Ești o persoană puternică? Ce tip de parteneri e posibil să atragi, fără să fie în avantajul tău

Acești parteneri de cuplu sunt atrași de o femeie puternică, iar magnetismul este copleșitor. Un aparent compliment devine impediment.

Ești o persoană puternică? Ce tip de parteneri e posibil să atragi, fără să fie în avantajul tău

Știi clar despre tine că ești o persoană puternică. Ai făcut față cu bine în multe situații delicate, nici viața nu a fost blândă și ți-ai tăbăcit pielea de timpuriu sau ai dezvoltat în timp un grad înalt de reziliență. Ai muncit din greu pentru toate obiectivele tale, statutul de acum are în spate mult efort strâns legat de acest atribut, de a fi o persoană puternică. Căci nu te-ai lăsat copleșită de eșecuri și ai făcut din ele experiențe de învățare, ținta ta a fost mereu a fi mai bine tu cu tine și mai bună. Iar când ești foarte luptătoare, determinată, strălucitoare… atragi tipologii anume de parteneri.

Cel care dorește trofeul

Ai ajuns sus, ai triumfat, ai succes. Ca atare ești un trofeu tocmai bun de pus pe etajera cuceririlor. Acest tip de partener caută în mod activ să fie înconjurat numai de persoane celebre sau importante în zona lor de activitate, se valorizează prin intermediul lor. Nu acceptă pe cineva de calitate ca om, dar care să nu aibă o titulatură răsunătoare pe cartea de vizită. Strălucirea ta consideră că îl pune și pe el într-o lumină bună. Sau este el excepțional din moment ce formați un cuplu. Ori are sinele atât de gonflat, se percepe drept un semi-zeu, încât ideea de a nu avea la braț o femeie puternică și de succes e un adevărat sacrilegiu.

Competitorul

Sportul lui preferat este să intre în pat cu ceea ce consideră a fi dușmanul, să îmblânzească scorpiile cum spune în glumă, sau să facă bucăți cu bună știință stima și încrederea în sine a femeilor care îi devin partenere. Orice femeie capabilă, puternică este în mod inconștient o țintă, o persoană cu care intră în competiție și în relație cu care nu se abține de la nimic pentru a o domina și a câștiga în fața ei. Desigur, competiția are loc în mintea sa, nimic nu a fost declarat sau catalogat în avans drept joc de putere.

Victima

Ești tu prea puternică și el nu se poate dezvolta din cauza ta. Acest partener te consideră model, își dorește să devină ca tine. Dar se pune singur într-un con de umbră, renunțând la propriile visuri tocmai pentru că nu se consideră suficient de bun. Are o parte sau voce exigentă foarte pregnantă, exacerbată, care nu presupune învățarea treptată, ci să știe și să poată tot din fașă. Perfecționismul pe care cel mai probabil îl are o persoană puternică stimulează perfecționismul lui, iar mai departe pur și simplu paralizează sau procrastinează constant.

Dependentul

Cum tu poți totul, el nu poate nimic. Îi este teribil de greu să se descurce singur, iar o femeie puternică reprezintă sprijinul de care are nevoie. Persoana care să îl împingă de la spate, căreia îi lasă bucuros tot controlul. Este mai degrabă o dinamică maternă, de tip mamă-fiu, în care el deși este adult e dependent de îngrijirea la propriu oferită de partenera de cuplu.

Citește și:
Cum să-ți transformi furia într-o resursă utilă pentru viața ta amoroasă

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle