Filme de neratat în luna aprilie 2024 în cinematografe

Care sunt noutățile cinematografice pe care abia așteptăm să le vedem luna aceasta la cinema? Ți-am pregătit o mică selecție.

Iată ce filme poți vedea în luna aprilie 2024 în cinematografe.

The Fall Guy

Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer joacă în acest film care te va ține mereu în suspans cu scene de acțiune, dar și dramatice. Pelicula spune povestea cascadorului Colt Seavers, retras din activitate pentru a se concentra pe sănatatea sa fizică, dar și mentală. El este chemat din nou la treabă atunci când vedeta unui film cu mega-buget, regizat de fosta lui soție, dispare fără urmă.

Premiera: 26 aprilie 2024

Challengers

Zendaya este Tashi Duncan, o fostă jucătoare-fenomen de tenis devenită antrenoare și o forță a naturii care nu își cere scuze pentru jocul ei pe teren sau în afara lui. Căsătorită cu un campion aflat într-o serie de înfrângeri (Mike Faist), strategia lui Tashi pentru salvarea soțului ei ia o turnură surprinzătoare când acesta trebuie să se confrunte cu Patrick (Josh O’Connor), cel mai bun prieten din adulescență și fostul iubit al lui Tashi. Ce este dispusă ea să facă pentru a câștiga?

Premiera: 26 aprilie 2024

Ghostbusters: Frozen Empire

Carrie Coon, Mckenna Grace, Paul Rudd, Bill Murray, Dan Aykroyd, Annie Potts revin cu noi aventuri ale vânătorilor de fantome. Când descoperirea unui artefact străvechi dezlănțuie o forță malefică, Vânătorii de fantome, noi și vechi, trebuie să-și unească forțele pentru a-și proteja casa și a salva lumea de o nouă eră glaciară.

Premiera: 12 aprilie 2024

Civil War

Într-o viitoare Americă distopică, o echipă de jurnalişti care transmit din zone de conflict se întrec pentru a ajunge în Washington DC înainte ca grupările rebele să doboare Casa Albă. Kirsten Dunst, Cailee Spaeny, Wagner Moura fac parte din distribuție.

Premiera: 12 aprilie 2024

Nasty

Viața și cariera primului număr 1 din istoria clasamentului ATP, controversele care l-au înconjurat, dar și amprenta pe care Ilie Năstase a lăsat-o asupra lumii tenisului sunt subiectul documentarului NASTY, care va putea fi urmărit din 16 aprilie în cinematografele din toată țara. Îmbinând imagini de arhivă extraordinare și interviuri cu unii dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume, precum Rafael Nadal, Björn Borg, Jimmy Connors, Nadia Comăneci sau Boris Becker, NASTY spune povestea unui personaj unic. Și Phil Knight, co-fondatorul Nike, vorbește, într-un interviu exclusiv, despre relația cu Năstase, acesta fiind primul sportiv profesionist care a semnat un contract de reprezentare cu celebrul brand în 1972. Documentarul este regizat de Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu & Tudor D Popescu.

Premiera: 19 aprilie 2024

Back to Black

Back to Black prezintă viața și cariera lui formidabilei Amy Winehouse, din adolescență până la maturitate, și ne arată cum a fost creat unul dintre cele mai bine vândute albume ale timpurilor noastre. Pelicula este regizată de Sam Taylor-Johnson, iar rolul lui Amy Winehouse este interpretat de Marisa Abela.

Premiera: 12 aprilie 2024

Monkey Man

Filmul spune povestea lui Kid (Dev Patel), un tânăr anonim care trăiește cu greu într-un club de lupte clandestin unde, noapte de noapte, purtând o mască de gorilă, este bătut până la sânge de luptători mai populari pentru bani. După ani de furie reprimată, Kid descoperă o modalitate de a se infiltra în enclava elitei sinistre a orașului. Pe măsură ce traumele copilăriei sale dau în clocot, declanșează o campanie explozivă de răzbunare pentru a regla conturile cu cei care i-au luat totul.

Premiera: 5 aprilie 2024

La chimera

Plasată în anii ’80, povestea îl urmărește pe Arthur, care se întoarce într-un mic sat de pe litoralul Mării Tireniane. Este vânător de relicve etrusce, activitate ilegală pe care o practică alături de un grup de bandiți veseli. Arthur are un dar: poate localiza golul mormintelor etrusce. Un gol care i-a lăsat amintirea iubirii pierdute, Beniamina… Josh O’Connor, Carol Duarte, Vincenzo Nemolato, Isabella Rossellini fac parte din distribuție.

Premiera: 19 aprilie 2024

Horia

Filmul, un road movie și coming of age în aceeași măsură, după un scenariu scris de Ana-Maria Comănescu, spune povestea maturizării lui Horia, un adolescent de aproape 18 ani dintr-un sat românesc, care este îndrăgostit de o fată care locuiește în cealaltă parte a țării. După o ceartă cu tatăl lui, Horia face un gest impulsiv și pleacă de acasă pe vechea motoretă Mobra a tatălui său. Drumul îi este îngreunat de Stela, o puștoaică isteață, iar cei doi sunt forțați de împrejurări să călătorească împreună și să depășească o serie de obstacole. Vladimir Țeca, Angelina Pavel sunt în rolurile principale. Din distribuție mai fac parte Liviu Cheloiu, Daniela Nane,  Mihaela Velicu, Dragoș Olaru și Robert Onofrei.

Premiera: 12 aprilie 2024

The First Omen

Când o tânără americană este trimisă la Roma pentru a începe o viață de slujire a bisericii, ea se confruntă cu o parte întunecată care o face să-și pună la îndoială propria credință și descoperă o conspirație terifiantă care plănuiește să dea naștere răului întrupat. Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli fac parte din distribuție.

Premiera: 5 aprilie 2024

Citește și:
Celebrități care au dezvăluit în cărțile lor detalii neștiute despre foste relații cu vedete

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle