Cele mai urmărite femei de pe Instagram în 2023

Dacă unele vedete stau departe de social media, aceste celebrități profită din plin de avantajele rețelelor de socializare.

Sunt destule celebrități care au ales să stea departe de rețelele sociale și să își păstreze discreța. Cu toate astea, mai avem și exemple de vedete care sunt prezente pe social media și au ales să împărtășească, cu numeroasele lor comunități, subiectele care prezintă interes pentru ele, sau, de ce nu, aspecte care țin de viețile lor personale. Iată care sunt cele mai urmărite femei de pe Instagram:

1. Selena Gomez

Selena Gomez este cea care ocupă primul loc în topul celor mai urmărite femei de pe Instagram în 2023. Actrița, cântăreața și producătoarea are peste 400 de milioane de urmăritori pe această rețea de socializare. Este și antreprenoare, având un brand de produse cosmetice care se numește Rare Beauty. E apreciată pentru faptul că abordează cu sinceritate teme precum presiunea resimțită în industria de entertainment, problemele de sănătate mintală cu care s-a confruntat sau alte experiențe care și-au pus amprenta asupra ei. 

2. Kylie Jenner

Kylie Jenner are mai bine de 380 de milioane de urmăritori pe Instagram. La un moment dat, au existat speculații conform cărora ar fi pierdut cam 1 milion de fani după ce s-ar fi certat cu Selena Gomez. Dar, în cele din urmă au spus clar care a fost situația și că între ele nu există vreun conflict. Are mai multe afaceri de care se ocupă, și anume Kylie Cosmetics, Kylie Skin, Kylie Swim și Kylie Baby.

3. Ariana Grande

Ariana Grande a ajuns în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă, iar serialul Victorious i-a adus mulți fani. Pe Instagram, este urmărită de peste 360 de milioane de oameni. Are în palmares 1 premiu Grammy și 6 premii Billboard. În 2021, s-a căsătorit cu Dalton Gomez, iar una dintre fotografiile lor de la nuntă a strâns în scurt timp 10 milioane de aprecieri din partea comunității ei online. 

4. Kim Kardashian

Kim Kardashian are mai bine de 350 de milioane de urmăritori pe Instagram. Fără îndoială, reality show-ul Keeping Up With the Kardashians i-a adus o popularitate pe care nu o poate trece cu vederea. Pe rețelele de socializare, împărtășește fanilor momente din viața ei personală, fotografii cu familia ei numeroasă, ținute de la evenimentele la care participă sau imagini prin care își promovează produsele. Deține și câteva afaceri, SKKN BY KIM și SKIMS.

5. Beyoncé

Beyoncé este una dintre artistele internaționale de succes, iar cele 32 de premii Grammy demonstrează acest lucru. Este urmărită pe Instagram de peste 300 de milioane de fani. A arătat de-a lungul anilor că știe cum să se mențină în topuri, să adapteze trendurile stilului ei și să vină mereu cu ceva nou în cariera ei.

6. Khloé Kardashian

Khloé Kardashian a ajuns la 300 de milioane de urmăritori pe Instagram și cu mai multe ocazii a fost în centrul unor controverse. Deși a primit și critici, a ales de fiecare dată să răspundă și să își susțină punctul de vedere. Împărtășește cu fanii detalii despre viața ei personală. Ea este și co-fondatoarea unui brand de haine, Good American. 

7. Kendall Jenner

Kendall Jenner a luat de mai multe ori pauze de la social media, atunci când a resimțit presiunea de a fi prezentă acolo tot timpul și a vrut să aibă timp pentru ea. A cunoscut celebritatea în 2007, când și-a făcut apariția în show-ul Keeping Up With The Kardashians. În 2018, a fost considerată pentru al doilea an consecutiv cel mai bine plătit model din lume. Pe Instagram, este urmărită de peste 280 de milioane de oameni. 

8. Taylor Swift

Taylor Swift este câștigătoarea a 12 premii Grammy. Artista are peste 250 de milioane de urmăritori pe Instagram. De-a lungul timpului, viața personală și-a păstrat-o departe de ochii fanilor și au fost rare momentele în care a vorbit despre relațiile ei. În schimb, pe social media își promovează proiectele profesionale și muzica, iar urmăritorii ei o admiră pentru asta. În 2019, a fost desemnată cel mai bine plătită celebritate a anului.

9. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez este urmărită pe Instagram de peste 230 de milioane de fani. A cunoscut notorietatea după ce a jucat în filmul Selena din 1997, unde a interpretat-o pe cântăreața Tejano Selena Quintanilla Perez, care a fost ucisă de un fan în 1995, atunci când avea doar 23 de ani. Fie că vorbim de actorie, muzică sau industria frumuseții, având în vedere că are și propria linie de îngrijire a pielli, J. Lo Beauty, este o artistă complexă și care se adaptează tendințelor. 

10. Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian are peste 200 de milioane de urmăritori pe Instagram. Ea este fondatoarea Poosh, un site centrat pe sfaturi din mai multe zone, de la modă, sănătate, frumusețe, parenting și până la design interior. Pe Instagram își promovează și brand-ul ei de vitamine și suplimente, care se numește Lemme. 

Citește și:
Celebrități despre care probabil nu știai că au lucrat pentru alte vedete înainte de a deveni faimoase

Foto: Hepta, Profimedia, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle