Cele mai bune interpretări din filme despre care nu vorbește nimeni

În timp ce unele ecranizări se bucură de o popularitate fantastică, altele sunt mai puțin discutate. Acestea sunt unele dintre cele mai bune interpretări în filme despre care nimeni nu vorbește.

Mii de filme sunt realizate în fiecare an, unele dintre ele fiind pierdute din vedere în detrimentul celor mai populare. Cu toate acestea, performanțe de excepție nu pot fi uitate de fani prea ușor. Acestea sunt unele dintre cele mai bune interpretări în filme despre care nimeni nu vorbește.


Florence Pugh în „Lady Macbeth' (2016)

Una dintre cele mai tinere includeri de pe listă, Florence Pugh a ieșit în evidență în 2016 după ce a uimit criticii în drama de epocă „Lady Macbeth'. Emoțiile ei sunt la tot pasul în rolul unei soții prinse într-o căsnicie fără iubire care se întoarce la pasiune și crimă pentru a scăpa de monotonie.

Anton Yelchin în „Like Crazy' (2011)

Anton Yelchin, în rolul lui Jacob, are o sarcină mult mai grea: Jacob al său are un interes aproape prea pasiv în această poveste de dragoste, spun criticii. Urmăriți acest film dacă sunteți de părere că regretatul Anton Yelchin a fost un talent fantastic. A fost un actor extrem de subestimat care a pus suflet în fiecare rol și niciunul mai mult decât Jacob în „Like Crazy'.


Tom Hardy în „Warrior' (2011)

Tom Hardy merită întotdeauna atenția publicului, iar „Warrior' este unul dintre cele mai subestimate filme ale sale. El joacă rolul unui soldat erou care se întoarce acasă pentru a lupta în MMA pentru a avea grijă de soția prietenului său decedat. Dar totul se rezumă la furia familiei care nu-l vede cu ochi buni. Hardy este o „combinație de explozibili', pregătită să explodeze în orice secundă, apreciază criticii.

Emily Blunt în „Edge of Tomorrow' (2014)

Blunt este formidabilă și în „Looper', dar ceea ce face în „Edge of Tomorrow' este ceva de nivelul următor. Rareori femeile captează, sau au șansa de a capta, în roluri de acțiune atât de bine jucate. În timp, acesta ar putea fi un film de referință. Deși vedete feminine de acțiune au mai existat înainte, Blunt impresionează cu acest rol. Ea este o eroină futuristă, o legendă, și se ridică la înălțimea așteptărilor.

Elizabeth Olsen în „Martha Marcy May Marlene' (2011)


La fel ca și Repulsion al lui Polanski, „Martha Marcy May Marlene' descrie alunecarea unei femei spre nebunie. Olsen joacă rolul personajului principal, o tânără care își găsește liniștea și alinarea în brațele unui cult și ale liderului său carismatic. Dar luna de miere nu durează și, în curând, Martha pleacă la sora ei. Și acolo lumea ei se destramă cu adevărat într-un dezastru paranoic. Modul în care Olsen reușește să facă să evolueze personajul de la început până la sfârșit este foarte impresionant.


Mia Wasikowska în „Stoker' (2013)

Wasikowska este un portret al controlului în rolul Indiei în „Stoker'. O criminală în floare, ea este intrigată de noul ei unchi, aflat în vizită după moartea tatălui ei. Acesta îi încurajează latura întunecată, iar Wasikowska dezvăluie tot mai mult cu fiecare scenă.

Joseph Gordon-Levitt în „Brick' (2005)

Gordon-Levitt este cheia succesului lui „Brick'. Scenariul are la bază un roman de Dashiell Hammett plasat în Los Angeles-ul zilelor noastre și a fost un mare risc. Să le ceri unor actori tineri să vorbească precum Humphrey Bogart sună a dezastru. Dar JGL reușește și mai mult, creează unul dintre cele mai mari personaje noir din toate timpurile. Văzându-l cum își parcurge replicile cu viteză și cum face schimb de replici ingenioase este ceva special.


Tilda Swinton în „Snowpiercer' (2013)

Ticăloșia este o altă temă recurentă pe lista noastră. Rolurile negative sunt pur și simplu interpretări suculente pe care doar marii actori și le pot însuși. Priviți ce face Swinton în „Snowpiercer'. Ea este un nazist post-apocaliptic de cea mai rea speță, un care arată ca o creatură diformă.

Tobey Maguire în „Wonder Boys' (2000)

Cele mai multe dintre selecțiile de pe această listă sunt despre actori care se pierd într-un personaj, despre creație. O mare parte din aceasta vine din scenariu, dar restul constă în deciziile luate de acesștia. Deciziile lui Maguire în „Wonder Boys', privirile sale visătoare, limbajul mincinos al corpului, sexualitatea sa ciudată, sunt toate minunate de văzut.


Matthew Goode în „The Lookout' (2007)

Un alt răufăcător, de ce nu? Goode a transpus perfect manipularea suavă în „The Lookout'. Este un spărgător care seduce o angajată a unei bănci cu handicap pentru a face ce vrea el. Rolul este unul reprezentant pentru Goode, unul dintre cei mai carismatici actori care lucrează în prezent.

Citește și:
Răspunsul perfect dat de Dana Rogoz celor care critică diferența de vârstă dintre ea și soțul ei

FOTO: imdb

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
 
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle