7 semne că te îndrăgostești de el, deși ți-ai promis că nu o vei face

Îți plăcea de un tip și ați început o relație, însă ți-ai promis, din diferite motive, că nu te vei îndrăgosti? Iată câteva semne care îți arată că lucrurile nu se întâmplă așa cum ți-ai propus tu.

7 semne că te îndrăgostești de el, deși ți-ai promis că nu o vei face

Ți-ai promis că nu te vei îndrăgosti de el, dar iată că acum citești un articol care te-ar putea ajuta să îți dai seama că îl placi mai mult decât credeai.

Nu știi exact cum ai ajuns în acest punct, însă ești conștientă că există în sinea ta acest sentiment de care nu poți scăpa. Ți-ai dori mereu să fii lângă el și să faceți totul împreună și cu siguranță nu te așteptai la așa ceva, nu?

Iată 10 moduri prin care să-ți dai seama că te îndrăgostești cu adevărat de el.

1. Îți verifici des telefonul pentru a vedea dacă ți-a dat mesaj

Te aștepți să îți trimită oricând un mesaj, o imagine, un emoji, practic să vorbească cu tine. Îți verifici mereu telefonul să vezi dacă nu ai notificări noi și de fiecare dată când telefonul îți indică că nu te-a căutat nimeni (sau cel puțin nu persoana dorită), te simți puțin dezamăgită. Poate te gândești că a dat mesaj, dar nu ai auzit telefonul, orice ar fi tu te-ai gândit deja la un scenariu și pentru asta stai mereu cu telefonul în mână.

2. Îi verifici toate conturile de social media

Acestui comportament i se potrivește perfect termenul din engleză, stalking. Dacă îți dai seama că nu ți-a scris, sigur pornești o căutare a celor mai noi poze postate de acesta. De obicei începi cu profilul de Facebook, apoi verifici daca a dat like cuiva pe Instagram și apoi te uiți când a fost ultima dată activ pe Facebook Messenger. Sună cunoscut? Ei bine, sigur știi deja care sunt prietenii apropiați, așadar imediat afli care sunt persoanele noi. Practic ești un fel de detectiv, nu-i așa?

3. Ți se pare foarte amuzant

Simțul umorului este cu siguranță important, dar s-ar putea să nu realizezi că probabil râzi la mai multe lucruri decât ar trebui în prezența lui. Poate înainte glumele lui nu erau atât de amuzante, însă se pare că acum îl consideri cel mai amuzant.

4. Ești interesată cu adevărat de ziua lui

Mereu îi întrebăm pe cei din jur ce fac, cum le-a fost ziua, însă în cazul lui, ție îți pasă cu adevărat de toate activitățile. Acum contează detaliile și îi spui să povestească absolut orice. Este posibil să o faci și pentru că îți place vocea lui?

5. Nu poți să te gândești la altceva

Orice ai face, se pare că nu poți sta fără să te gândești la el. Nu știi sigur de ce, însă el este mereu în mintea ta. Fie că te îmbraci, că îți gătești, orice ar fi nu te poți gândi la altceva și nu înțelegi de ce.

6. Te uiți la el mai mult decât în mod normal

A zâmbit? Ai observat un pistrui? Poate nu realizezi, însă este posibil să te uiți mai mult la el decât de obicei. Încearcă totuși să o faci cât mai discret. Nu ai vrea să îl sperii, nu?

7. Există numeroase lucruri mici care îți amintesc de el și reușești să îți amintești toate lucrurile mici legate de el

Știi că are o mică cicatrice de când era copil. Îți amintești că iubește înghețata de vanilie și, totodată, toate discuțiile interesante pe care le-ați avut împreună. În mod ciudat, îți amintești chiar și mirosul cinematografului în care ați văzut primul film împreună și orice altceva care te leagă de momentele petrecute alături de el.

Citește și:
Lucruri importante pe care le ignori atunci când ești foarte îndrăgostită

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle