Cupluri de vedete care s-au despărțit în secret și au surprins pe toată lumea cu anunțul lor

Fanii nu se așteptau ca aceste cupluri de celebrități să își spună "adio."

Unele vedete sunt recunoscute pentru discreția pe care o acordă vieții lor personale, iar amănunte importante legate de poveștile lor de dragoste ajung să fie aflate de public mult mai târziu sau chiar niciodată. Iată câteva exemple de cupluri de staruri care și-au surprins fanii cu anunțul că s-au despărțit în secret. 

1. Florence Pugh și Zach Braff

Florence Pugh și Zach Braff și-au început relația în 2019, iar la începutul anului 2022 s-au despărțit. Câteva luni mai târziu, actrița a vorbit public despre separarea de fostul ei partener. Pe parcursul perioadei cât au format un cuplu, cei doi au primit comentarii negative din cauza diferenței mari de vârstă dintre ei. 

2. Lili Reinhart și Cole Sprouse

Relația dintre Cole Sprouse și Lili Reinhart a început în 2017. În ianuarie 2020, s-au despărțit pentru prima dată, iar în martie în acel an au stabilit în secret să pună definitiv punct relației lor. Anunțul privind separarea lor a venit abia în august 2020, atunci când actorul a transmis o declarație pe Instagram. 

3. Jason Sudeikis și Olivia Wilde

Olivia Wilde și Jason Sudeikis s-au cunoscut la o petrecere găzduită de Saturday Night Live. Cei doi au fost logodiți timp de șapte ani, dar nu s-au căsătorit niciodată. S-au despărțit pe cale amiabilă la începutul anului 2020, iar publicul a aflat câteva luni mai târziu. Au împreună doi copii, pe Otis Alexander și Daisy Josephine.

4. Ariana Grande și Dalton Gomez

La începutul anului 2023, Ariana Grande și Dalton Gomez s-au despărțit în mare secret. Cei doi s-au căsătorit în 2021, după un an de relație. În vara lui 2023, artista a fost surprinsă fără verighetă, iar fanii au presupus că ea și soțul ei s-au despărțit. Potrivit Page Six, cei doi au cerut divorțul pentru „diferențe ireconciliabile.” În documentele legale s-a arătat că data separării lor ar fi 20 februarie 2023. 

5. Helena Bonham Carter și Tim Burton

Helena Bonham Carter și Tim Burton au format un cuplu timp de 13 ani. Actrița și regizorul s-au cunoscut la filmările de la Planet of the Apes și au lucrat împreună la mai multe proiecte, cum ar fi Big Fish, Corpse Bride și Alice in Wonderland. Nu s-au căsătorit niciodată și au anunțat separarea în decembrie 2014, dar au ținut acest lucru secret pentru că s-au despărțit la începutul acelui an de comun acord. Au împreună doi copii, pe Billy Ray și pe Nell. 

6. Vanessa Hudgens și Josh Hutcherson

După ce s-a despărțit de Zac Efron, Vanessa Hudgens s-a apropiat de Josh Hutcherson, colegul ei din filmul Journey 2: The Mysterious Island. Povestea lor de dragoste a început în 2011, iar în 2012, când au fost prezenți la o emisiune pentru a-și promova filmul, au fost întrebați de cât timp sunt împreună, iar răspunsul actorului a fost de-a dreptul neașteptat: „Nu suntem. Am fost… dar ea mi-a frânt inima… nu, glumesc, asta a fost acum ceva timp, nu, suntem doar prieteni buni acum.”

7. Will Smith și Jada Pinkett Smith

Will Smith și Jada Pinkett Smith s-au cunoscut în 1990 la audițiile serialului The Fresh Prince of Bel-Air, iar pe 31 decembrie 1997 s-au căsătorit. Înainte de a-și lansa cartea de memorii, Worthy, actrița a dezvăluit într-un interviu pentru emisiunea Today că ea și actorul sunt despărțiți din anul 2016, anunțul luând pe toată lumea prin surprindere, având în vedere aparițiile lor publice împreună. 

8. Katie Holmes și Jamie Foxx

Relația dintre Katie Holmes și Jamie Foxx a fost învăluită în mister încă de la început. Primele zvonuri legate de faptul că formează un cuplu au apărut în 2013, atunci când au fost văzuți împreună pentru prima dată, iar de-a lungul anilor au susținut că sunt prieteni apropiați. Însă, în 2015 au confirmat că sunt împreună după ce au fost văzuți ținându-se de mână pe o plajă. Actrița și actorul s-au despărțit în 2019.

9. Lenny Kravitz și Nicole Kidman

Nicole Kidman și Lenny Kravitz au păstrat discreția în ceea ce privește relația lor. Au fost împreună din 2002 până în 2003 și s-au și logodit. În 2017, în cadrul unui interviu cu ocazia promovării serialului Big Little Lies, în care actrița a jucat alături de Zoë Kravitz, fiica artistului, ea a făcut câteva declarații despre fostul ei partener. „Ei bine, o cunosc pe Zoë pentru că am fost logodită cu tatăl ei. E totul în familie! Îl iubesc pe Lenny; e un bărbat minunat.”

10. Alexis Bledel și Jared Padalecki

Alexis Bledel și Jared Padalecki s-au întâlnit pe platourile de filmare de la serialul Gilmore Girls. Relația lor a fost una scurtă și a durat din 2000 până în 2001. Fanii celor doi au aflat că au fost împreună abia la câțiva ani de la încheierea serialului. În 2021, actorul a vorbit despre perioada în care a format un cuplu alături de colega lui din Gilmore Girls. „Este adevărat! Dar nu am cunoscut-o pe Alexis înainte de serial”, a povestit Jared Padalecki pentru Glamour. 

Citește și:
Vedete care dețin proprietăți demne de invidiat

Foto: Profimedia, Hepta, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle