află că au o strânsă legătură cu echipa originală Ghostbusters și încearcă să înțeleagă moștenirea lăsată în urmă de bunicul familiei.

Premiera: 3 decembrie 2021

The King’s Man

La începutul secolului 20 se înființa prima agenție de informații numite The Kings Man. Scopul acesteia era unul precis: să lupte împotriva celor mai mari tirani şi asasini ai lumii care au pus la cale un război care ar urma să extermine milioane de oameni. Distribuția filmului este una de zile mari: Aaron Taylor-Johnson, Gemma Arterton, Ralph Fiennes, Matthew Goode, Tom Hollander, Rhys Ifans și Alexandra Maria Lara.

Premiera: 24 decembrie 2021

Annette

Annette, noua producție semnată de cineastul francez Leos Carax, a obținut Premiul pentru regie la ediția din acest an a Festivalului de la Cannes. Un musical halucinant despre faimă, dragoste, artă și paternitate cu Adam Driver și Marion Cotillard în rolurile principale. Protagoniștii poveștii sunt Henry, un comediant provocator, cunoscut pentru umorul său caustic, și Ann, o cântăreață de operă aplaudată pe cele mai prestigioase scene ale lumii. Adoraţi de public şi aflați constant în atenția presei, cei doi par să fie întruchiparea cuplului perfect. Nașterea fetiței lor, un copil cu totul ieșit din comun, le va da amândurora viețile peste cap.

Premiera: 3 decembrie 2021

CONȚINUT VIDEO ELLE

Titane

Titane, cel mai șocant film al anului, ajunge în cinematografele din România din 3 decembrie. Catalogat drept thriller psycho-sexy, Titane a stârnit valuri de șoc la Cannes, mai mulți spectatori pierzându-și cunoștința în timpul proiecției. Filmul i-a adus regizoarei Julia Ducournau trofeul Palme d’Or, care astfel a devenit a doua femeie din istoria festivalului câștigătoare a prestigiosului premiu. Filmul spune povestea unei tinere a cărei viață este marcată de un accident de mașină în care a fost implicată în copilărie, abundă în scene ultra-violente și atinge teme precum paternitatea, identitatea de gen sau relația om-mașină.

Premiera: 3 decembrie 2021

West Side Story

West Side Story este un film regizat de Steven Spielberg și este o ecranizare excelentă a musicalului cu același nume din anul 1957. Această adaptare explorează povestea de dragoste interzisă dintre doi adolescenți, interpretați de Ansel Elgort și Rachel Zegler, care au origini etnice diferite.

Premiera: 10 decembrie 2021

Sing 2

Dintre recomandările noastre nu putea lipsi și un simpatic film de animație, pe care cei mici, dar și cei mari îl vor aprecia cu siguranță. Vise mari și melodii de succes spectaculoase îi însoțesc pe mereu optimistul koala Buster Moon și tovarășii săi artiști care se pregătesc să lanseze cea mai uimitoare extravaganță de până acum. Există totuși o problemă: trebuie să-l convingă pe cel mai retras star rock din lume – interpretat de legenda rock Bono, aflat acum la debutul său în filmele de animație – să li se alăture. Ceea ce începe ca un vis de succes devine o amintire emoțională a puterii muzicii de a vindeca chiar și cea mai zdrobită inimă. Printre actorii faimoși care și-au împrumutat vocile pentru aceste simpatice personaje animate se numără Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Taron Egerton și Bobby Cannavale.

Premiera: 10 decembrie 2021

The Hating Game

Este cel mai potrivit sezon pentru o comedie romantică, iar dacă luăm în considerare că rolul feminin este interpretat de Lucy Hale, celebră pentru serialul Pretty Little Liers, atunci vom fi tentate cu siguranță să îl vizionăm la cinema. Hotărâtă să atingă succesul în carieră fără compromisuri, Lucy (Lucy Hale) pornește o luptă nemiloasă împotriva eficientului ei rival Joshua (Austin Stowell). Lucrurile se schimbă atunci când Lucy își dă seama că e din ce în ce mai atrasă de el.

Premiera: 10 decembrie 2021

Citește și:
Filme care te ajută să descoperi lumea fără să părăsești confortul casei tale

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Mai multe din video