10 comedii bune din 2024, pe care chiar merită să le urmărești

Ți-am făcut o listă cu filmele de comedie pe care să le ai în vedere în 2024.

În 2024 ai destule propuneri de comedii pe care să le urmărești, unele având distribuții cu staruri pe care le-ai văzut interpretând tot felul de personaje. Iată care sunt recomandările din care te poți inspira. 

1. Mean Girls

Dacă ți-a plăcut filmul Mean Girls din 2004, atunci ar trebui să urmărești și versiunea apărută în 2024, cu Angourie Rice, Reneé Rapp, Auli’i Cravalho, Jaquel Spivey și Avantika în distribuție. Filmul din 2024 reia tema tensiunilor și dramelor care apar între adolescente

2. Ricky Stanicky

Ricky Stanicky este o comedie regizată de Peter Farrelly, cu Zac Efron și John Cena în distribuție. Pelicula prezintă câțiva prieteni din copilărie care în urma unei farse care nu decurge deloc cum trebuie, îl inventează pe Ricky Stanicky, în speranța că îi va ajuta. Ajunși la maturitate, încă apelează pe Ricky Stanicky ca explicație pentru comportamentul lor copilăresc. 

3. Hit Man

În Hit Man, actorul Glen Powell îl interpretează pe Gary Johnson, un profesor de facultate, care în timpul său liber este asasin în cadrul departamentului local de poliție. Pelicula include și momente romantice, pe lângă cele de acțiune, pentru că el se îndrăgostește de o femeie care apelează la serviciile lui. 

4. The Fall Guy

În filmul The Fall Guy vei întâlni în distribuție staruri precum Emily Blunt, Ryan Gosling, Aaron Taylor-Johnson și Hannah Waddingham. Pelicula ne aduce în atenție un cascador, pe nume Colt Seavers, care nu mai activează de multă vreme în această lume. Cu toate astea, se ivește șansa să revină la treabă când dispare o vedetă dintr-un film regizat chiar de fosta soție. 

5. Lisa Frankenstein

Kathryn Newton și Cole Sprouse sunt protagoniștii filmului Lisa Frankenstein. Adolescenta Lisa aduce la viață cadavrul unui bărbat și pornește alături de el într-o aventură ce are scopul de a găsi iubirea adevărate. Lisa își imaginează că el este bărbatul alături de care își va petrece restul vieții, dar lucrurile par să se complice pe parcurs. 

6. Argylle

În filmul Argyvlle au jucat Samuel L. Jackson, Henry Cavill, John Cena, Dua Lipa Ariana DeBose și Bryce Dallas Howard. În peliculă este vorba despre o scriitoare, pe nume Elly Conway, atrasă de povești despre spionaj, care realizează faptul că intriga cărții la care lucrează în prezent pare să se apropie foarte mult de ceea ce se petrece în realitate. 

7. Babes

În această comedie ne întâlnim cu Eden și Dawn, două prietene foarte bune care au crescut împreună în New York. Ele au trecut prin toate etapele vieții, însă cea care urmează acum pentru una dintre ele pare să fie provocarea supremă. După o aventură de o noapte, Eden rămâne însărcinată, decide să păstreze copilul și să se ocupe singură de el.

8. The Ministry of Ungentlemanly Warfare

Guy Ritchie a regizat filmul The Ministry of Ungentlemanly Warfare, care îl are în rol principal pe Henry Cavill. Pelicula pornește de la o poveste reală și îi arată pe soldații recrutați de către armata britanică, având scopul de a ataca forțeze naziste din spatele liniilor inamice în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

9. Ghostbusters: Frozen Empire

Ghostbusters: Frozen Empire este un film SF care ne face cunoștință cu o serie de vânători de fantome, care decid că trebuie să formeze o echipă în momentul în care un atefact străvechi pare să scoată la iveală o forță misterioasă. Pelicula i-a avut în distribuție pe Paul Rudd, Finn Wolfhard, Carrie Coon, Mckenna Grace, Celeste O’Connor și Kumail Nanjiani.

10. Kung Fu Panda 4

Viola Davis, Awkwafina, Jackie Chan, Bryan Cranston și Jack Black se numără printre starurile care și-au împrumutat vocile pentru filmul Kung Fu Panda 4, regizat de Mike Mitchell și Stephanie Stine. Pelicula îl are în prim-plan tot pe ursul panda Po și descoperim, astfel, întâmplările la care se aventurează. Kung Fu Panda 4 a avut și succes la box office, obținând mai bine de 500 de milioane de dolari la nivel mondial. 

Citește și:
10 actori care și-au uimit fanii cu roluri neașteptate

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle