10 filme pline de pasiune și senzualitate, pe care chiar merită să le vizionezi

Pregătește-te să urmărești unele dintre cele mai pasionale și senzuale filme.

Pe lângă scenele romantice și senzuale, în aceste filme vei descoperi povești interzise de dragoste, fantezii sexuale, infidelități și pasiuni care pot deveni periculoase. 

1. Jason’s Lyric

Filmul Jason’s Lyric expune povestea pasională de dragoste dintre Jason, care lucrează la un magazin de electronice, și Lyric. Însă, oricât de mult ar încerca să își trăiască relația și să își facă planuri de viitor, Jason tot resimte presiunea lăsată de istoria familiei sale. 

2. Lady Chatterley’s Lover

Filmul Lady Chatterley’s Lover are la bază romanul lui D.H. Lawrence. În această peliculă vei descoperi viața lui Lady Chatterley, care este într-o căsnicie lipsită de pasiune. Se îndrăgostește de păzitorul terenului de vânătoare de la moșia unde locuiește și are parte de multe momente intense și fierbinți. Inițial, nu acordă atenție rigorilor mediului din care face parte, până când se află că are o relație secretă. 

3. Shame

Filmul Shame, cu Michael Fassbender în rol principal, abordează tema dependenței de sex. Actorul l-a jucat pe Brandon, un bărbat în vârstă de 30 de ani. El trăiește în New York și se confruntă cu această tulburare. În momentul în care sora lui se mută la el, începe să se confrunte cu tot mai multe provocări în viața lui și pare să nu mai fie el cel care deține controlul. 

4. Unfaithful

Richard Gere și Diane Lane interpretează rolurile principale în Unfaithful, un thriller erotic regizat de Adrian Lyne. Connie Sumner este o femeie căsătorită care are o aventură pasională cu un vânzător de cărți francez. Ea se simte foarte atrasă de el, însă este și geloasă, de aici începând să capete o altă nuanță povestea. 

5. Addicted

Sharon Leal o interpretează pe Zoe Reynard în filmul Addicted, o femeie care are succes în afaceri, doi copii și o căsnicie fericită. Dar, în ciuda acestor aparențe, Zoe se simte atrasă de un pictor, cu care începe o aventură. Pe lângă această aventură, mai are și o altă relație, iar noua ei dinamică ajunge să îi pună în pericol viața. 

6. Love

Love, filmul scris și regizat de Gaspar Noé, a generat multiple discuții despre toxicitatea și dimensiunea abuzurilor din relații. Murphy, care locuiește în Paris, formează timp de doi ani un cuplu cu Electra. Pentru a-și condimenta viața intimă, încep să aibă relații sexuale cu vecina lor, pe care o cheamă Omi. Însă pasiunea lor ajunge să aibă efecte neașteptate asupra legăturii pe care au construit-o. 

7. Tonight You’re Sleeping With Me

Tonight You’re Sleeping With Me sau Dzisiaj spisz ze mna, așa cum este titlul original, este o dramă romantică poloneză care expune alegerile pe care o femeie le face în viața ei sentimentală. Nina Szklarska este o jurnalistă care nu se mai simte fericită în relația cu soțul ei, Maciek. Distanța dintre cei doi, dar și lipsa unor eforturi din partea lui de a avea o căsnicie armonioasă, o determină pe Nina să înceapă o aventură pasională cu un fost iubit, Janek, care a revenit în viața ei. 

8. Eyes Wide Shut

Tom Cruise și Nicole Kidman au fost protagoniștii Eyes Wide Shut, un film regizat de Stanley Kubrick care conține o mulțime de scene fierbinți. Pelicula are în prim-plan aventurile sexuale pe care le are William Harford, un medic din Manhattan, după ce soția lui, Alice, îi împărtășește din fanteziile ei. Însă, trebuie să descoperi încotro se îndreaptă această dorință de explorare sexuală

9. I Am Love

Luca Guadagnino a regizat filmul acesta, care o are în rol principal pe Tilda Swinton. Ea o joacă pe Emma Recchi, care locuiește în Italia împreună cu soțul ei după ce a plecat din Rusia. Nu se simte fericită cu viața pe care o are și întâlnește împlinirea în altă parte, mai exact în brațele unui bucătar pe nume Antonio, jucat de Edoardo Gabbriellini, care îi stârnește interesul. 

10. The Year I Started Masturbating

În acest film suedez, Katia Winter o interpretează pe Hanna, care pare să aibă tot ceea ce și-ar putea dori: o relație cu bărbatul pe care îl iubește și un loc de muncă unde este bine plătită. Dar, într-o zi, se schimbă totul în viața ei pentru că momentul în care partenerul se desparte de ea coincide cu cel în care renunță la job și nu mai are unde să stea. Așa că, se vede în situația în care trebuie să își caute echilibrul. Iar drumul o duce către explorarea de una singură a plăcerii sexuale. 

Citește și:
10 vedete care și-au început cariera în actorie din întâmplare

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle