10 filme fabuloase despre infidelitate și consecințele neașteptate ale aventurilor amoroase

Iată câteva filme în care vei observa din plin dimensiunile neașteptate pe care le poate căpăta infidelitatea.

Unele povești de dragoste care implică și înșelatul se pot termina și într-un mod dramatic, tragic, iar persoanele implicate se văd nevoite să treacă prin experiențe cu adevărat sfâșietoare.

1. The Descendants

În filmul The Descendants, soția lui Matt King este rănită într-un accident. Aceasta intră în comă și sunt șanse foarte mici să se trezească. Matt suferă foarte tare și îl distruge gândul că își pierde soția și, pe lângă asta, află că ea l-a înșelat. 

2. Fish Tank

Fish Tank este un film care a fost scris și regizat de Andrea Arnold și îi surprinde pe Michael Fassbender și Katie Jarvis în rolurile protagoniștilor. Pelicula expune o poveste tulburătoare despre o adolescentă și legătura neașteptată pe care o creează cu partenerul mamei sale.

3. Eyes Wide Shut

Tom Cruise și Nicole Kidman au interpretat rolurile principale în filmul Eyes Wide Shut, regizat de Stanley Kubrick. Pelicula are în prim-plan aventurile sexuale pe care le are William Harford, un medic din Manhattan, după ce soția lui, Alice, îi împărtășește din fanteziile ei. Însă, trebuie să descoperi încotro se îndreaptă această dorință de explorare sexuală. 

4. The Great Gatsby

Filmul The Great Gatsby din 2013 este adaptarea cinematografică a romanului de dragoste a lui F. Scott Fitzgerald. Acțiunea se petrece în 1920, iar Tobey Maguire are rolul scriitorului Nick Carraway care e fascinat de viața extravagantă a vecinului său, Jay Gatsby, jucat de Leonardo DiCaprio. Cu ocazia asta, descoperă adevăratul motiv pentru care acesta organiza legendarele petreceri din Long Island.

5. Blood Simple

O poveste plină de suspans are loc în filmul Blood Simple după ce un bărbat care lucrează într-un bar se implică într-o aventură amoroasă cu soția șefului său. Acesta din urmă află de ceea ce se întâmplă între cei doi și au loc o lungă serie de momente incitante. 

6. Decision to Leave

Acest film este regizat de către Park Chan-wook și urmărește un detectiv care pune cap la cap toate piesele pentru a desăluși misterul în legătură cu un bărbat care este găsit fără suflare la poalele unui munte. Însă, acesta începe să fie interesat de soția acelui bărbat, ajungând să aibă și o aventură cu ea. 

7. Silver Linings Playbook

Filmul Silver Linings Playbook îl are drept protagonist pe Bradley Cooper în rolul lui Pat, un bărbat care se confruntă cu probleme de sănătate mintală și care se apropie extrem de repede de o tânără văduvă, jucată de Jennifer Lawrence. Un concurs de dans îi aduce împreună pe cei doi, iar Tiffany ajunge să îi schimbe viața într-un mod la care nici nu se aștepta.

8. Sideways

Din distribuția filmului Sideways regizat de Alexander Payne fac parte Paul Giamatti, Sandra Oh, Thomas Haden Church și Virginia Madsen. Pelicula împletește într-un mod interesant prietenia și dorința de a ajuta o persoană dragă care trece printr-un moment dificil cu infidelitatea și intenția de a experimenta. 

9. The Voyeurs

Sydney Sweeney și Justice Smith au rolurile principale în filmul Voyeurs, scris și regizat de către Michael Mohan. Cei doi îi joacă pe Pippa și Thomas, care tocmai s-au mutat într-un apartament la care visau de multă vreme. Pippa începe să dezvolte o obsesie față de Seb și Julia, vecinii lor, obsesie care va avea consecințe grave asupra vieții ei de cuplu și nu numai. 

10. Fall

Filmul Fall regizat de Scott Mann, urmărește cum două prietene foarte bune, Becky și Hunter, urcă până în vârful unui turn, acolo unde rămân blocate. În mijloc acestei situații limită, Hunter îi face o confesiune neașteptată prietenei sale, recunoscându-i faptul că a avut o scurtă relație cu Dan, soțul lui Becky care a murit, aventură care a avut loc înainte ca ei să se căsătorească. 

Citește și:
10 celebrități care au dezvăluit care sunt fricile lor cele mai mari

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle