10 destinații perfecte pentru o vacanță alături de prietena ta cea mai bună

Vacanțele perfecte sunt greu de planificat, însă atunci când ai alături persoanele potrivite, fiecare zi este una plină de distracții, mai ales când vine vorba despre prietena ta cea mai bună.

O vacanță alături de prietena cea mai bună este binevenită în orice moment. Veți avea parte de momente distractive și amintiri amuzante oriunde veți merge, însă ți-am pregătit 10 destinații care vor face ca escapada voastră să fie de neuitat.

1. Lisabona, Portugalia

Dacă niciunei dintre voi nu îi place să planifice în detaliu o călătorie și nici nu ați vrea să vizitați prea multe muzee, ci mai degrabă să cunoașteți un oraș plimbându-vă pe străduțe, Lisabona este orașul perfect. Aici puteți să vă bucurați de spectacolele de stradă, de arhitectura spectaculoasă, precum și de produsele de patiserie delicioase! Nu puteți rata turnul din Belem și, totodată, trebuie să gustați faimoasele pasteis de nata.

2. Londra, Regatul Unit al Marii Britanii

Londra este un oraș în care trebuie să ajungi neapărat alături de prietena ta cea mai bună. Fie că faceți un tur al orașului în acele autobuze supraetajate, fie pur și simplu vă plimbați la pas, orașul va deveni cu siguranță unul dintre preferatele voastre. Aveți numeroase obiective turistice de vizitat printre care și Palatul Buckingham, un must see dacă ești o fană a familiei regale britanice.

3. Split, Croația

Dacă ești în căutarea unei vacanțe relaxante, Split este destinația perfectă. Puteți vizita orașul, dar în același timp vă puteți petrece timpul la plajă.

4. Santorini, Grecia

O altă destinație perfectă dacă vă doriți o vacanță la plajă este Santorini. Bucurați-vă de peisaj, relaxați-vă la plajă și petreceți până în zori la cele mai exclusiviste cluburi. Santorini a devenit în ultimii ani o insulă preferată de numeroase vedete, așadar nu ar trebui să fii surprinsă dacă te vei întâlni cu celebrități.

5. Edinburgh, Scoția

Deși probabil nu te-ai fi gândit la Scoția drept o destinație de vacanță, Edinburgh este un oraș pe care trebuie să îl vizitezi. Pare desprins din povești și vei găsi întotdeauna ceva de făcut. În plus, arhitectura te va impresiona cu siguranță, clădirile vechi fiind perfecte dacă iubești să faci fotografii.

6. Paris, Franța

Paris este considerat a fi un oraș pentru îndrăgostiți, însă poate fi perfect și pentru o escapadă alături de prietena ta cea mai bună. Pregătiți-vă să faceți împreună numeroase fotografii, să gustați din preparatele delicioase și să vă bucurați de un picnic. Puteți face și tururi culinare pentru a vedea cum sunt pregătite faimoasele macarons.

7. Roma, Italia

Roma este un oraș pe care ar trebui să îl vezi cel puțin o dată! Închiriați un scuter Vespa, mâncați paste și vizitați cele mai importante obiective turistice. Nu uita să vizionezi înainte și faimosul film al lui Audrey Hepburn, „Roman Holiday”.

8. New York, SUA

New York, orașul care nu doarme niciodată trebuie vizitat alături de cea mai bună prietenă. Aici posibilitățile sunt nelimitate. Puteți vizita cele Empire State Building, Statuia Libertății și lista poate continua. Totodată, puteți face shopping, iar locurile în care puteți petrece până în zori sunt suficiente pentru o întreagă vacanță.

9. Las Vegas, SUA

Dacă planifici o călătorie în Statele Unite, pe lângă New York ar trebui să mergeți în Las Vegas. Mergeți în cazino, jucați poker – bucurați-vă de tot ce vă oferă acest oraș.

10. Reykjavik, Islanda

Dacă sunteți amândouă pasionate de Instagram și fotografie, Islanda trebuie să fie pe lista voastră de destinații de vizitat. Aici sigur veți găsi cele mai impresionante peisaje, iar dacă vei reuși să vezi și Luminile Nordului, vei avea o experiență de neuitat.

Citește și:
10 filme pe care trebuie să le vezi într-o zi călduroasă de vară

Foto: Shutterstock

Dacă vrei să îţi programezi din timp o călătorie sau o activitate, iata si ce zile libere sunt in 2024!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle