Actori care au fost dați afară, fără prea multe explicații, din producții de la Hollywood

Starurile de mai jos au vorbit deschis despre experiențe neplăcute întâmpinate în lucrul la anumite producții.

Nu sunt rare situațiile în care, în urma unui schimb de replici aprins, unii actori să fie înlăturați din producțiile în care urmau să joace. Câteva staruri au vorbit despre ceea ce li s-a întâmplat în cariera lor. 

1. Ryan Gosling

Ryan Gosling trebuia să îl joace pe Jack Salmon în The Lovely Bones. Actorul a avut câteva discuții mai intense pe platourile de filmare cu regizorul peliculei, Peter Jackson, care s-au încheiat cu concedierea sa. Personajul a fost interpretat de către Mark Wahlberg. Despre motivul pentru care a fost concediat din distribuția The Lovely Bones, Ryan Gosling a spus pentru The Hollywood Reporter: „Am avut o idee diferită despre cum ar trebui să arate personajul.”

2. Eric Dane

Eric Dane s-a numărat printre actorii îndrăgiți care au jucat în Grey’s Anatomy. Când nu a mai apărut în serial, au început să circule speculații privind plecarea lui. Însă, în cadrul podcast-ului Armchair Expert, actorul a susținut că a fost, de fapt, concediat. „Nu eram același tip pe care l-au angajat. Așa că am înțeles când am fost lăsat să plec… Dar probabil am fost concediat.”

3. Megan Fox

Megan Fox a interpretat-o pe Mikaela Banes în primele două filme ale francizei Transformers. Într-un interviu pentru revista Wonderland, actrița a vorbit despre comportamentul nepotrivit al regizorului Michael Bay, iar după mărturisirile făcute, actrița să fie concediată. „Este un coşmar să lucrezi cu el, dar când părăseşte platourile şi iese din rolul de regizor, chiar îmi place să petrec timp în preajma lui.” Michael Bay a declarat ulterior că nu el a luat această decizie, ci producătorul executiv Steven Spielberg.

4. Julianne Moore

Julianne Moore trebuia să o interpreteze pe autoarea Lee Israel în filmul Can You Ever Forgive Me?. Actrița a fost înlocuită cu Melissa McCarthy, iar rolul i-a adus o nominalizare la Oscar. În cadrul unei apariții televizate, Julianne Moore a dezvăluit care a fost motivul pentru care nu a mai jucat acest rol. „Nu am părăsit acel film, am fost concediată. Nicole m-a concediat.”

5. Samantha Morton

Samantha Morton a fost cea care a dat pentru prima dată voce sistemului de operare din filmul Her. Chiar dacă replicile ei erau înregistrate, a fost înlocuită cu actrița Scarlett Johansson, fără să primească prea multe explicații referitoare la motivul pentru care a fost concediată. „Se simte ca și cum am creat un tablou și apoi l-am pus în pod și nimeni nu l-a văzut – dar este în regulă pentru că știu că este acolo”, a declarat Samantha Morton pentru Vanity Fair. 

6. Melora Hardin

Melora Hardin a fost conceditată din distribuția Back to the Future cam în aceeași perioadă în care Eric Stoltz, care ar fi trebuit să îl joace pe Marty McFly, a fost dat afară. Actrița a povestit că motivul a avut legătură cu înălțimea ei, producătorii considerând-o nepotrivită. Pentru Page Six, Melora Hardin a spus următoarele: „Fără îndoială că a fost foarte dureros. Mi s-au întâmplat deja lucruri dureroase, așa că am știut cum să trec peste lucruri.”

7. Stuart Townsend

Stuart Townsend a întâmpinat o situație neașteptată la scurt după ce a fost informat că îl va juca pe Aragorn în The Lord of the Rings. A urmat o perioadă de antrenamente intense, a repetat, dar a fost concediat cu o zi înainte de filmări. Actorul a vorbit despre acest subiect pentru Entertainment Weekly: „Am fost acolo la repetiții și la antrenamente timp de două luni, apoi am fost concediat cu o zi înainte de începerea filmărilor. După aceea mi s-a spus că nu mă vor plăti pentru că am încălcat contractul pentru că nu am lucrat suficient.”

8. Thomas Gibson

Thomas Gibson a fost dat afară din serialul Criminal Minds după ce a avut un conflict violent cu producătorul Virgil Williams. Incidentul s-a petrecut pe platourile de filmare, în urma unui schimb de replici aprins. „Mi-am cerut scuze a doua zi și asta a fost tot. Se terminase. Am filmat scena, m-am dus acasă și nu am mai putut să mă întorc niciodată”, a recunoscut Thomas Gibson despre incident într-un interviu pentru Variety. 

9. Suzanne Somers

Suzanne Somers ar fi trebuit să joace și în al cincilea sezon din serialul Three’s Company. Actrița și-a dorit o mărire de salariu și a mers la negocieri. Însă ABC nu a acceptat să îi mărească salariul, iar în cele din urmă a fost concediată. Dar, actrița este recunoscătoare pentru proiectul din care a făcut parte. „Voi fi pentru mereu recunoscătoare pentru Three’s Company. Ce șansă de a crea un personaj atât de iubit”, a povestit ea pentru Fox News. 

10. Mariska Hargitay

Mariska Hargitay a fost pe punctul să o joace pe Regina Dulcea în filmul Mighty Morphin Power Rangers: The Movie regizat de Bryan Spicer. Chiar dacă era convinsă că va avea rolul și s-a dus la filmări, a fost pusă să aștepte. Pentru că nu a filmat, a plecat acasă în SUA, cu ocazia Crăciunului, ca mai apoi să afle că a fost dată afară din cauza asta. „M-au concediat… pentru că voiam să merg acasă de Crăciun și să fiu cu familia mea”, a mărturisit Mariska Hargitay la Late Night with Seth Meyers

Citește și:
Staruri care n-au acceptat să joace în seriale care au devenit celebre

Foto: Arhiva ELLE, Hepta, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle