10 celebrități care și-au dezvăluit sarcina pe covorul roșu

Câteva celebrități au ales să anunțe chiar pe covorul roșu că urmează să aibă un copil.

Mai multe vedete au ales să surprindă prin aparițiile lor pe covorul roșu și să dezvăluie, cu acest prilej, faptul că sunt însărcinate. Iată câteva dintre celebritățile care au împărtășit această veste într-o manieră cu adevărat uimitoare. 

1. Rooney Mara

Rooney Mara este discretă în ceea ce privește viața de familie, așa că nu e tocmai o surpriză că a ținut ascunsă vestea că este însărcinată cu al doilea copil. Actrița a făcut acest anunț în luna februarie a anului 2024, la Festivalul de Film de la Berlin, unde a fost prezentă la premiera proiectului La Cocina

2. Blake Lively

În 2019, cu ocazia premierei din New York a filmului soțului ei, Pokémon Detective Pikachu, Blake Lively a dezvăluit că va deveni mamă pentru a treia oară. Actrița a ales să poarte atunci o rochie galbenă Retrofête, cu bretele subțiri și decolteu în formă de inimă. 

3. Karlie Kloss

În 2023, la Met Gala, Karlie Kloss a surprins cu anunțul că e însărcinată cu al doilea copil. La eveniment, ea a purtat o rochie cu mâneci lungi de la Loewe, cu un imprimeu galben care imita forma colierelor ei din perle. Și-a completat ținuta cu tocuri Jimmy Choo, cercei cu perle și diamante și un inel cu diamante. 

4. Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens a considerat că decernarea premiilor Oscar din 2024 este momentul ideal în care să anunțe că este însărcinată. Artista a purtat o rochie neagră cu mâneci lungi, guler înalt și cu trenă semnată Vera Wang Couture. Look-ul vedetei a fost accesorizat cu cercei cu diamante și un colier de la Chopard.

5. Sophie Turner

La Gala Met din 2022, Sophie Turner a venit însoțită de fostul ei soț, Joe Jonas, iar cu acea ocazie au dezvăluit că vor deveni părinți pentru a doua oară. Actrița din Game of Thrones a purtat o rochie neagră, plisată și cu mâneci lungi din arhiva Louis Vuitton, pe care a completat-o cu bijuterii de la același brand. 

6. Jodie Whittaker

Jodie Whittaker a ales să anunțe la Brit Awards 2022 că este însărcinată pentru a doua oară. Actrița cunoscută pentru rolurile din Doctor Who și Broadchurch a purtat o rochie scurtă, cu mâneci bufante, care avea mărgele albe și roșii în zona decolteului și sandale cu platformă. 

7. Zawe Ashton

Premiera filmului Mr. Malcolms List a venit și cu vestea că Zawe Ashton este însărcinată cu primul ei copil. În iunie 2022, actrița și-a făcut apariția la evenimentul de la New York într-o rochie lungă, plisată și fără umeri, de la Sabina Bilenko Couture.

8. Billie Lourd

Billie Lourd a anunțat pe covorul roșu că este însărcinată cu al doilea copil. Actrița cunoscută pentru rolurile din Booksmart și Scream Queens a ales să facă dezvăluirea la premiera filmului Ticket to Paradise, care a avut loc în luna septembrie a anului 2022. Vedeta a optat la eveniment pentru o rochie mini, cu paiete roz și mâneci din tul.

9. Blake Lively

Blake Lively s-a bucurat de toată atenția la cea de-a 10-a ediție anuală a Forbes Power Women’s Summit, pentru că la eveniment a dezvăluit că este însărcinată cu al patrulea copil. Actrița a fost îmbrăcată într-o rochie mini de la Valentino, cu mâneci lungi și paiete aurii. Vedeta a completat look-ul cu o bentiță albă groasă, o eșarfă albă purtată la gât, pantofi albi cu platfomă și cercei masivi. 

10. Jessica Brown Findlay

În septembrie 2022, Jessica Brown Findlay a fost prezentă la Festivalul de Film de la Veneția, iar cu ocazia asta a apărut la eveniment într-o ținută în care își arăta cu mândrie burtica de gravidă. Actrița din serialul Downton Abbey a purtat atunci o rochie roz, fluidă și cu decolteu adânc.

Citește și:
10 rochii iconice din filme care te vor inspira

Foto: Arhiva ELLE, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din lifestyle