10 filme dezamăgitoare, de la care publicul așteaptă să fie făcute din nou

Deși aceste filme au avut potențial, au sfârșit prin a fi proiecte lipsite de farmec.

Atunci când apar foarte multe așteptări în jurul unui film, publicul vrea ca în final să primească ceea ce i s-a promis. Dar, sunt frecvente cazurile în care fanii, deși și-au imaginat într-un fel cum va fi acea peliculă, în final, a fost diferită toate punctele de vedere. Iată câteva exemple de filme care ar putea fi refăcute din cauza faptul că au fost fără farmec. 

1. Cats

James Corden, Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Taylor Swift și Rebel Wilson sunt câteva dintre starurile pe care le vei întâlni în filmul Cats, adaptat după musicalul lui Andrew Lloyd Webber. În ciuda acestei distribuții fabuloase, pelicula a dezamăgit și a fost catalogată drept neinspirată. 

2. Artemis Fowl

Artemis Fowl este un tânăr criminal, cu abilități ieșite din comun. El este pe urmele unei societăți misterioase de zâne, dorindu-și să își găsească tatăl dispărut. Pe Rotten Tomatoes, pelicula a primit un scor de 8% și nu a reușit să obțină aprecieri pe niciun plan. 

3. Hardcore Henry

Henry este readus la viață, însă în laboratorul în care se trezește își dă seama că nu mai are deloc amintiri. El trebuie să lupte pentru a o salva pe soția lui de un război telekinetic. La prima vedere, ai putea spune că povestea filmului este promițătoare, dar, în final, pelicula nu a fost suficient de convingătoare. 

4. Ma

Octavia Spencer intră în pielea unei femei, pe nume Sue Ann, cu un trecut sumbru, care cu timpul dezvoltă o obsesie față de un grup de adolescenți. La ea acasă, are loc o petrecere, organizată chiar de către acești tineri, iar de aici pornesc o serie de situații neașteptate. Prestația actriței Octavia Spencer a fost remarcabilă, dar pelicula a eșuat în alte direcții. 

5. Morbius

Morbius îl surprinde pe Jared Leto în rol principal. El îl interpretează pe Michaedl Morbius, un om de știință transformat într-un vampir. Pelicula a stârnit multe dezbateri, mai ales pentru faptul că a promis foarte multe și că nu a livrat ceea ce aștepta publicul și nici interpretarea actorului nu a fost lăudată. 

6. Guns Akimbo

În filmul Guns Akimbo, Daniel Radcliffe îl joacă pe Miles, un dezvoltator de jocuri video. Într-o zi, viața lui se transformă într-un joc video, aducând după sine și consecințe mortale. Pentru mulți critici, acțiunea peliculei s-a dovedit a fi nereușită, iar notorietatea actorului din rol principal nu a avut o contribuție. 

7. Bloodshot

Filmul Bloodshot îl are în rol principal pe Vin Diesel, care îl joacă pe Ray Garrison, un soldat de elită ucis în acțiune. Cu ajutorul nanotehnologiei, el este readus la viață. Pelicula este inspirată de benzi desenate și fanii se așteptau să vadă altceva, mai ales că personajul avea destule laturi fascinante. Deși au existat critici, actorul Vin Diesel a fost apreciat pentru interpretarea sa. 

8. The Grudge

The Grunge readuce în atenție povestea din filmele Ju-On: The Grudge și Ju-On: The Curse. În peliculă este vorba despre o fantomă care caută răzbunarea și aruncă un blestem asupra tuturor persoanelor care intră într-o casă. Filmul ar fi avut șanse mari dacă ar fi adus poveștii deja cunoscute o altă perspectivă. 

9. Gemini Man

Ang Lee a regizat Gemini Man, un film în care personajul jucat de Will Smith se confruntă cu o clonă de a lui, însă una tânără, până când ajung să lucreze împreună. Actorul nu s-a făcut remarcat prin prestația sa, iar atât fanii, cât și publicul, au considerat că un alt star ar fi putut să interpreteze mult mai bine acest rol. 

10. Ghosted

Filmul Ghosted regizat de Dexter Fletcher îi are în rolurile principale pe Ana de Armas și Chris Evans, care îi interpretează pe Cole Turner și Sadie Rhodes. Cole se îndrăgostește de Sadie, dar află că ea este, de fapt, o agentă secretă. Criticii au avut comentarii negative la adresa peliculei, scoțând în evidență faptul că are o poveste plictisitoare și că nu există chimie între protagoniști. 

Citește și:
Filme bazate pe „o poveste reală, care te-au mințit

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle