Filme de neratat în luna decembrie 2023 în cinematografe

Care sunt noutățile cinematografice pe care abia așteptăm să le vedem luna aceasta la cinema? Ți-am pregătit o mică selecție.

Iată ce filme poți vedea în luna decembrie 2023 în cinematografe.

Aquaman and the Lost Kingdom

Nereușind să-l învingă pe Aquaman prima dată, Black Manta, condus de dorința de a răzbuna moartea tatălui său, nu se va opri până nu îl doboară pe Aquaman o dată pentru totdeauna. De data aceasta, Black Manta deține forța legendarului Trident Negru, care dezlănțuie o putere malefică de neoprit. Din dorinta de a-l învinge, Aquaman va apela la fratele său Orm, fostul rege al Atlantidei, pentru a crea o alianță neașteptată. Împreună, cei doi trebuie să lase deoparte diferențele pentru a-și proteja regatul, familia lui Aquaman și pentru a preveni distrugerea întregii lumi. Amber Heard, Jason Momoa, Patrick Wilson, Temuera Morrison, Ben Affleck fac parte din distribuție.

Premiera: 22 decembrie

Wonka

Bazat pe personajul extraordinar din centrul poveștii „Charlie și fabrica de ciocolată”, cea mai emblematică carte pentru copii a lui Roald Dahl și una dintre cele mai bine vândute cărți pentru copii din toate timpurile, „Wonka” spune povestea minunată prin care cel mai mare inventator, magician și producător de ciocolată a devenit îndrăgitul personaj Willy Wonka, așa cum îl cunoaștem astăzi. Cu Timothée Chalamet în rolul principal, filmul aduce publicului un tânăr Willy Wonka plin de idei și hotărât să schimbe lumea, bucată cu bucată, dar toate delicioase, demonstrând că cele mai bune lucruri din viață încep cu un vis.

Premiera: 15 decembrie

Dream Scenario

Ce-ai face dacă într-o zi ai apărea pe nepregătite în visele tuturor oamenilor? Nicolas Cage este Paul, un familist apatic, profesor cu o afinitate pentru biologia evoluționistă, anxios în fața de propriului anonimat. Într-o zi, descoperă că a început să apară în visele altor oameni într-un ritm exponențial. Ca și în viață, prezența lui în aceste vise este banală și neintruzivă – este pur și simplu acolo, privind indiferent la fanteziile și coșmarurile străinilor. Cu toate acestea, devine o celebritate peste noapte și este copleșit de atenția care i s-a refuzat de mult. Dream Scenario continuă ca un fel de inversare comică a filmului A Nightmare on Elm Street, cu Paul în proverbialul pulover cu dungi terorizând populația, dar, aici, confruntându-se cu realitatea.

Premiera: 29 decembrie

Anyone But You

După o primă întâlnire foarte reușită, atracția dintre Bea și Ben dispare. Cei doi se reîntâlnesc apoi pe neașteptate la o nuntă în Australia, unde vor face ceea ce ar face orice om în toată firea: se vor purta ca și când formează un cuplu. Sydney Sweeney și Glen Powell interpretează rolurile principale din această comedie romantică.

Premiera: 29 decembrie

Next Goal Wins

Filmul spune povestea echipei de fotbal din Samoa Americană, cunoscută pentru un meci dezastruos din 2001 pierdut cu 31 la 0. Elisabeth Moss, Michael Fassbender, Will Arnett, Rhys Darby, Angus Sampson fac parte din distribuția acestei pelicule regizate de celebrul Taika Waititi.

Premiera: 22 decembrie

L’ombra di Caravaggio

Într-un peisaj italian din secolul al XVII-lea, unde arta și pasiunea se contopesc în trăiri intense, filmul Umbra lui Caravaggio / L’ombra di Caravaggio prezintă un fragment din viața renumitului pictor italian, interpretat de Riccardo Scamarcio, care este investigat de Vatican pentru arta sa subersivă și contrară moralei Bisericii. Scris și regizat de Michele Placido și avându-i ca protagoniști pe Riccardo Scamarcio, Louis Garrel, Isabelle Huppert și Micaela Rammazotti, promite o experiență cinematografică de neuitat pentru iubitorii de artă, pasionați de istorie și toți cei cărora le place să fie martorii unor povești remarcabile.

Premiera: 8 decembrie

The Pod Generation

Un cuplu din New York, Rachel (Emilia Clarke) și Alvy (Chiwetel Ejiofor) trăiesc într-un viitor nu atât de îndepărtat, în care tehnologia oferă o viață din ce în ce mai convenabilă. Director în ascensiune a unei companii, Rachel obține un loc râvnit la Womb Center, care oferă cuplurilor o maternitate convenabilă prin intermediul uterelor artificiale detașabile, tip pods. Dar Alvy, un botanist cu dragoste pentru natură, preferă o sarcină naturală. O călătorie pavată de tehnologie către transformarea în părinți.

Premiera: 8 decembrie

Fast Charlie

Charlie Swift (Pierce Brosnan) este un asasin plătit care are o problemă: infractorului pe care l-a ucis îi lipsește capul, iar Charlie va fi plătit doar dacă trupul poate fi identificat. Intră în scenă Marcie Kramer (Morena Baccarin), fosta soție a victimei și o femeie cu toate abilitățile de care Charlie are nevoie.

Premiera: 8 decembrie

Omul fără linia vieții

Omul fără linia vieții, în regia Adrianei Vasilcov, este un film bazat pe fapte reale, care spune povestea inginerului român Ionel Sporea, inventatorul primului robot modern pentru antrenamentele de tenis de masă, care în loc de faimă și recunoștință s-a ales cu o sentință de 12 ani de închisoare pentru trădare de patrie. Cine se face vinovat: regimul inuman al lui Ceaușescu, traumele copilăriei sau eroul însuși? Rareș Andrici, Armand Calota, Eugenia Șerban, Maia Morgenstern, Dana Ciobanu fac parte din distribuție.

Premiera: 1 decembrie

Journey to Bethlehem

Această aventură muzicală de Crăciun pentru întreaga familie împletește melodii clasice de Crăciun cu umor, pilde și cântece pop moderne, într-o reinterpretare a celei mai frumoase povești spuse vreodată: povestea Mariei, a lui Iosif și a nașterii lui Iisus. Din distribuție fac parte Antonio Banderas, Milo Manheim, Fiona Palomo, Joel Smallbone.

Premiera: 1 decembrie

Citește și:
Agenda de decembrie 2023: cele mai interesante evenimente ale lunii, pe care nu trebuie să le ratezi

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle