Celebrități care au surprins pe toată lumea atunci când n-au acceptat o cerere în căsătorie

Multe vedete cunoscute în întreaga lume au refuzat cererea în căsătorie venită din partea persoanei alături de care formau un cuplu.

Sunt câteva celebrități care n-au acceptat o cerere în căsătorie. Unele vedete au refuzat de mai multe ori aceeași persoană, până când și-au dat seama că poate e mai bine să meargă pe drumuri separate. 

1. Nicole Scherzinger și Lewis Hamilton

Relația dintre Lewis Hamilton și Nicole Scherzinger a durat din 2007 până în 2015. O sursă a declarat pentru E! News că pilotul de Formula 1 ar fi cerut-o în căsătorie pe artistă chiar pe o plajă din Malibu, în încercarea de a-i recâștiga inima, atunci fiind separați. Cântăreața nu a acceptat și ulterior au pus punct relației definitiv. 

2. Katy Perry și John Mayer

Katy Perry și John Mayer au fost împreună din 2012 până în 2014 și s-au despărțit și împăcat de mai multe ori de-a lungul relației. Cântărețul ar fi cerut-o în căsătorie pe artistă chiar în timp ce ea își refăcea viața amoroasă alături de Orlando Bloom. O persoană apropiată a declarat pentru Hollywood Life că a avut loc la telefon cererea în căsătorie și că artista a râs atunci când a auzit. 

3. Marilyn Monroe și Frank Sinatra

În 1997, biograful J. Randy Taraborrelli a scris în cartea sa, Sinatra: The Man Behind the Myth, că Marilyn Monroe și Frank Sinatra ar fi început o aventură în 1954. Acesta a adăugat că actorul ar fi cerut-o în căsătorie pe actriță cu câteva săptămâni înainte de moartea ei.

4. Jennifer Lopez și Casper Smart

Jennifer Lopez și Casper Smart și-au început relația în 2011. Artista și dansatorul s-au separat în 2014, însă s-au împăcat. Dar, nu pentru mult timp, pentru că în 2016 s-au despărțit definitiv. O sursă a declarat la vremea respectivă pentru People că despărțirea nu a fost una dramatică și că au decis de comun acord să pună punct relației. În 2015, Casper Smart ar fi cerut-o în căsătorie pe Jennifer Lopez de aproximativ cinci ori, însă vedeta a refuzat. 

5. Reese Witherspoon și Jake Gyllenhaal

Reese Witherspoon și Jake Gyllenhaal au fost împreună timp de doi ani, relația lor începând la scurt timp după ce actrița a divorțat de Ryan PhillippeS-au despărțit în 2009, iar în timpul relației actorul a cerut-o în căsătorie pe actriță într-un cadru romantic, însă Reese Witherspoon a fost cea care nu a acceptat. 

6. Kylie Jenner și Travis Scott

Kylie Jenner și Travis Scott au început să se întâlnească la puțin timp după ce vedeta s-a separat de rapperul Tyga. Cei doi au fost văzuți pentru prima dată împreună în 2017, la festivalul Coachella. După ce s-a născut fiica lor, Stormi, Travis Scott a cerut-o în căsătorie, însă Kylie Jenner a refuzat. Mai au împreună un copil, pe nume Aire, care a venit pe lume în 2022, iar în același an s-au despărțit. 

7. Britney Spears și Jason Trawick

Britney Spears și Jason Trawick, care i-a fost și agent artistei, și-au început relația în 2009. Inițial, Trawick a refuzat cererea de căsătorie venită din partea cântăreței pentru că era un pas important în relație și voia ca amândoi să fie siguri. În cele din urmă, s-au logodit, dar în 2013 s-au despărțit. 

8. Khloé Kardashian și Tristan Thompson

Khloé Kardashian și Tristan Thompson s-au despărțit și împăcat de mai multe ori pe parcursul relației lor tumultoase. În anul 2022, vedeta a mărturisit că a fost cerută în căsătorie de către jucătorul de baschet, cererea având loc cu un an înainte. Ea a adăugat că nu a acceptat și nici nu a comunicat asta familiei. 

9. Denzel Washington și Pauletta Washington

Filmul Wilma din 1977 i-a adus împreună pe Denzel Washington și Pauletta Washington. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, însă au vorbit la distanță de câteva luni de la terminarea proiectului, la o petrecere. S-au căsătorit din 1983. Pentru Access Hollywood, actorul a dezvăluit că a cerut-o în căsătorie de trei ori pe partenera lui, iar asta pentru că de două ori a refuzat. „Ea m-a refuzat, a spus nu”, a povestit Denzel Washington.

10. Kate Upton și Justin Verlander

Kate Upton și Justin Verlander s-au cunoscut în 2012, atunci când amândoi lucrau la o reclamă pentru un joc video. Un an mai târziu, și-au făcut publică relația. În 2015, actrița a fost cerută în căsătorie de către jucătorul de baseball, însă a refuzat, considerând că trebuie să aștepte până să facă acest pas. În cele din urmă, s-au căsătorit în 2017.

Citește și:
10 staruri care au făcut achiziții neașteptate cu primele lor salarii considerabile

Foto: Arhiva ELLE, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle