Actori care n-au interpretat, până acum, roluri principale în filme

Fanii încă așteaptă ca acești actori să aibă roluri principale pe marile ecrane.

Chiar dacă rolurile principale încă nu au apărut în carierele acestor actori, prestațiile lor secundare în alte producții au rămas în mintea publicului. 

1. Benedict Wong

The Lady, Annihilation, Hummingbird și The Martian sunt câteva dintre proiectele în care a fost distribuit Benedict Wong. El a jucat și în producții marca MCU, printre care Doctor Strange și She-Hulk: Attorney at Law. A acceptat și alte tipuri de roluri, cum ar fi în drama Nine Days, scrisă și regizată de Edson Oda.

2. Luis Guzmán

Publicul îl asociază astăzi pe Luis Guzmán cu rolul lui Gomez Addams din Wednesday. Chiar dacă sunt scurte momentele în care acesta apare în serialul regizat de celebrul Tim Burton, tot au făcut deliciul publicului. În cariera sa, a mai jucat în tot soiul de producții, cum ar fi Le flic de Belleville, Traffic și Punch-Drunk Love

3. Alan Tudyk

Alan Tudyk și-a împrumutat vocea pentru mai multe filme Disney, însă asta nu înseamnă că s-a concentrat doar pe asta. Ba din contră, a fost în distribuția câtorva pelicule importante și alături de actori faimoși, Trumbo, A Knight’s Tale și Playing God fiind câteva astfel de exemple. Cu toate astea, fanii lui așteaptă să îl vadă și într-un rol principal. 

4. Danny Pudi

Rolul care a venit cu faimă pentru Danny Pudi este cel din serialul Community, difuzat între 2009 și 2015 și care a fost creat de către Dan Harmon. Pentru prestația pe care a avut-o, a primit mai multe nominalizări la Critics’ Choice Television Award. Deși încă n-a avut un rol principal, a impresionat prin performanțele din Somebody I Used to Know, Corner Office și American Dreamer.

5. Margo Martindale

August: Osage County și Million Dollar Baby sunt câteva dintre filmele populare în care a jucat Margo Martindale. Rolurile principale încă nu și-au făcut apariția în cariera ei, însă, rămâne de referință personajul său, Claudia, din serialul The Americans pentru care a fost răsplătită cu două premii Emmy.

6. Jim Rash

Rolurile din televiziune sunt cele care l-au făcut cunoscut pe Jim Rash. Însă, și apariția sa îndelungată în serialul Community a contribuit la imaginea sa ca actor. În cazul filmului The Descendants, cu George Clooney și Shailene Woodley în rolurile principale, pentru care a scris scenariul împreună cu Alexander Payne și Nat Faxon, a fost recompensat cu un premiu Oscar la categoria Cel mai bun scenariu adaptat. 

7. Judy Greer

Judy Greer are în palmares personaje din diferite zone, fie că e vorba de dramă, acțiune sau chiar comedie. În cariera ei a explorat atât lumea filmului, cât și cea a televiziunii. Un rol care a fost multă vreme pe buzele publicului a fost cel din filmul 13 Going on 30, unde a jucat alături de Jennifer Garner și Mark Ruffalo. Printre alte proiecte în care a fost implicată se numără Jurassic World, The First Lady, Lady of the Manor și Kidding

8. William Fichtner

Serialul Prison Break, creat de Paul T. Scheuring, i-a adus popularitate actorului William Fichtner. Cu toate că rolurile principale încă nu au venit pentru el, s-a concentrat ca abilitățile sale actoricești să fie impecabile în multe alte proiecte unde a interpretat personaje secundare, cum ar fi în Black Hawk Down, Armageddon și Crash.

9. Holt McCallany

Unul dintre rolurile proeminente din cariera actorului Holt McCallany este cel din serialul Mindhunter, creat de Joe Penhall, acolo unde a intrat în pielea unui agent FBI. O altă producție importantă în care a mai jucat este Fight Club, dar nu sunt de ignorat aparițiile sale din Shot Caller și Lights Out. Până acum, cel puțin, nu a bifat în carieră și un rol principal într-un film. 

10. Hiam Abbass

Hiam Abbass este recunoscută, în special, pentru rolurile secundare pe care le-a interpretat în diverse producții, fie că a fost vorba de filme sau de seriale, precum Ramy, The Visitor, Blade Runner 2049 și Inheritance. A lucrat cu regizori de renume, unul dintre ei fiind Steven Spielberg, pentru filmul München din 2005. Un alt rol este cel din serialul Succession, creat de Jesse Armstrong, unde o joacă pe Marcia Roy.

Citește și:
Seriale polițiste pe care chiar merită să le vizionezi

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle