10 filme care te vor duce cu gândul către o vacanță petrecută pe plajă

Sperăm că aceste filme îți vor alina, măcar puțin, dorul de o vacanță pe o plajă însorită.

Dacă ești cu gândul la o vacanță pe o plajă, în care să nu faci altceva decât să te relaxezi și să te bucuri de soare, aceste filme recreează atmosfera la care visezi în acest moment. 

1. Old

M. Night Shyamalan a regizat Old, un thriller despre vacanța unei familii pe o plajă izolată. Această plajă se diferențiază de altele prin faptul că te îmbătrânește. Așadar, relaxarea nu prea definește pelicula asta, ci mai degrabă suspansul și frica a ceea ce se va întâmpla cu membrii acelei familii.

2. Rough Night

Scarlet Johansson, Kate McKinnon, Zoë Kravitz, Jillian Bell și Ilana Glazer fac parte din distribuția filmului Rought Night, de la care ar trebui să te aștepți la multe momente neașteptate. Cinci prietene foarte bune pleacă în Miami pentru a sărbători reîntâlnirea lor după 10 ani. Dar, petrecerea lor se transformă într-o tragedie mai repede decât și-ar fi putut imagina. 

3. Cast Away

Tom Hanks are rolul principal în filmul Cast Away. El interpretează un manager de logistică pentru FedEx, care își petrece o bună parte din viață pe o insulă pustie, după ce avionul său se prăbușește în mare. Pe tot parcursul peliculei, vei vedea cum protagonistul se transformă atât fizic, cât și emoțional.

4. South Pacific

Joshua Logan a regizat filmul South Pacific, care se petrece în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, pe o insulă din Pacificul de Sud. O asistentă tânără și un francez se apropie și dezvoltă o legătură care stârnește multe curiozități în rândul celorlalți. 

5. Nights in Rodanthe

Filmul Nights in Rodanthe este adaptat după cartea scrisă de Nicholas Sparks. În peliculă, rolurile principale sunt jucate de Richard Gere și Diane Lane. Acțiunea se petrece în Carolina de Nord, acolo unde Adrienne își dorește să aibă parte de liniște în timp ce se ocupă de hanul unui prieten. Îl întâlnește pe Paul, iar trecutul și greutățile întâmpinate în viață îi apropie. 

6. The Way Way Back

În filmul The Way, Way Back, un adolescent introvertit pleacă în vacanța de vară împreună cu mama lui și partenerul acesteia. Duncan decide să lucreze la un parc acvatic, acolo unde se împrietenește cu managerul acestuia, Owen, care îl ajută să fie mult mai încrezător. 

7. Ibiza

În acest film, tânăra Harper lucrează pentru o firmă de PR din New York. Pleacă împreună cu două prietene în Spania, în interes de serviciu, însă acolo întâlnește un DJ fermecător. Ce nu știu cele trei este faptul că acest DJ le va face călătoria mult mai interesantă și încântătoare. 

8. Fool’s Gold

Protagoniștii filmului Fool’s Gold sunt Kate Hudson și Matthew McConaughey. O vânătoare de comori în Caraibe pare să fie pretextul ideal pentru ca un cuplu care a trecut deja prin multe provocări să accepte această nouă aventură de dragul vremurilor frumoase. 

9. Couples Retreat

Pelicula Couples Retreat este filmată în Bora Bora și, așa cum probabil te aștepți, vei vedea peisaje de vis din destinația asta. Dar subiectul filmulul are legătură cu patru cupluri care merg în vacanță într-o stațiune. Dacă scopul unora a fost acela de a-și salva căsnicia, restul realizează că nu pot lipsi de la ședințele și exercițiile destinate cuplurilor, care îi vor pune pe gânduri referitor la relația lor. 

10. Into the Blue

În filmul Into the Blue, rolurile principale sunt interpretate de Jessica Alba și regretatul actor Paul Walker. Pelicula cuprinde atât o componentă de acțiune, cât și una sumbră și misterioasă. Cei doi i-au jucat pe Jared, un scafandru cu experiență, și pe Sam, care par să ducă o viață lipsită griji în Bahamas. Împreună cu Bryce și Amanda pornesc în căutarea unei comori care i-ar putea îmbogăți. În schimb, le va aduce o mulțime de probleme. 

Dacă vrei să îţi programezi din timp o călătorie sau o activitate, iata si ce zile libere sunt in 2024!

Citește și:
10 filme dezamăgitoare, de la care publicul așteaptă să fie făcute din nou

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle