Celebrități care au dezvăluit în cărțile lor detalii neștiute despre foste relații cu vedete

Unele vedete au povestit în cărțile lor detalii mai puțin știute despre fostele lor relații cu persoane faimoase.

O carte de memorii a fost un prilej pentru unele vedete să abordeze cu deschidere aspecte din viața lor personală, inclusiv să dezvăluie detalii despre relațiile pe care le-au avut cu alte celebrități. 

1. Julia Fox

În cartea ei de memorii, Down the Drain, Julia Fox și-a amintit detalii tulburătoare despre relația cu controversatul rapper Kanye West. Cei doi au format un cuplu timp de câteva luni. Vedeta a povestit comportamentul umilitor pe care Kanye West îl avea față de ea, precizând că: „Simțeam de parcă mă folosea într-un joc ciudat, întortocheat. Mă făcea să mă simt murdară.”

2. Demi Moore

Demi Moore și Ashton Kutcher au început să se întâlnească pentru prima dată în 2003. În 2005 au decis să se căsătorească, iar în 2011 s-au despărțit. În cartea actriței, Inside Out, a povestit despre căsnicia tumultoasă cu actorul, despre cum a acceptat să întrețină relații sexuale în trei doar pentru a-i face pe plac lui, dar și despre infidelitatea lui. „Pentru că adusesem o a treia persoană în relaţia noastră, Ashton a spus că asta îl făcuse confuz şi că, într-o anumită măsură, a justificat infidelitatea lui de după.”

3. Britney Spears

Britney Spears și Justin Timberlake s-au cunoscut în 1992. Relația au început-o în 1999 și au încheiat-o în 2002. În cartea ei de memorii, The Woman in Me, artista a dezvăluit că a făcut avort în timpul relației cu artistul, la momentul respectiv având 19 ani. „Întotdeauna m-am așteptat să avem o familie împreună într-o zi. Doar că asta ar fi fost mult mai devreme decât anticipasem. Dar Justin cu siguranță nu a fost fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiți să avem un copil în viața noastră, că eram mult prea tineri. Sunt sigură că oamenii mă vor urî pentru asta, dar am fost de acord să nu avem copilul”, a scris Britney Spears într-un fragment publicat de People.

4. Matthew Perry

Julia Roberts și Matthew Perry au filmat împreună o scenă pentru serialul Friends. Regretatul actor a vorbit despre sentimentele lui pentru actriță, dar și despre scurta lor relație în cartea lui de memorii, Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing. „Să mă întâlnesc cu Julia Roberts a fost prea mult pentru mine. Eram sigur că se va despărți de mine. De ce nu ar face-o? Nu eram suficient, niciodată nu aș fi putut fi suficient. (…) În loc să fac față agoniei inevitabile de a o pierde, m-am despărțit de frumoasa și geniala Julia Roberts.”

5. Mariah Carey

Mariah Carey a făcut cu mai multe ocazii confesiuni despre căsnicia toxică pe care a avut-o cu Tommy Mottola. Cei doi au început o relație în 1991, când acesta era director la Sony Music, și au fost căsătoriți din 1993 până în 1998. În cartea ei de memorii, care se numește The Meaning of Mariah Carey, artista a vorbit despre perioada când a fost căsătorită cu Tommy Mottola. „Nu am ştiut niciodată când sau ce l-ar putea face să explodeze. Mi s-a părut că trebuie să mă feresc de prietenii mei şi de familia mea. Nu puteam vorbi cu nimeni care nu era sub controlul lui Tommy.”

6. Anna Faris

Chris Pratt și Anna Faris s-au întâlnit în 2007 pe platourile de filmare de la Take Me Home Tonight. S-au căsătorit în 2009, însă în august 2017 au anunțat că se despart. Cei doi au împreună un fiu, Jack. În cartea publicată de actriță, Unqualified, a spus că s-a îndrăgostit de actor când era căsătorită cu Ben Indra. „Și eu aveam sentimente pentru el, evident, chiar dacă nu eram sinceră în legătură cu ceea ce erau acelea. Deci, deși nu am înșelat, nici eu nu sunt complet nevinovată.”

7. Carrie Fisher

Carrie Fisher și Paul Simon s-au cunoscut în 1977, atunci când actrița lucra la primele filme Star Wars. În anul 1983, cei doi erau în pragul despărțirii, însă, nu au mers pe drumuri separate, ci s-au căsătorit. După aproape un an, s-au separat, dar s-au împăcat repede. „Ne-am înțeles perfect. Evident că n-am fost întotdeauna de acord, am înțeles termenii dezacordurilor noastre”, a scris Carrie Fisher în cartea ei de memorii, Wishful Drinking.

8. Jessica Simpson

Relația dintre Jessica Simpson și John Mayer a durat din 2006 până în 2007. Actrița a făcut mărturisiri despre fostul ei partener în cartea Open Book și i-a descris comportamentul toxic. „M-a părăsit, apoi s-a întors spunându-mi că a descoperit că mă iubește până la urmă. (…) Am simțit întreaga intensitate a obsesiei lui față de mine.”

9. Gabrielle Union

Gabrielle Union și Chris Howard s-au cunoscut în 1999, iar mariajul lor a durat din 2001 până în 2005. Actrița a vorbit mai multe despre căsnicia lor în cartea ei, We’re Going to Need More Wine. A scris faptul că a descoperit că fostul jucător NFL o înșela la 24 de ore de când a cerut-o în căsătorie. Pe parcursul relației, semnalele de alarmă erau frecvente, dar a amânat momentul divorțului deoarece nu voia să fie considerat un eșec.  

10. John Stamos

John Stamos și Rebecca Romijn s-au logodit în 1997, iar un mai târziu s-au căsătorit. Actorul a fost cel care a cerut divorțul, acest lucru întâmplându-se în 2004, iar în 2005 a fost finalizat. În cartea lui, If You Would Told Me, a detaliat cum s-a simțit după separarea de actriță. „Prima mea căsnicie a fost zguduitoare pentru mine. Și eu am fost distrus mult prea mult timp. (…) Nu-mi venea să cred cât de mult o uram și că mi-a distrus viața”, a spus John Stamos pentru People.

Citește și:
10 celebrități care au dezvăluit care sunt fricile lor cele mai mari

Foto: Profimedia, Hepta, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle