Celebrități care și-au dezvăluit cele mai mari regrete din viața lor amoroasă

Câteva celebrități pe care probabil le îndrăgești și-au deschis sufletul și au făcut confesiuni despre regretele lor.

Viețile sentimentale ale vedetelor internaționale nu sunt lipsite de regrete și de momente în care se întreabă cum ar fi fost dacă ar fi acționat într-un mod diferit. Câteva celebrități au vorbit public despre luptele interioare pe care le-au dus în plan amoros. 

1. Kim Kardashian

Kim Kardashian și Pete Davidson au trăit o scurtă poveste de dragoste. Cei doi s-au despărțit în 2022, după o relație de nouă luni. Într-un episod din cadrul show-ului The Kardashians, vedeta a povestit că regretă că a început relația cu Pete Davidson la scurt timp după divorțul de Kanye West și că ar fi trebuit să acorde mai mult timp vindecării după fosta relație toxică. 

2. Ben Affleck

Relația dintre Jennifer Garner și Ben Affleck a început în 2004. În 2005 s-au căsătorit, iar în 2015 s-au despărțit. Divorțul lor a fost finalizat în 2018. Au împreună trei copii și se ocupă împreună de creșterea lor. În 2020, în cadrul unui interviu pentru New York Times, actorul a făcut confesiuni despre căsnicia cu Jennifer Garner, dar și despre cum problemele lui cu alcoolul au afectat relația lor.Cel mai mare regret al vieții mele este acest divorț. Rușinea este într-adevăr toxică.”

3. Madonna

Madonna și Sean Penn s-au căsătorit în 1985, însă în 1989 au divorțat. În 2000, artista s-a căsătorit cu Guy Ritchie, de care s-a despărțit în 2008. Cântăreața și regizorul au împreună un băiat, pe nume Rocco. Când și-a promovat albumul Finally Enough Love, Madonna a fost întrebată de un fan de regretele din viața ei, iar ea a spus: „Să mă căsătoresc. De două ori.”

4. Nicole Kidman

Filmul Days of Thunder regizat de Tony Scott i-a adus împreună pe Nicole Kidman și Tom Cruise. În 1990 s-au căsătorit și au adoptat doi copii. Actrița a divorțat de actor în 2001, după o căsnicie de zece ani. Într-un interviu pentru revista Red, Nicole Kidman a mărturisit că este de părere că era prea tânără pentru căsătorie, având 23 de ani atunci când a făcut acest pas cu Tom Cruise. „Până la 27 de ani aveam doi copii și eram căsătorită de patru ani. Dar asta mi-am dorit.”

5. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez și Marc Anthony s-au cunoscut în 1998. S-au căsătorit în 2004, iar în 2008 au devenit părinții gemenilor Max și Emme. În 2011 s-au despărțit, iar în 2014 au finalizat divorțul. Pentru cântăreață, a fost dificilă separarea de artist și a recunoscut public acest lucru. Jennifer Lopez a mărturisit într-un interviu pentru People faptul că: „A fost devastator și îngrozitor. A fost cea mai mare dezamăgire din viața mea de până acum.”

6. Ryan Phillippe

Reese Witherspoon și Ryan Phillippe au divorțat în anul 2008, după ce s-au căsătorit în 1999. Cei doi au împreună doi copii, Ava Elizabeth și Deacon. Amândoi au făcut pasul către căsătorie la o vârstă fragedă, fiind și motivul pentru care a luat sfârșit relația lor. „Cred că mai mult problema a fost vârsta. Când am fost împreună eram atât de tineri”, a declarat Ryan Phillippe în cadrul Larry King Now.

7. Vanessa Hudgens

După ce a apărut High School Musical, Vanessa Hudgens și Zac Efron au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri. Relația lor a început în 2005 și s-a încheiat în 2010. Având în vedere notorietatea seriei High School Musical, și povestea lor de dragoste a fost în atenția publică, aspect care a avut consecințe asupra relației lor. Pentru New York Times, Vanessa Hudgens a vorbit despre relația cu Zac Efron, dezvăluit că: „Am trecut printr-o fază în care am fost cu adevărat răutăcioasă încât mă săturasem.”

8. Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith și Will Smith au avut de-a lungul timpului o relație cu urcușuri și coborâșuri, despre care au ales să vorbească public. Relația dintre cei doi a început când actorul încă era căsătorit cu Sheree Fletcher. Ani mai târziu, la Red Table Talk, Jada Pinkett Smith a mărturisit că poate ar fi trebuit să aștepte ca relația lor să se încheie înainte să fie cu Will Smith. „Pentru că nu înțelegeam căsătoria, nu înțelegeam divorțul. Voi spune că probabil ar fi trebuit să mă retrag”, după cum a mărturisit actrița. 

9. Kristen Bell

Kristen Bell și Dax Shepard au o relație de mulți ani și n-au ascuns că au întâmpinat și momente mai puțin plăcute, dar pe care au reușit să le depășească. Actrița a vorbit acum ceva timp despre conflictele cu soțul ei, dar și despre cum regretă felul în care a acționat. „Am început amândoi să țipăm și totul a dus la o ceartă imensă, în care s-au spus cuvinte dure despre cum niciunul nu face nimic pentru celălalt”, a povestit Kristen Bell, conform People. 

10. Michael Douglas

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas s-au cunoscut în 1998 la Deauville Film Festival, în cadrul căruia era promovat și filmul Mask of Zorro, unde actrița a interpretat rolul principal. Cei doi s-au căsătorit pe 18 noiembrie 2000. Și ei au avut în relația lor situații mai puțin plăcute. Pentru The Sun, actorul a declarat: „Mai întâi trebuie să recunoști că ai făcut o greșeală, apoi este ușor să faci față. Desigur, este important să faci greșeli, atâta timp cât înveți din ele”, a spus el pentru The Sun.

Citește și:
Staruri care au apelat la măsuri dramatice pentru a arăta impecabil în ținutele lor de la Met Gala

Foto: Profimedia, Hepta, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle