Actori care au criticat dur serialele celebre în care au jucat

Unele seriale populare au fost criticate chiar de către protagoniștii lor.

Câteva staruri au ales să vorbească fără ocolișuri despre nemulțumirile lor la adresa unor seriale cunoscute în care jucat. De la critici despre personajul pe care îl interpretează, despre alți colegi de platou sau despre comportamente nepotrivite, unele dezvăluiri te vor lua prin surprindere:

1. Diego Calva

În serialul Narcos: Mexico, actorul Diego Calva, care este de origine mexicană, l-a jucat pe Arturo Bertrán Leyva. El a adus câteva critici la adresa serialului, în special despre felul în care s-a reflectat povestea țării sale. El a spus pentru GQ că, deși serialul a fost grozav, au existat multe informații false despre istoria Mexicului.

2. Penn Badgley

Popularitatea actorului Penn Badgley a venit după ce a jucat în Gossip Girl. El l-a interpretat pe Dan Humphrey, un blogger care și-a dezvăluit adevărata identitate abia la final, după ce episoade la rând a prezentat cele mai fierbinți bârfe. Pentru Variety, actorul a punctat că a resimțit spre sfârșitul serialului că nu mai este implicat în poveste și nici în personajul care i-a adus faima și că intenționa să renunțe la televiziune. 

3. Mandy Patinkin

Mandy Patinkin l-a interpretat pe Jason Gideon în serialul Criminal Minds. Actorului i-a fost foarte greu să filmeze unele scene din această dramă, ba mai mult, a considerat că timpul petrecut în serial „este distructiv pentru sufletul și personalitatea” lui, după cum recunoștea pentru New York Magazine. În același interviu, spunea: „Cea mai mare greșeală publică pe care am făcut-o vreodată a fost că am ales să fac Criminal Minds.”

4. Chevy Chase

Din 2009 și până în 2014, Chevy Chase a jucat în Community. Atât echipa serialului, cât și cea a actorului au decis să pună punct colaborării din cauza remarcilor rasiste și misogine făcute de Chevy Chase și a acuzațiilor venite din partea colegilor din serial despre comportamentul lui problematic de pe platourile de filmare. Într-un interviu pentru Vulture, Chevy Chase povestea că personajul său nu este deloc amuzant și nici nu era pe placul său felul în care era scris. 

5. Evangeline Lilly

Evangeline Lilly a interpretat-o pe Kate Austen în Lost. Cei care au urmărit îndeaproape serialul au văzut de-a lungul anilor câteva schimbări la nivelul calității scenariului, care nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Actrița mărturisea într-un episod din podcastul The Lost Boys despre personajul ei următoarele: „La început, ea a fost cool. Și apoi, pe măsură ce serialul a continuat, am simțit că a devenit din ce în ce mai previzibilă și neplăcută. Am simțit că personajul meu a trecut de la a avea propria ei poveste și călătorie la a urmări bărbații în jurul insulei. Și asta m-a iritat.”

6. Katherine Heigl

Katherine Heigl a fost implicată într-o serie de conflicte cu producătoarea Shonda Rhimes cât timp juca în Grey’s Anatomy. Actrița a vorbit fără rețineri despre faptul că actorii din distribuție sunt nevoiți să stea multe ore pe platourile de filmare. Katherine Heigl a obținut în 2007 un premiu Emmy pentru prestația ei din Grey’s Anatomy, la categoria cea mai bună actriță în rol secundar, dar s-a retras un an mai târziu ca posibilă nominalizată pe motiv că nu i s-au oferit suficiente contexte în serial în care să se afirme pentru a fi luată în considerare pentru un premiu. 

7. Jenna Ortega

Wednesday a venit cu o popularitate de neimaginat pentru Jenna Ortega, deși era considerată o actriță talentată și înainte de acest proiect. În podcastul Armchair Expert With Dax Shepard, actrița nu a avut cuvinte de laudă despre un aspect referitor la personajul ei. „Tot ceea ce face ea, tot ceea ce am avut de jucat, nu a avut deloc sens pentru personajul ei. Implicarea ei într-un triunghi amoros nu avea sens.” 

8. Shannen Doherty

Shannen Doherty a jucat timp de trei sezoane în serialul Charmed și se pare că ar fi existat câteva tensiuni și conflicte între ea și colega ei de platou, Alyssa Milano. Acesta ar fi fost și motivul pentru care personajul jucat de Shannen Doherty, Prue Halliwell, a fost scos din serial. Într-un interviu pentru Entertainment Tonight, actrița și-a criticat foștii colegi din serial și spunea că „a fost prea multă dramă pe platourile de filmare și nu era suficientă pasiune pentru muncă.”

9. Harry Shearer

Harry Shearer și-a împrumutat vocea pentru mai multe personaje din serialul The Simpsons, printre care și directorul Skinner. El a fost în asentimentul unor fani care au ajuns la concluzia că serialul s-a schimbat în rău începând cu sezonul 9, mai exact cu episodul The Principal and The Pauper, în care se află că directorul Skinner este, de fapt, un impostor. Actorul a povestit pentru East Bay Express că a fost dezamăgit de acel episod și că publicul ar fi meritat altceva. 

10. Angus T. Jones

În serialul Two and a Half Men, Angus T. Jones l-a interpretat pe Jake Harper, care locuia împreună cu tatăl său divorțat, Alan Harper, jucat de Jon Cryer, și unchiul său, Charlie Harper, interpretat de Charlie Sheen. Angus T. Jones a renunțat la lumina reflectoarelor, iar în 2012 spunea într-un videoclip publicat pe canalul de YouTube al unei organizații religioase, The Forerunner Chronicles, că nu mai vrea să joacă în serial din motive religioase, după ce s-a convertit la Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea. Cu o altă ocazie a declarat că nu era de acord cu nimic din ce făcea personajul său. 

Citește și:
10 filme care te vor duce cu gândul către o vacanță petrecută pe plajă

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle