10 staruri care au făcut achiziții neașteptate cu primele lor salarii considerabile

Dacă te aștepți ca vedetele să fi făcut investiții extravagante cu primii lor bani, ei bine, vei avea o surpriză.

Atunci când au obținut salarii considerabile din munca lor de la Hollywood, câteva staruri nu și-au cumpărat, așa cum probabil te-ai fi imaginat, lucruri excentrice, ci mai degrabă și-au satisfăcut unele plăceri pe care voiau să le bifeze.

1. Selena Gomez

Din primul ei salariu considerabil câștigat pe cont propriu, Selena Gomez și-a cumpărat o geantă de laptop marca Louis Vuitton. „Pretindeam că sunt o femeie de afaceri care trebuie să-și care toate lucrurile importante, chiar dacă era vorba doar despre luciul de buze și laptop”, a spus actrița pentru Harper’s Bazaar

2. Jennifer Aniston

Jennifer Aniston și-a cheltuit primii bani pe un Mercedes alb 280 SL pe care îl văzuse frecvent pe Melrose Avenue din Los Angeles. Chiar dacă a fost încântată că a putut în sfârșit să facă această achiziție, din nefericire pentru actriță, mașina avea o problemă gravă care nu putea fi reparată, așa că nu a fost o investiție prea bună. 

3. Cardi B

După ce și-a făcut un nume în industria muzicală, Cardi B a început să câștige destui bani încât să își permite și accesorii mai scumpe. Așa că, asta a și făcut cu primele sale câștiguri considerabile. A dat 60.000 de dolari pe un ceas Patek Philippe. 

4. Emma Watson

Emma Watson și-a cumpărat o mașină din salariile sale de la Harry Potter. După ce a obținut permisul, și-a luat un Prius. Pe lângă asta, a mai achiziționat un laptop și a mers împreună cu tatăl ei într-o vacanță în Toscana. 

5. Daniel Radcliffe

După ce Daniel Radcliffe a împlinit 18 ani și a avut acces la veniturile sale de pe urma muncii la Harry Potter, actorul nu s-a îndreptat către achiziții extravagante. Deși este atent când vine vorba de cheltuieli, din primii săi bani și-a cumpărat o mulțime de cărți. Este pasionat de lectură, drept dovadă au existat situații când a plecat din librării cu mai bine de 15 cărți. 

6. Tom Hiddleston

Tom Hiddleston și-a cheltuit primele salarii mai mari pe o mașină, Peugeot 106 1.1, pe care a avut-o timp de 10 ani, după cum a dezvăluit pentru ShortList. Însă, din păcate, aceasta i-a fost furată.

7. Oprah Winfrey

Cu primul ei cec în valoare de un milion de dolari, Oprah Winfrey a preferat să își cumpere prosoape, și nu orice fel de prosoape, ci unele de la Ralph Lauren. „Îmi plac prosoapele grozave, care sunt atât de mari și pufoase încât îți poți înfășura tot corpul în ele”, a mărturisit Oprah Winfrey la Oprah Daily. 

8. Henry Cavill

Henry Cavill a vrut să facă o schimbare în ceea ce privește mașina sa, iar primul său salariu consistent i-a oferit această oportunitate. Tatălui său i-a plăcut foarte mult un Aston Martin DBS, iar actorul nu a stat pe gânduri și a achiziționat această mașină, care are o valoare de aproximativ 333.686 de dolari. 

9. John Boyega

Din banii de pe urma muncii la Star Wars, John Boyega a făcut câteva achiziții pe care unii le-ar putea considera bizare. După cum a povestit actorul la The Graham Norton Show, și-a cumpărat două sculpturi care înfățișează un leu, o lampă sub forma unui saxofon și o cască în stil Spartan. „Sunt un mare fan al lucrurilor ciudate”, a mărturisit John Boyega.

10. Rupert Grint

În cadrul podcastului Armchair Expert, Rupert Grint a dezvăluit achizițiile surprinzătoare pe care le-a făcut când a câștigat prima dată mai mulți ani din munca sa de la Hollywood: „A fost destul de copleșitor, de parcă nu știam ce să fac. Am cumpărat un aeroglisor și o dubă cu înghețată. Aceasta a fost prima mea mașină.”

Citește și:
Vedete care dețin proprietăți demne de invidiat

Foto: Hepta, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle