Actori care au recunoscut că nu sunt fanii filmelor cu supereroi, deși unii au jucat în ele

Deși unii actori au fost în distribuția unor filme cu supereroi, aceștia nu sunt în totalitate fanii unor astfel de producții.

Fie că au interpretat sau nu roluri în pelicule cu și despre supereroi, câteva staruri de la Hollywood nu au avut deloc cuvinte bune de spus la adresa acestor filme, ba din contră, le-au criticat în termeni duri. 

1. Hugo Weaving

Rolul Red Skull din Captain America: The First Avenger este unul pentru care e recunoscut astăzi Hugo Weaving. Deși a apreciat experiența și a dus-o la bun sfârșit, nu are intenția să se mai implice în astfel de proiecte. Actorul a recunoscut pentru Collider că: „nu este genul de film pe care îl caut și de care sunt cu adevărat entuziasmat.”

2. Mel Gibson

Mel Gibson a adus critici la adresa filmelor Marvel cu supereroi din cauza scenelor de violență pe care le prezintă pe marile ecrane. Actorul și regizorul a declarat pentru The Washington Post faptul că: „Pentru a putea vorbi despre problema violenței, uitați-vă la orice film Marvel. Sunt mai violente decât orice am făcut eu.”

3. Cillian Murphy

Chiar dacă a jucat în filme despre supereroi, Cillian Murphy tot a fost sincer în legătură cu producțiile de felul acesta și dezvăluit ce părere are, de fapt, despre ele. „Nimeni din acele filme nu a avut vreodată o superputere. Copiii mei iubesc filmele Marvel, dar eu nu știu. Nu le urmăresc”, povestea actorul pentru Vulture.

4. Jodie Foster

Jodie Foster consideră că filmele Marvel fac parte dintr-o etapă, de care publicul se va plictisi mai devreme sau mai târziu. Pentru ELLE US, actrița a recunoscut următoarele. „Este o fază care a durat puțin cam prea mult pentru mine, dar este o fază. Să sperăm că oamenii se vor sătura în curând. Mă încântă filmele bune, precum Iron Man, Black Panther, The Matrix, dar nu de aceea am devenit actriță. Și acele filme nu-mi schimbă viața.”

5. Christian Bale

Deși are în palmares și filme din Universul Cinematic Marvel, Christian Bale a recunoscut în 2018 că filmele cu supereroi nu sunt tocmai pe lista celor pe care le urmărește. „Trebuie să mărturisesc că nu sunt un mare fan al filmului cu supereroi. Oamenii par surprinși de asta, nu știu de ce. N-am văzut niciunul din filmele Avengers”, spunea actorul pentru podcast-ul Happy Sad Confused.

6. Jennifer Aniston

Jennifer Aniston și-a expus cu deschidere opinia față de felul în care filmele cu supereroi și-au pus amprenta, într-un fel sau altul, asupra felului în care arată și funcționează industria cinematografică. Pentru Variety, actrița a declarat: „Când vezi ce ai la dispoziție pe partea cinematografică, zonă în care oportunitățile se restrâng din ce în ce mai mult pentru că există aceste filme Marvel mari…”

7. Jason Statham

Jason Statham nu este un admirator al filmelor Marvel, considerând că acestea ies în evidență datorită efectelor speciale și cam atât, fără să impresioneze și prin alte aspecte. „Oricine poate face asta. Se bazează pe cascadorii, ecranul verde, bugete de 200 de milioane de dolari și toate sunt create prin CGI. Pentru mine, nu este autentic”, mărturisea actorul într-un interviu pentru i400calci.

8. Rose McGowan

Actrița Rose McGowan a dezvăluit, într-o postare de pe social media publicată în 2015, care este părerea ei despre filmele cu supereroi. „Ceea ce este în neregulă cu filmele cu supereroi este că le lipsește complexitatea, dezvoltarea poveștii, dezvoltarea personajului și libertatea de gândire.”

9. Stephen Dorff

Filmele moderne care includ supereroi din benzile desenate nu sunt tocmai pe placul actorului Stephen Dorff, care n-a fost deloc blând la adresa lor și le-a criticat, precizând, în același timp, că producțiile de felul acesta aduc sume considerabile. Când a vorbit într-un interviu pentru The Daily Beast despre Black Adam, care este o peliculă cu supereroi, și filmele Marvel, le-a numit „gunoi fără valoare.”

10. Simon Pegg

Simon Pegg este recunoscut pentru rolurile din Shaun of the Dead, Hot Fuzz și The World’s End. El l-a interpretat pe Scotty în Star Trek, însă nu se declară până la capăt un fan al filmelor cu și despre supereroi și are și o explicație pentru această alegere, având legătură cu faptul că lumea imaginată în acele pelicule nu tratează și probleme din realitate. „Adulții se uită la aceste lucruri și le iau în serios! Ne îndepărtează atenția de la problemele din lumea reală”, spunea el în urmă cu câțiva ani pentru Radio Times.

Citește și:
10 staruri care au făcut achiziții neașteptate cu primele lor salarii considerabile

Foto: PR, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle