Campionii League of Legends vor purta Louis Vuitton in urmatorul turneu

Dupa ce a colaborat cu brandul Supreme si a daramat zidul dintre streetwear si moda high-end, Louis Vuitton forteaza acum alt zid, cel dintre lux si lumea e-sporturilor, semnand cu Riot Games un acord de parteneriat pe doi ani pentru cel mai popular joc multi-player din lume, League of Legends.

Campionii League of Legends vor purta Louis Vuitton in urmatorul turneu

Astfel, mult ravnitul Summoner’s Cup, trofeul League of Legends World Championship (turneu care incepe pe 2 octombrie la Berlin si se termina la Paris pe 10 noiembrie) va sosi intr-un cufar realizat in atelierul istoric Louis Vuitton din Asnieres, de aceeasi artizani care au fabricat cuferele pentru cele mai pretioase trofee sportive ale lumii – Fifa World Cup, America’s Cup, trofeul Roland Garros…

„Este cel mai mare cufar de trofeu pe care l-am facut in toata istoria noastra de 163 de ani”, a spus Michael Burke, presedintele Louis Vuitton.

Mai mult decat atat, Nicolas Ghesquiere, directorul artistic al colectiilor pentru femei Louis Vuitton, a creat o serie de „champion skins” – piese virtuale folosite de jucatori pentru a schimba infatisarea avatarului lor, si o colectie-capsula speciala de ready-to-wear.

„Nicolas a fost atras imediat de acest proiect, fiind interesat in mod natural de science-fiction, de lumi viitoare, de avataruri”, a spus Michael Burke despre Ghesquiere.

Desi se pare ca doar o treime din jucatorii League of Legends sunt femei, multi dintre jucatorii barbati isi aleg un avatar feminin.

Skin-urile create de Ghesquiere vor fi date ca premiu celor mai buni dintre competitori, iar piesele din colectia-capsula de ready-to-wear vor ajunge in magazinele Louis Vuitton si online in decembrie.

League of Legends (LoL) este un joc multi-palyer gratuit pentru public, oferind insa pentru vanzare elemente de joc, cum ar fi skin-uri sau diverse kit-uri. Jocul implineste in octombrie 10 ani si este numarul 1 mondial in e-sports, turneul de anul trecut fiind urmarit de aproape 100 de milioane de spectatori. Anul acesta e al 9-lea sezon pentru turneul LoL si, pentru prima data, Europa are mari sanse de a castiga in finala, dupa ani de dominatie asiatica.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle