10 staruri care au părăsit platourile de filmare din cauza unor dispute

Sunt cazuri în care actorii au plecat de pe platourile de filmare în urma unor conflicte.

Situațiile tensionate întâmpinate pe platourile de filmare i-au determinat pe actorii din această listă să se retragă, chiar în timp ce lucrau la anumite scene. 

1. Emma Watson

Emma Watson nu a fost de acord cu privire la o scenă improvizată în filmul This Is the End din 2013. Ea s-a supărat pe Seth Rogen, care a lucrat la regie și la scenariu, și nu i-a convenit deloc această schimbare, astfel că a părăsit platourile de filmare.

2. Sharon Stone

Sharon Stone a jucat în filmul Un ragazzo d’oro, regizat de Pupi Avati. În ceea ce privește ce s-a întâmplat pe platourile de filmare, actrița a resimțit o foarte mare presiune în momentul în care erau prea multe persoane. Așa că, până când s-a eliberat locul în care au filmat, a plecat de pe platou. 

3. Nicolas Cage

Există zvonuri conform cărora Hannah Gutierrez-Reed, armuriera de la filmul The Old Way, regizat de Brett Donowho, nu ar fi respectat întocmai protocoalele referitoare la utilizarea armelor și că ar fi tras cu muniție reală pe platourile de filmare. Nicolas Cage, care a interpretat rolul principal, ar fi avut o ieșire nervoasă și ar fi plecat de la locul în care filmau. 

4. Joaquin Phoenix

Rolul principal din filmul Her i-a adus actorului Joaquin Phoenix atât o recunoaștere incredibilă în rândul publicului, cât și anumite provocări. Spre exemplu, Scarlett Johansson, care a dat voce unui program de care se îndrăgostește Theodore, personajul jucat de Phoenix, a mărturisit că actorul a plecat de pe platourile de filmare în momentul în care ea trebuia să mimeze un orgasm. „Și-a pierdut cumpătul. A părăsit platoul, avea nevoie de o pauză”, a spus Scarlett Johansson în podcastul Armchair Expert.

5. Charlize Theron

Charlize Theron și Tom Hardy au avut o dispută aprinsă pe platourile de filmare de la Mad Max: Fury Road, iar la un moment dat actrița s-a retras. În cadrul unui interviu pentru The New York Times, Charlize Theron a explicat felul în care a reacționat la momentul respectiv: „N-am avut suficientă empatie ca să înțeleg cu adevărat cum trebuie să se fi simțit el când a intrat în locul lui Mel Gibson.”

6. Patrick Stewart

Lucrul la serialul Star Trek: The Next Generation, creat de Gene Roddenberry, i-a adus provocări actorului Patrick Stewart. Acesta a fost supărat din cauza comportamentului pe care l-au avut colegii săi de platou și pentru faptul că își încurcau replicile. Așa că, a decis să plece de pe platourile de filmare și să se retragă pentru o vreme în cabina sa. 

7. Frankie Muniz

Frankie Muniz a vorbit deschis în cadrul emisiunii la I’m a Celebrity…Get Me Out of Here despre mediul toxic și lipsa de respect pe care le-a întâlnit pe platourile de filmare de la serialul Malcolm in the Middle. Din cauza asta, „au fost două episoade în care nu sunt. Am plecat de pe platou”, a mărturisit Frankie Muniz.

8. Alex Pettyfer

Alex Pettyfer a fost coleg de platou cu Channing Tatum în filmul Magic Mike din 2012. Între cei doi au apărut și o serie de neînțelegeri, care au avut ca motiv faptul că Alex Pettyfer nu se simțea sigur pe el însuși, iar pe platourile de filmare a ales să nu stea în compania celorlalte persoane din distribuție. „Asta mi-a dat o reputație proastă pentru că mi-au spus: „Oh, Alex crede că e mai bun decât toți ceilalți pentru că nu vorbește cu nimeni”, a povestit Alex Pettyfer în podcastul lui Bret Easton Ellis.

9. Chevy Chase

Chevy Chase l-a jucat pe Pierce Hawthorne în Community. Între actor și Dan Harmon, cel care a creat serialul, au existat destule discuții aprinse, care l-au determinat pe Chevy Chase să părăsească platourile de filmare. În plus, în ultima zi, acesta a plecat fără să filmeze o scenă care îl implica, pe motiv că nu a primit scenariul la timp.

10. Diana Rigg

Timp de 18 episoade, publicul a avut ocazia să o vadă pe Diana Rigg în Game of Thrones. Regretata actriță a primit la vârsta de 74 de ani un rol în serial, iar cu mai multe ocazii s-a vorbit despre faptul că aceasta a venit cu o tușă personală când a fost vorba despre scenele ei. La un moment dat, pe platourile de filmare, Diana Rigg și-a scurtat o scenă din sezonul șase, iar după ce a terminat, a plecat, spre surprinderea tuturor persoanelor din echipă. 

Citește și:
10 comedii bune din 2024, pe care chiar merită să le urmărești

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle