De ce unii bărbați pur și simplu dispar din viața ta fără să spună că vor să vă despărțiți

Nu aleg calea corectă și elegantă, să îți spună că vor să vă despărțiți. Dispar fără urmă, iar asta nu are legătură cu tine, ci cu ei.

De ce unii bărbați pur și simplu dispar din viața ta fără să spună că vor să vă despărțiți

Este foarte frustrant să nu ai parte de o încheiere. Să stea în fața ta și să îți spună onest că vrea să vă despărțiți și de ce. Când dispare bărbatul cu care ai o relație de ceva vreme sau ai început recent una, ai tendința de a deveni tu critică cu tine. Îți zici că nu ai fost suficient de bună, valoroasă, frumoasă, ai făcut tu sigur ceva greșit. Nu te mai concentrezi pe el și gestul său laș, ci te pui tu pe tine la îndoială și îți adâncești și mai mult suferința. De ce unii bărbați aleg să procedeze așa?

Ca să nu îl faci să se răzgândească

Știe foarte bine că dacă veți sta de vorbă și veți aborda punctele nevralgice ale relației, el va da înapoi și va continua relația. Va fi impresionat de discursul tău, de faptul că vei plânge, vei suferi, nu vrea să te vadă așa și cedează împăcării pe care nu o dorește cu adevărat.

Deoarece nu e dispus să lupte

Nu are resurse, disponibilitate emoțională să intervină alături de tine pentru repararea relației. Este un efort pe care nu vrea sau nu poate să îl facă deoarece nu este capabil. Alege calea cea mai ușoară, aceea de a pleca. Este un tipar bine definit la el, de a se face nevăzut când relația are probleme. Poate chiar e de părere că o relație merge de la sine, nu trebuie să intervii pentru evoluția sa și bunul său curs. Unul dintre miturile foarte toxice despre cuplu.

Să evite certurile

Evitarea este un alt prenume al său. Iar de-a lungul relației cel mai probabil a evitat mai toate confruntările, iar acum, pe final, o evită și pe aceasta. Nu se expune la niciun disconfort, mai ales la cel semnificativ produs de o discuție de despărțire. Sunteți căsătoriți? Nu ar fi de mirare ca divorțul și împărțirea bunurilor să se desfășoare prin intermediul unui avocat.

Nu are empatie

Nu se pune în locul tău, se gândește numai la binele lui și atât. Nu îi pasă că tu vei suferi, vei rămâne cu o mulțime de întrebări fără răspuns. Este egoist. Trăsătură pe care ai observat-o de nenumărate ori în decursul relației, dar ai ales să o ignori.

Crede că așa este cel mai bine

Poate suna halucinant, dar uneori aceasta îi poate fi judecata. Chiar consideră sincer că este calea cea mai bună de despărțire, una curată, fără dramatizări, fără suferință. Dar din nou și aici manifestă o lipsă completă de empatie. Chiar dacă abordarea nu e aceea că nu îi pasă, ci că aceasta ar fi soluția cea mai bună. Discutăm despre o relație de cuplu, nu un electrocasnic ce nu mai funcționează și nici nu poate fi reparat.

Citește și:
Dovezi că nu aveți o relație, ci doar te folosește când are nevoie sau e supărat

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle