Iată 10 dintre cele mai proaste seriale TV în care actorii tăi favoriți au jucat de-a lungul anului 2023.
De la noi sezoane ale unor francize la seriale nou-nouțe, anul acesta au existat o mulțime de seriale TV cu vedete. În ciuda distribuțiilor puternice, nu toate serialele au fost un succes, potrivit criticilor.
„Firefly Lane” urmărește prietenia de durată dintre Tully (Katherine Heigl) și Kate (Sarah Chalke) din copilărie, trecând prin provocările vieții și încercările romantice. În timp ce criticii au semnalat diverse defecte, inclusiv durata excesivă a episoadelor, peruci slabe și o scriere sub așteptări, serialul este răscumpărat de chimia puternică dintre Heigl și Chalke, făcând ca prietenia personajelor lor să fie credibilă și ca serialul să fie captivant în momente sporadice.
Cel de-al doilea sezon al serialului „And Just Like That…” urmărește aventurile lui Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) și Charlotte (Kristin Davis) în timp ce se bucură de prietenie la vârsta de 50 de ani. Deși a primit mai multe laude decât predecesorul său, criticii consideră în continuare serialul ca fiind o renaștere inutilă, descriindu-l ca fiind „un amestec de nostalgie enervantă și plictiseală ocazională, cu încercări stângace de autocunoaștere a vieții contemporane”, după cum a remarcat Caryn James într-o recenzie BBC.
Serialul antologic polițist „Accused” explorează în fiecare episod trecutul inculpaților care vor fi judecați. Având-o ca vedetă invitată pe Abigail Breslin, părerile despre serial sunt împărțite în rândul criticilor, opiniile fiind legate de natura sa captivantă versus percepția de simplificare excesivă. Matthew Gilbert de la The Boston Globe și-a exprimat dezamăgirea constantă, remarcând provocarea de a aborda probleme complexe în cadrul timpului limitat al fiecărui episod.
În seria „Secret Invasion” din Universul Cinematic Marvel, Nick Fury (Samuel L. Jackson) și Talos (Ben Mendelsohn) colaborează pentru a demasca o conspirație în care sunt implicați extratereștri renegați. În ciuda unei distribuții deosebite, inclusiv Olivia Colman, care a impresionat prin interpretarea agentului MI6 Sonya Falsworth, serialul nu a reușit să impresioneze criticii. Melanie McFarland de la Salon a subliniat lipsa de necesitate a serialului, în ciuda performanțelor excepționale, subliniind în special contribuția lui Colman.
În serialul „FUBAR”, cu Arnold Schwarzenegger și Monica Barbaro, personajele Luke și fiica acestuia, Emma, care și-au ținut secrete identitățile de agenți CIA, trebuie să colaboreze în viitoarea lor misiune. Criticii au comentat serialul, mulți dintre ei descriindu-l ca pe o amestecătură generată de AI a scenariilor anterioare ale lui Schwarzenegger. Kelly Lawler, de la USA Today, a criticat serialul pentru că se bazează pe „clișee, momente demne de milă și dialoguri care păreau deconectate de autorul uman, exprimând un sentiment general de confuzie prostească”.
„Painkiller” este un serial bazat pe povestea adevărată a rolului avut de Purdue Pharma în epidemia de opiacee, care se concentrează pe miliardarul Richard Sackler, interpretat de Matthew Broderick. Criticii au comentat serialul pentru că a încercat să transforme această problemă serioasă într-o comedie neagră. Peter Travers, de la ABC News, a subliniat prima greșeală în îmbinarea crizei opioidelor cu umorul și a remarcat că interpretarea puternică a lui Broderick ca personaj care întruchipează „răul zâmbitor” a fost subminată de sugestia aparent nerealistă a scenariului, potrivit căreia personajul ar putea dezvolta o conștiință vinovată prea târziu în narațiune.
În ambițiosul serial de acțiune „Citadel”, agenții de spionaj de top Mason Kane (Richard Madden) și Nadia Sinh (Priyanka Chopra) pornesc în căutarea de a-și recupera amintirile șterse. Criticii au remarcat faptul că serialul, în ciuda faptului că are doar șase episoade, a încercat să încorporeze o gamă largă de elemente, inclusiv secvențe dure, romantism, emoție și tensiune pentru salvarea lumii. Cu toate acestea, potrivit lui Craig Mathieson de la The Age, serialul duce lipsă de coeziune, luptând să se ridice deasupra unei prezentări fragmentate, în ciuda intrigii fantastice și a performanțelor solide ale protagoniștilor.
Thrillerul supranatural, bazat pe trilogia „Viețile vrăjitoarelor din Mayfair” a lui Anne Rice, se învârte în jurul neurochirurgului Rowan Fielding (Alexandra Daddario) care își descoperă puternica moștenire supranaturală. Criticii au considerat că adaptarea a fost deficitară, Melody McCune de la Geek Girl Authority declarând că serialul nu a reușit să genereze entuziasm, atribuind dezamăgirea unei execuții cu ritm lent.
„The Crowded Room” îl urmărește pe Danny Sullivan (Tom Holland) în timp ce este interogat de Rya Goodwin (Amanda Seyfried) după ce a fost arestat pentru un schimb de focuri, aprofundând evenimentele care au dus la comiterea crimei. În ciuda interpretărilor lăudabile ale lui Seyfried și Holland, criticii au considerat că serialul este o narațiune confuză și repetitivă.
În serialul dramatic, Jocelyn (Lily-Rose Depp) îl întâlnește pe Tedros (Abel „The Weeknd” Tesfaye) după un turneu anulat din cauza unor probleme de sănătate mintală, implicându-se în cultul său new-age. Deși încearcă să deconstruiască aspectele negative ale Hollywood-ului, criticii susțin că serialul, după cum s-a exprimat Rohan Naahar în The Indian Express, cedează în mod ironic acelorași defecte pe care își propune să le critice. Criticii au remarcat în special un sentiment de mulțumire de sine din partea creatorilor care pare să nu fie în concordanță cu satira pe care o urmărește serialul.
FOTO: IMDB