10 vedete feminine care și-au cerut în căsătorie partenerii

Câteva staruri feminine și-au cerut în căsătorie partenerii și au arătat tuturor că acest gest este cât se poate de firesc.

Celebritățile feminine de mai jos au demonstrat lumii întregi că nu se conformează tradițiilor și și-au cerut în căsătorie partenerii de viață. 

1. Pink

Pink și Carey Hart s-au căsătorit în 2006 și au împreună doi copii, pe Willow Sage și pe Jameson Moon.  Artista l-a cerut în căsătorie pe Carey Hart la o cursă de motorcross și a scris pe o pancartă mesajul „Vrei să te căsătorești cu mine?”, însă Hart era mult prea concentrat la cursă și nu a observat-o. Ulterior, Pink i-a atras atenția și a revenit cu o altă pancartă pe care scria „Vorbesc serios.” Cântăreața a vorbit cu sinceritate de mai multe ori despre provocările din căsnicie, inclusiv despre faptul că ea și soțul ei au apelat la terapia de cuplu.

2. Jennifer Hudson

Prima dată, Jennifer Hudson a fost cerută în căsătorie de David Otunga de ziua ei de naștere, în septembrie 2008, la câteva luni după ce s-au cunoscut. Dar actrița a vrut să facă un gest special pentru sportiv și l-a cerut și ea în căsătorie. S-au despărțit în 2017, după ce au fost împreună un deceniu, iar Jennifer Hudson l-a acuzat pe fostul ei partener de comportament abuziv. 

3. Britney Spears

În 2003, în timp ce zburau din Irlanda la New York, Britney Spears l-a cerut în căsătorie pe Kevin Federline. Au divorțat în 2007 și au împreună doi băieți, pe Sean Preston și pe Jayden James Federline. 

4. Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor a fost căsătorită de 7 ori și a avut 4 copii, 10 nepoți și 4 strănepoți. Un mariaj l-a avut și cu Michael Wilding. Actrița l-a cerut în căsătorie pe actor în perioada când lucra la filmul Ivanhoe, regizat de Richard Thorpe. Elizabeth Taylor și Michael Wilding s-au căsătorit în 1952 și au divorțat în 1957.

5. Kristen Bell

Kristen Bell și Dax Shepard sunt împreună din 2007 și s-au logodit în 2010. Actrița l-a cerut în căsătorie pe actor pe Twitter, după ce California a legalizat căsătoria între persoanele de același sex, cei doi militând pentru egalitate. Au avut o ceremonie intimă în 2013.

6. Rita Ora

Rita Ora și Taika Waititi și-au început relația în 2021. Cei doi și-au trăit inițial povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor, iar ulterior au confirmat că formează un cuplu. Artista l-a cerut în căsătorie pe regizor în timp ce se aflau într-o vacanță în Palm Springs. S-au căsătorit în luna august a anului 2022, în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc la casa lor din Los Angeles.

7. Sarah Snook

Sarah Snook și Dave Lawson s-au căsătorit în secret în luna februarie a anului 2021. Au fost prieteni foarte buni, iar după legătura lor a evoluat într-o poveste de dragoste. Actrița cunoscută pentru rolul din serialul Succession l-a cerut în căsătorie pe partenerul ei în perioada pandemiei, atunci când au stat în izolare împreună. 

8. Jodie Turner-Smith

Jodie Turner-Smith și Joshua Jackson s-au cunoscut în 2018, la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a actorului. Actrița și-a cerut în căsătorie partenerul după aproximativ un an de când s-au întâlnit prima dată. „Am fost în Nicaragua. A fost foarte frumos, incredibil de romantic. Ne plimbam pe plajă și ea m-a întrebat dacă vreau să mă căsătoresc cu ea”, a povestit Joshua Jackson în cadrul The Tonight Show. S-au căsătorit în 2019, iar în aprilie 2020 au devenit părinți. În 2023, au divorțat după patru ani de căsătorie. 

9. Kat Dennings

În mai 2021, Kat Dennings a dezvăluit pe Instagram că s-a logodit cu partenerul ei, Andrew W.K. Când a fost invitată în emisiunea The Drew Barrymore Show, actrița a povestit că, de fapt, ea și cântărețul s-au cerut în căsătorie reciproc, iar momentul a fost intens. „Este bărbatul cu care ar trebui să fiu. Ne-am uitat unul la altul și ne-am cerut în căsătorie amândoi în același timp.” Kat Dennings și Andrew W.K. s-au căsătorit în secret în noiembrie 2023, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la casa lor din Los Angeles. 

10. Haley Lu Richardson

În 2019, Haley Lu Richardson povestea în emisiunea Busy Tonight că ea l-a cerut în căsătorie pe Brett Dier. Cererea a venit după ce actrița și actorul au format un cuplu șapte ani. Însă, în 2022, Haley Lu Richardson le-a mărturisit urmăritorilor de pe Instagram faptul că ea și Brett Dier au ales să meargă pe drumuri separate în anul 2020. 

Citește și:
Vedete despre care nu știai că au conturi secrete pe social media

Foto: Profimedia, Hepta, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle