10 documentare fascinante despre viețile celebrităților

În documentarele de mai jos vei descoperi detalii pe care nu le știai până acum despre cele mai cunoscute celebrități ale lumii.

Viețile fermecătoare, dar și tulburătoare ale mai multor celebrități au reprezentat o sursă de inspirație pentru mai multe documentare care au abordat din plin detalii pe care publicul nu le știa despre parcursul lor. 

1. Jane Fonda in Five Acts

Susan Lacy a regizat Jane Fonda in Five Acts, un documentar impresionant despre viața actriței și activistei Jane Fonda. În film, Jane Fonda vorbește cu deschiderea care o caracterizează despre multiple subiecte, cum ar fi controversele care i-au marcat parcursul, lupta ei pentru drepturile femeilor, despre cum se menține în formă și intervențiile estetice la care a apelat. 

2. Halftime

Jennifer Lopez se numără printre cele mai cunoscute artiste internaționale, așa că nu este tocmai surprinzător interesul de a fi subiectul unui documentar. În Halftime, asiști la luptele interioare și provocările cu care s-a confruntat Jennifer Lopez în anii petrecuți în lumina reflectoarelor, dar și la ingredientele care i-au asigurat succesul de astăzi. 

3. Pretty Baby: Brooke Shields

Actrița și supermodelul Brooke Shields își spune povestea, în termenii ei, în acest documentar sfâșietor despre cultura toxică din interiorul industriei de film și standardele nerealiste impuse și despre cum a fost sexualizată în carieră. Brooke Shields mai vorbește în documentar cu multă vulnerabilitate și despre un incident, când un regizor de la Hollywood a abuzat-o sexual în urmă cu peste 30 de ani. 

4. Whitney

Whitney Houston a fost una dintre cele talentate artiste din industria muzicală internațională, apreciată de publicul din întreaga lume. Documentarul acesta compus din interviuri și înregistrări personale reprezintă o oportunitate foarte bună să descoperim momente din cariera unei cântărețe remarcabile care s-a luptat cu greutățile, provocările și abuzurile. Whitney Houston s-a stins din viață pe 11 februarie 2012, la vârsta de 48 de ani, fiind găsită decedată în baia unui hotel.

5. Arnold

În această miniserie, descoperi detalii fascinante din culisele vieții actorului Arnold Schwarzenegger. Printre momentele importante care i-au marcat existența se numără cea în care a fost o figură importantă în culturism, perioada în care a fost guvernator al statului California și faima dobândită în actorie. 

6. Bombshell: The Hedy Lamarr Story

Viața actriței și inventatoarei Hedy Lamarr a servit drept temă pentru un documentar scris și regizat de Alexandra Dean. Munca ei importantă a adus contribuții însemnate în telecomunicații și, pe lângă asta, documentarul Bombshell: The Hedy Lamarr Story mai explorează și cariera ei de la Hollywood. 

7. Maradona: Blessed Dream

Diego Maradona a murit în anul 2020, la vârsta de 60 de ani. Viața fostului mare fotbalist argentinian a devenit subiectul unei drame, care propune o incursiune mult mai atentă asupra carierei sale fabuloase și a locului important pe care l-a ocupat în lumea fotbalului. 

8. Beckham

Beckham este un documentar compus din patru părți despre ascensiunea lui David Beckham în cariera de sportiv. Serialul vine cu o altă perspectivă care îți face cunoștință cu viața lui de familie, compromisurile făcute în drumul către celebritate și motivele care l-au determinat să își păstreze ambiția în tot acest timp în care s-a aflat sub lupa atentă a publicului. 

9. Robin Williams: Come Inside My Mind

Dacă i-ai admirat cariera actorului Robin Williams, atunci acest documentar regizat de Marina Zenovici te va încânta. Robin Williams: Come Inside My Mind include o mulțime de imagini de arhivă cu regretatul star, dar și momente frumoase și mai puțin plăcute care și-au pus amprenta asupra vieții lui tumultoase. 

10. Selena Gomez: My Mind and Me

Documentarul Selena Gomez: My Mind & Me regizat de Alek Keshishian o are în centrul său pe Selena Gomez și urmărește șase ani complicați din viața ei. Artista vorbește în film despre problemele de sănătate mintală cu care s-a confruntat de-a lungul anilor, care au fost motivul pentru care a preferat să se îndepărteze de lumina reflectoarelor, fiind sinceră cu privire la lupta cu anxietatea, depresia și tulburarea bipolară, dar și în legătură cu despărțirea de Justin Bieber, alături de care a avut o relație mediatizată. 

Citește și:
Celebrități care au dezvăluit în cărțile lor detalii neștiute despre foste relații cu vedete

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle