10 comedii foarte bune, care n-au avut câștiguri impresionante la box office

În ciuda bugetelor generoase pe care le-au avut, câștigurile următoarelor filme la box office au creat dezamăgiri.

Spre surprinderea multora și în ciuda multor nume din distribuție care sunt cunoscute astăzi, comediile din lista de mai jos nu au generat câștiguri uimitoare la box office.

1. Dazed and Confused

Filmul Dazed and Confused ne propune o incursiune în multiplele aventuri de care au parte câțiva adolescenți în ultima lor zi de școală. Cu o distribuție din care au făcut parte, printre alții, Matthew McConaughey, Ben Affleck, Milla Jovovich și Parker Posey, filmul a avut bugetul de 6,9 milioane de dolari, iar la box office a avut un total de 8,2 milioane de dolari.

2. Scott Pilgrim vs. the World

Filmul ni-l arată pe muzicianul Scott Pilgrim, care trebuie să îi învingă pe rând pe cei șapte foști iubiți ai partenerei sale pentru a-i cuceri inima acesteia. În film au jucat Michael Cera, Anna Kendrick, Mary Elizabeth Winstead, Aubrey Plaza și Kieran Culkin. Bugetul acestei producții a fost de 85 de milioane de dolari, iar la box office a avut câștiguri de 49 milioane de dolari.

3. Office Space

Din distribuția filmului Office Space regizat de Mike Judge au făcut parte Jennifer Aniston, Ron Livingston și Gary Cole. Pelicula prezintă o perspectivă asupra felului în care trei angajați ai unei companii se raportează la muncă atunci când jobul nu este tocmai pe placul lor. Ceea ce își propun să facă este să aibă o atitudine ceva mai autoritară în fața șefului. Office Space s-a bucurat de un buget de 10 milioane de dolari și de 12 milioane de dolari câștiguri la box office.

4. Black Dynamite

Filmul acesta aduce în atenție o legendă afro-americană din 1970. Când un om îi omoară fratele, caută cu orice preț răzbunarea. Pelicula a fost regizată de Scott Sanders și bugetul ei a ajuns la 2,9 milioane de dolari. În ceea ce privește câștigurile de la box office, acestea au ajuns la peste 290.000 de dolari.

5. Idiocracy

În filmul Idiocracy au jucat Maya Rudolph, Luke Wilson, Dax Shepard și povestea se concentrează pe caporalul Joe Bauers, care în urma unui proiect în care este selectat, se trezește cinci secole în viitor. Cu ocazia asta, descoperă o societate diferită și că este cea mai inteligentă persoană în viață. Bugetul filmului a ajuns la 2,4 milioane dolari și a obținut la box office 495.000 de dolari.

6. Hot Rod

Filmul Hot Rod îl are în centrul său pe cascadorul Rod Kimble, jucat de Andy Samberg, care atunci când tatăl său vitreg trebuie să facă o operație pe inimă, se gândește la un plan împreună cu fratele său și alți prieteni pentru a strânge banii necesari acestei intervenții. Bugetul peliculei s-a ridicat la 25 de milioane de dolari și câștigurile de la box office la 14 milioane de dolari.

7. Tenacious D in the Pick of Destiny

Filmul Tenacious D in the Pick of Destiny regizat de Liam Lynch îi surprinde pe doi rockeri care încearcă să devină cunoscuți și să aibă una dintre cele mai bune trupe. Pelicula lansată în 2006 a avut un buget de aproximativ 20 de milioane de dolari și la box office a obținut câștiguri de 13,9 milioane dolari.

8. Mystery Men

În acest film, mai mulți supereroi nu tocmai pricepuți au misiunea de a salva orașul de amenințările unui ticălos. Mystery Men a avut un buget de 68 de milioane de dolari, iar distribuția a fost compusă din Ben Stiller, William H. Macy, Janeane Garofalo și Kel Mitchell. În ceea ce privește box office-ul mondial, a câștigat 33,5 milioane de dolari.

9. I Heart Huckabees

În filmul I Heart Huckabees, Bernard și Vivian Jaffe au o agenție de detectivi, iar treaba lor este să îi îndrume pe alți oameni în gestionarea propriilor dileme ale vieții. Din distribuție fac parte Naomi Watts, Lilt Tomlin, Jude Law, Isabelle Huppert și Mark Wahlberg. Pelicula a fost regizată de David O. Russell, iar bugetul a fost de 20 de milioane de dolari. La box office a avut câștiguri de 20 de milioane de dolari.

10. Wet Hot American Summer

Amy Poehler, Elizabeth Banks, Michael Showalter, Paul Rudd și Bradley Cooper s-au numărat printre starurile care au jucat în Wet Hot American Summer. În vara anului 1981, când e ultima zi din tabăra Firewood, mai mulți consilieri vor să se distreze așa cum n-au mai făcut-o până atunci și să încerce diverse experiențe, care mai încolo vor fi motivul unor probleme. Pelicula regizată de David Wain a avut un buget de producție de 1,8 milioane de dolari, filmările au durat o lună și a obținut aproape 300.000 de dolari la box office.

Citește și:
10 dintre cele mai apreciate filme de acțiune din ultimul deceniu

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle