Actori care au trecut prin accidentări și întâmplări dramatice în timpul filmărilor

Actorii din această listă au trecut prin momente de panică și incidente serioase în timpul filmărilor.

Câțiva actori au trăit experiențe zbuciumate pe parcursul filmărilor, iar din cauza întâmplărilor pe care le-au avut au rămas cu temeri pe care cu greu le-au depășit. 

1. Dylan O’Brien

Dylan O’Brien s-a accidentat grav când făcea o cascadorie pentru filmul Maze Runner: The Death Cure din 2018. Actorul a suferit mai multe răni și din cauza acestei experiențe dramatice a crezut că nu va mai fi capabil vreodată să se întoarcă pe un platou de filmare. Din fericire, el a reușit să depășească acea perioadă dificilă. 

2. Tippi Hedren

Tippi Hedren a trecut prin greutăți în timp ce lucra pentru clasicul film The Birds regizat de Alfred Hitchcock. Pentru actriță, nu a fost deloc ușor să filmeze acel moment în care era atacată de o mulțime de păsări în mansardă. Toată suferința simțită a dus-o pe actriță în pragul epuizării, iar medicul chiar i-a impus regizorului să îi acorde o pauză înainte de finalizarea filmărilor. 

3. Ryan Reynolds

În filmul Buried regizat de Rodrigo Cortés, Ryan Reynolds joacă rolul unui bărbat care e îngropat de viu într-un sicriu. Din cauza asta, actorul a fost claustrofob pe parcursul filmărilor, iar întreaga experiență i-a amplificat atacurile de panică. 

4. Barry Keoghan

Înainte de a începe filmările pentru The Banshees of Inisherin, Barry Keoghan a aflat că suferă de o afecțiune rară, și anume fasceită necrozantă. Când a discutat cu medicii, aceștia i-au spus că există posibilitatea de a-i amputa un braț, ceea ce nu s-a mai întâmplat în cele din urmă. Martin McDonagh, scenaristul și regizorul filmului The Banshees of Inisherin, l-a vizitat pe actor în spital în acea perioadă și i-a fost alături. 

5. Kristin Chenoweth

Kristin Chenoweth a suferit un accident dramatic în timpul filmărilor pentru serialul The Good Wife. Când lucra la sezonul patru, actrița a fost rănită pe platourile de filmare de echipamentul de iluminat. În urma incidentului, ea a avut, printre altele, și o fractură de craniu. A avut nevoie să fie internată, iar rănile le-a resimțit multă vreme. Kristin Chenoweth a declarat în 2023 că din cauza fricii și a anxietății nu a luat măsuri legale împotriva CBS, canalul care difuza serialul. 

6. Sophia Bush

În cel de-al optulea sezon din One Tree Hill, Sophia Bush a fost protagonista unei scene în care se îneca într-o mașină. Pentru realizarea acestei secvențe, actrița a fost scufundată într-o piscină și acolo trebuia să se comporte ca în cazul unui înec. După această experiență, Sophia Bush a rămas cu frica de a fi sub apă. 

7. Tom Hanks

În drama Cast Away regizată de Robert Zemeckis, Tom Hanks l-a interpretat pe Chuck Noland, un angajat FedEx, care supraviețuiește unui accident de avion și se vede nevoit să stea pe o insulă pustie din Pacificul de Sud. Experiența din timpul filmărilor nu a fost plăcută pentru actor pentru că s-a confruntat cu o infecție cu stafilococ în urma unei tăieturi pe picior. Având în vedere condițiile precare și lipsa de igienă, pentru a intra cât mai bine în pielea personajului, această problemă de sănătate s-ar fi putut agrava. 

8. Jodie Foster

La vârsta de 9 ani, Jodie Foster a jucat în filmul Napoleon and Samantha regizat de Bernard McEveety. Când lucra la peliculă, actrița a avut un incident, după ce a fost atacată de un leu. În urma acestui accident, Jodie Foster a rămas cu o frică de lei.  

9. Sean Astin

Sean Astin a suferit o accidentare gravă în cadrul filmărilor pentru The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring. Actorului i-a intrat în picior o bucată de sticlă, fapt ce i-a cauzat o tăietură serioasă și adâncă. Atunci, Sean Astin a fost dus la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare. 

10. Kristen Stewart

Pentru Kristen Stewart a fost o reală provocare să lucreze pentru filmul Snow White and the Huntsman regizat de Rupert Sanders. Ea a filmat pentru peliculă mai multe scene în care călărea, iar persoana care coordona cascadoriile a dezvăluit la vremea respectivă că actrița nu se simțea confortabil în preajma cailor și își alegea cu foarte mare atenție fiecare mișcare. 

Citește și:
Top 15 cele mai amuzante filme apărute de-a lungul timpului

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle